Biz - B92.net
 1. Када би људи запослени из ИТ индустрије радили свој посао са села, ем висока плата, ем лепи услови живота. За пожелети животну комбинацију, браво министре!
  (Алекса, 28. januar 2022 10:12
  Nije to tako jednostavno, razmisljao sam o tome, ima gde da odem, ali ne zelim da mi dete odrasta tamo. Nema vrtica, ima 4 razreda osnovne skole, jedna prodavnica....
  Naravno, ima i dosta prednosti, ali ne zelim da detetu uskratim sve sto je meni bilo uskraceno.
  Pogledam kolege oko sebe koje su iz BG, mnogo veci kontakti, veze i slicno...
  Neki grad(krusevac, sabac, mitrovica, zrenjanin....) DA, selo NE.
  (nikola, 28. januar 2022 12:34)

  # Link komentara

 2. ZokiBG: pa ko kaze da ce se baviti poljoprivredom, dobili su kuću a ne 20 hektara zemlje. Mnogi će nastaviti da rade u gradovima samo putovati na posao, ovako bar imaju sopstveni krov nad glavom. U srbiji radnik sa prosečnim primanjem ne može si priustiti kupovinu nekretnine. Ima desetine hiljada napuštenih kuća, ovo bi moglo bar malo uticati na cene nekretnina u gradovima, da se bar malo uspori rast.
  (kordil, 28. januar 2022 11:13)

  # Link komentara

 3. I šta će ti ljudi na selu, da se bave poljoprivredom a kome će da prodaju to što proizvedu kada seljaka svi ucenjuju sa cenom? Moj prijatelj ima potraživanje od dva miliona dinara prema jednom otkupljivaču ima i presudu u svoju korist i nikome ništa.
  (Zoki BG, 28. januar 2022 10:51)

  # Link komentara

 4. Veliki planovi, velike investicije, lepo.
  Ukinute su odavno zadruge, mesne zajednice, domovi kulture, skole, zdravstvene stanice, zapusteni putevi, nema struje, kanalizacije...
  A sad ce sve to opet da bude !?
  Sela umiru ili su vec mrtva !
  Kasno je ! Na zalost.
  (Desa, 28. januar 2022 10:22)

  # Link komentara

 5. Када би људи запослени из ИТ индустрије радили свој посао са села, ем висока плата, ем лепи услови живота. За пожелети животну комбинацију, браво министре!
  (Алекса, 28. januar 2022 10:12)

  # Link komentara