Potpisan ugovor o prodaji DDOR-a

Beograd -- Ugovor o prodaji 83,3 odsto osiguravajuće kuće DDOR Novi Sad italijanskoj kompaniji Fondiarija potpisan je danas u Vladi Srbije.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. ... nominalnu vrednost akcije. Elem, prodaja DDOR su klasicna posla Vlade. Svojim postupcima, nadlezni ministri oduvali su konkurenciju. Ne znam zasto li mi je sumnjivo da je sve to uradjeno sa predumisljajem u korist sadasnjeg kupca...
  (Zoro, 30. novembar 2007 15:08)

  # Link komentara

 2. Zoro, to vec svi znaju i jednog dana ce procureti prava istina, nesto mi se javlja...i sta im sad znaci onih 270 meseci roka za otkup besplatnih akcija. Opet dogovor iza kulisa, da se jos nesto usicari...
  (Vidovita Zorka, 30. novembar 2007 15:46)

  # Link komentara

 3. U pravu si Zorka, nije sve jedno da li ce isplacivati u roku od dva ili devet meseci. A kamata ide, pa ide...a mogu lepo i od prvog profita koji uberu u DDOR da isplate te besplatne akcije. I opet je za ovo u vladi neko dobio pare u dzep..
  (Kleopatra, 30. novembar 2007 17:38)

  # Link komentara

 4. Slobodana Ilića: Cena je dobra, jer to znači da su akcije prodate za 125 evra po akciji što je više od osam puta više od nominalne vrednosti akcije." Je li ovaj čovek normalan? Kakve veze ima nominalna cena!? Pa ona moože da bude i jedan evro, to nema nikakve veze...
  (M@re, 30. novembar 2007 18:37)

  # Link komentara

 5. Ozbiljan italijanski investitor... Hahaha. A na njegovu bliskost mafiji kao da smo već zaboravili.
  I da, naravno, zašto su otaljavanjem tendera oterane ostale, mnooogo ozbiljnije osiguravajuće kuće?
  (naravno, 30. novembar 2007 22:30)

  # Link komentara

 6. Radi podsecanja.
  Prosle godine je Panonsku banku iz Novog Sada kupila renomirana, treca po redu bankarska grupacija iz Italije Sanpaolo Imi. Posle nekoliko meseci ispostavilo se da su se integrisali grupacija Intesa i grupacija Sanpaoli Imi. Sada u novinama citamo da ce od 1.januara 2008. Banca Intesa i Panonska banka poslovati pod imenom Banca Intesa. Sacekajmo nekoliko meseci da vidimo sta ce biti, ali nemojmo se iznenaditi ako procitamo vest da su se spojili Generali i Fondiaria (prva i treca grupacija u osiguranju u Italiji), te da se na nasim prostorima Delta Generali i DDOR Novi Sad poslovati pod imenom Delta Fenerali.
  Ako su strani investitori koji su bili zainteresovani za kupovinu DDOR-a Novi Sad makar naslutili ovako nesto, eto dovoljnog razloga da se odustane od tendera. Setimo se ciklusa filmova "Kum". Porodica Ligresti ima najskuplju kolekciju konja u Evropi.
  (Petar, 1. decembar 2007 12:04)

  # Link komentara

 7. A sto nas tako jeftino prodaste sta se desilo sa ostalim ucesnicima.Pocelo je kaznjavanje u DDOR Kikinda 20% radnika je kaznjeno medju njima i ja 18god imam resenje blagajnika i platu a od kako se uselila Metals banka 5god. ja neradin kao blagajnik a mesecno imam posla 2 sata.Da 2 sata. ako vas nesto vise interesuje nazovi te me na 023024048 posle17h ili pismeno DJurdjulov Smilj nemanjina 9 kikinda. 32god. radim u DDOR ima sta da se prica.Slaba sam sa radom na internet a pokusajte i tako imate moj imejl unuka me sad naucila snaci cu se nekako hvala.
  (djurdjulov smilja, 17. januar 2008 20:26)

  # Link komentara