"Država će investirati u Jat"

Beograd -- Država će finansirati restrukturiranje Jat ervejza u slučaju neuspeha tendera za prodaju Jata, najavio je Mlađan Dinkić.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Znaci ne damo Rusima, niko ga nece, placamo ga i dalje da bi se guzonje uvalile i da bi se prikrilo da je bio los potez ne prodati ga pre godinu dana.
  (srdjan, 7. avgust 2008 15:46)

  # Link komentara

 2. A igraćemo se kapitalizma pa će državni monopol Telekoma preko berze postati privatni, a svi mi koji nemamo sreću pa smo ostali u Srbiji ćemo uživati u mnoštvu hiper-kvalitetnih Telekomovih servisa začinjenih nadljudskim naporima njihove tehničke podrške i svih stručnjaka.
  (Nenad, 7. avgust 2008 16:12)

  # Link komentara

 3. JAT se pordaje pa se ne prodaje...U JAT se investira pa se ne investira...

  "Is there anybody out there?!" (Pink Floyd)
  (Srle, 7. avgust 2008 17:41)

  # Link komentara

 4. A da se proba sa smanjivanjem troskova - svi nepotrebni radnici napolje, a ostalima manje plate. Ionako, salteruse u JAT-u imaju vecu platu nego profesori!
  (kesa, 7. avgust 2008 18:38)

  # Link komentara

 5. Ovaj več od kad sam čuo za njega samo nešto najavljuje, do sad još ništa napravljeno ustvari još nema na videlu konkretne koristi, toliko.Lp.
  (deks, 7. avgust 2008 19:44)

  # Link komentara

 6. prvo je bilo sigurno 1000eur
  a sada se spominje 800eur.
  dogodine 500eur, za dve godine 200eur i na kraju nikom nista,hahahahaha i onda mi neko kaze treba nam metro !!!!!!!
  More treba da nekazem sta......
  (hm, 7. avgust 2008 22:07)

  # Link komentara

 7. Svaka cast za ministra! Sta znaci baciti 50 miliona evra u ionako mrtav JAT? Bice kupljen jedan nov avion? Jos malo krpljenja starih i kupovina vremena? Vreme JAT-a je odavno isteklo. Reci portparola Aeroflota da JAT ne vredi nista zvuce surovo ali su nazalost istinite. Pri ovakvoj ceni goriva muzejska flota i uspomene ne vrede mnogo.
  Putnicima u Srbiji ce biti bolje da se podsete vremena sankcija i putovanja preko okolnih drzava.
  (srebrni letac, 8. avgust 2008 00:44)

  # Link komentara

 8. Barem ako se budu kupovali novi avioni, onda neka se izaberu Embraeri, koji polako ali sigurno postaju velika konkurencija Erbasu i Boingu, dok im je cena veoma pristupacna u poredjenju sa konkurencijom.
  (Alex, 8. avgust 2008 03:14)

  # Link komentara

 9. Lepo rusi rekoše da JAT ne vredi ništa. A nama bi se više isplatilo da ga nekome poklonimo uz uslov da otplati JATove dugove.
  (aca, 8. avgust 2008 09:00)

  # Link komentara

 10. Kao prvo ne bih vredjao salterske sluzbenice na aerodromu, a drugo i u banci na salteru radnice imaju vecu platu od profesora. Radnice na na aerodromu moraju da znaju najmanje jedan strani jezik i da znaju barem osnovne stvari u radu sa racunarom. Pitajte profesore koliko jezika znaju, a o racunarima da i ne govorim.
  (Sasa, 8. avgust 2008 12:51)

  # Link komentara