Nema više čak ni poskupljenja

Beograd -- Od letos je u prodavnicama poskupelo gotovo sve, čak i do 30 odsto. Trgovci smatraju da su se i dobavljači i proizvođači ispucali sa cenama za ovu godinu.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
 1. Ne znam kada će ekonomisti prestati da varaju narod sa takozvanim "poskupljenjima", kada se zapravo radi samo o održavanju cena u evrima. Dinar je totalno beznačajna valuta a Srbija je potpuno zavisna od evra, tako da takozvana "poskupljenja" ne znače ama baš ništa, osim da radnici primaju nominalno iste plate u dinarima, a realno manje u evrima.
  (Ja, 31. oktobar 2010 17:56)

  # Link komentara

 2. Aj' da opet glasamo za ove iste, bice nam isto, ali malo gore;(
  (msimas, 31. oktobar 2010 15:56)

  # Link komentara

 3. Zatisije ,derikoze se preracunavaju da ponovo jurnu.Kad ih upitas sta to rade,oni odgovore mora i istresu trista "dokaza" da je to u redu.Ako pitas "proizvodjace" ,oni imaju svoje razloge,velike inpute i td.Ako pitas Vladu,ona se cudi i pravi od nas budale sa svojim analizama da smo mi u regionu najbolji..i jesmo Braco Srbi,nas mogu da drndaju kako im se prohtije oni izmedju nas koji su eksperti za leba bez motike.
  (MUKNAVI, 31. oktobar 2010 14:50)

  # Link komentara

 4. Ja sam celog leta bio kod kuce, inace studiram u Beogradu. Malo putovao, koliko sam mogao da ustedim i nisam nekoliko meseci nista kupovao. Skoro sam posle duzeg vremena otisao u maksi i prenerazio sam se cenama. Javno bojkotujem svu robu i ne kupujem ama bas nista, sem sto moram. Moji su iz poljoprivrednog podrucja, ima hrane koliko ti dusa ista. Nesto ce mama da napravi, nesto ce da posalje, pa cu ja da pravim, ali da njima placam onolike cene, nema sanse. Nadam se da ce i vecina da se na neki nacin solidarise.
  (nekomlad, 31. oktobar 2010 10:47)

  # Link komentara

 5. u hrvatskoj litra ulja zvijezda košta 8 kuna
  (vet, 31. oktobar 2010 09:25)

  # Link komentara

 6. Danas je nedelja , od sutra videćemo a Nova godina bolje da ne dolazi tek tad se spremamo za LIDERSTVO.
  (mirce, 31. oktobar 2010 06:31)

  # Link komentara