Biz - B92.net
 1. Ko ne riskira ne profitira.Vazda bilo.
  (steve, 23. novembar 2021 11:44)

  # Link komentara

 2. Nije da gotivim ljude koji ne rade nista, a kroje svima kapu, ali alternativa tome nije bitkoin.

  Prosto, "valuta" koja skoci 100%, pa padne 50% u roku od mesec dana, nije valuta.
  Koja valuta na svetu se ponasa na taj nacin?

  Bukvalno jedan tvit Elona Muska, moze da obori vrednost za 50%, a da ne govorimo o nekim drugim akcijama. Recimo, sta bi se dogodilo sa bitkoinom, ako bi drzave ZAISTA zelele da ga zabrane kao sredstvo placanja?
  Svuda imate bankomate za bitcoin. Da li stvarno verujete da neko ne moze to da zabrani? Sustina je da neko ovaj balon svesno naduvava, kao sto rade i sa drugim balonima. Razlika je samo sto kad drugi baloni puknu, nesto ostaje. Ako pukne balon nekretnina, ti ipak imas nekretninu. Mozes da je izdas, preuredis u lokal ili na kraju krajeva sacekas bolji trenutak i prodas. Ako pukne balon zvani bitkoin, sta ces raditi sa bitkoinom koji niko ne zeli da kupi?

  Dakle, kada pukne taj balon, nece ostati apsolutno nista. To je svakome zdravorazumskom bicu jasno.
  (moje ime, 23. novembar 2021 11:38)

  # Link komentara

 3. naravno treba je zabraniti. Kriptovalute su sredsto da se nametne globalni hiperkapitalizam, a evolutivno-duhovno covecanstvu treba - socijalizam. Dakle logicki-racionalno, globalno treba ZABRANITI kriptovalute. Nauka i tehnologija treba da sluzi svakom pojedincu podjednako, svako mora biti namiren. A kriptovaluta vodi do jos vecih razlika i podela. NEDOPUSTIVO eticki za vrstu koja sebe (treba) smatra civilizovanom i visokosvesnom, i poveze se za ostatkom galaksije koja ljudsku vrstu ocekuje da konacno sazri (a ne stroposta se nazad u jos gore materijalisticko divljastvo).
  (Mi, 23. novembar 2021 11:18)

  # Link komentara

 4. Ne odgovara MMF-u :)
  (Lele Mene, 23. novembar 2021 10:58)

  # Link komentara

 5. MMF ce da propadne kada izgubi kontrolu nad mesetarenjem valutama bez pokrica koje stampa ko hoce i kad hoce. Zato i imaju takav stav.
  (Fjučr, 23. novembar 2021 10:47)

  # Link komentara

 6. Pametnom dosta…mmf?! :)))
  (inat, 23. novembar 2021 10:35)

  # Link komentara