Ljajić: Ništa neće biti poklonjeno

Beograd -- Vlada će omogućiti povezivanje staža zaposlenima kojim poslodavci nisu uplaćivali doprinose i nadoknadiće dug Fondu za zdravstveno osiguranje, kaže Rasim Ljajić

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Radi se o jos jednoj skandaloznoj odluci ljudi koji nikad nisu radili u privredi. Predlazem da svi posteni poslodavci trenutno prestanu da uplacuju poreze.
  (ovca, 1. septembar 2009 08:50)
 2. Bas jadno pa zar mislite jadnici da cete nesto time poboljsati.Kad ste dosli na vlast trebali ste da stitite nauku,kvalitetne ljude i da stvorite uslove da oni dodju do izdrazaja a ne kojekakve barabe i lazovi kao sto ste vi.
  (Vlada, 31. avgust 2009 17:45)
 3. Vlada vraca Dafiment stednju...
  Vlada ce povezati staz....
  Vlada placa otpremnine....
  Vlada ce nadoknaditi privatnu svojinu....
  ...…..
  ...…..
  Vlada......
  Odakle Vladi te pare?!
  Deco,unuci,praunuci...ala ste ga!!!…!!
  (devit, 31. avgust 2009 14:38)
 4. fino, nadeliše se plata(sebi) nakupovaše sedirektori i politički doglavnici, a sve od para koje sada kradu iz budžeta koji sve vreme mi vredni mravi uredno punimo. Matematički, naše pare daju sebi, a onda nam ih oduzmu da daju njima za onda. Kanda smo mi koji punimo budžet zaslužili da pootkazujemo firme, ordinacije... idemo svi u sivu ekonomiju, a političari neka sami sebi štampaju pare i neka nastave da dobro ne rade, odnosno da traljavo rade.
  (drPPetrovic, 31. avgust 2009 12:25)
 5. Znači poslodavci koji su sve vreme redovno uplaćivali doprinose su ispali ovce.
  (aca, 31. avgust 2009 12:03)