Izidžet zainteresovan za Srbiju

Beograd -- Lou-kost avio kompanija “Izidžet” zainteresovana je za dolazak u Beograd, kažu u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo.

Izvor: B92, 24 sata
Pošaljite komentar
 1. @Milan Pirot : Usloviti avio kompaniju... Yeah right.... Da je neko imao ekonomskog motiva da leti sa Niša, odavno bi to učinio... Uostalom, po mom mišljenju bolja investicija bi bilo da se leti iz Užica tj aerodrom Ponikve, jer je put od UE do BG užas, a za Niš se stigne za čas.... A i nešto mi se čini da ima malo veći cachment area, računajući i BiH (republiku srpsku)
  (lepota_poroka, 16. decembar 2010 02:13)

  # Link komentara

 2. Niki leti samo za Beč, a posle presedanjem dalje. Tako ste mogli da napišete da Air France iz Bg leti na sve kontinente, samo treba izaći i ući u Parizu.
   (Ajde, 15. decembar 2010 09:49)

  # Link komentara

 3. Sa Nikijem ne letim jer je Kosovo na njihovim stranicama predstavljena kao posebna zemlja a ne kao deo Srbije.

  Znam, smesno je - ali ako NikiAir vodi racuna da ne uvredi svoje klijente iz nekih 'ozbiljnijih' zemalja - nece tek tako da gaze ni po mojoj!

  Ako ne cenimo sami sebe - ne ocekujmo da ce nas ceniti drugi.
  (Kontras, 15. decembar 2010 09:02)

  # Link komentara

 4. Da da, sada su dobri Low Cost, samo ih vi zovite i veselite se i radujte se, a usput ujedno krljajte lovu odnosno kredite koje ću ja da plaćam u Jat!
  Pa ko iole pametan može da opravda jednu ovakvu politiku?
  (GregX76, 15. decembar 2010 08:00)

  # Link komentara

 5. E, vidite kako je DirektoJat promenio naprasno misljenje. Kada je Trgovac bio VD direktora, umesto da radi svoj posao i da da (ili ne da) dozvolu, plasio se da niskotarifne aviokompanije ne propadnu dolaskom u Srbiju jer je nivo koriscenja interneta na niskom nivou. Tako je, potpuno isto, cak i sa vecim zarom, obrazlagao i sadasnji direktor DirektoJata, dok ga neko nije klepio i objasnio mu sve prednosti prisustva low cost kompanija.
  Ali, sta da se ocekuje od trgovca (patikama)...nego
  ono jes' i to dok medjutim jok....
  (munze, 15. decembar 2010 07:54)

  # Link komentara

 6. Eto prilike da politicari i na delu a ne samo na recima pokazu da su za decentralizaciju i za ravnopravan razvitak cele Srbije a ne samo Beograda,naime USLOVITE svaku avio kompaniju koja zeli da leti iz Srbije a ima 5 letova nedeljno da svaki 5-i let bude iz Nisa tj da na 4 leta iz Bg dodje i jedan iz Nisa i ja cu da vam verujem da zelite decentralizaciju!A za putnike ne brinite,bice ih iz Nisa za Pariz,Bec,Minhen i Cirih sigurno,jednostavno nije moguce da se recimo leti dva puta na dan za PAriz sto je 14 letova nedeljno a da od toga ne moze bar 2 nedeljno da budu iz Nisa,jednostavno nije logicno.
  (Martin.Pirot, 15. decembar 2010 04:50)

  # Link komentara