Dinkić: Ništa od prodaje Galenike

Beograd -- Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić odlučio je da se "Galenika" ne prodaje kompanijama koje su dostavile ponudu.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Postoji zakonitost vesti u Srbiji..
  prvo se pojavi neka atraktivna ponuda ili investicija ili projekat koji se prikazu na sajtovima sa znakom pitanja ,tipa "Indija ulaze u novi IT centar dok Batajnice?" ili "Ikea otvara prodavnice i fabrike u Srbiji?" i tako dalje,da bi se posle nekog vremena pojavio novi naslov "nista od novog IT centra" nista od ovog,nista od onog,ukratko-nista ni od cega ,nista od Srbije..
  (vlada, 30. april 2010 21:13)

  # Link komentara

 2. Ja bi pitao samo gospodina Dinkića ,zašto neodustanu od prodaje Telekoma ,i neka spostvenim snagama jačaju poziciju na tržištu.
  (Matrix, 30. april 2010 19:56)

  # Link komentara

 3. Samo sto dalje od firmi iz Indije. Sa njima do sada nisam imao ni jedno pozitivno iskustvo. Ako se ne varam MittalSteel je vec upropastion ono sto je kupio. Tvrdim da se Galenika sa njima nece usreciti.
  (Mitar Babic, 30. april 2010 17:08)

  # Link komentara

 4. Au, kakva bruka - ponude dostavili minorna indijska kompanija (ima ukupni godišnji prihod od 125 miliona evra, duplo manje od Hemofarma) i investicioni trange-frange fond sa Kipra. Ni traga ni glasa od neke ozbiljne i renomirane farmaceutske kompanije. Kako god da bude, Galenici se ne piše dobro.
  (Ayatollah, 30. april 2010 16:22)

  # Link komentara

 5. Ništa više, osim da ispod ove vesti stoji naslov "Tajkuni firme i novac drže na Kipru"
  (Ludi MIlojko, 30. april 2010 16:08)

  # Link komentara