1. Bitkoin je sredstvo za manipulaciju i otresanje od para naivnih ljudi. Ne verujem da ce tek tako da propadne, piramidalne seme su bile upotrebljive samo jednom, sad su nasli nesto sto moze vise puta da se upotrebi.
  Cena mu je napumpana kupovinom nastampanog tethera koji ima odnos 1:1$, satro ima pokrice u dilarima. To ni jedna revizorska kuca nije potvrdila, a da nemaju sta da kriju uradili bi reviziju. Mogu oni i da podmazu da prodje ta revizija ali ko sme da stavi pecat i potpis na takvu prevaru, zaglavio bi zilion dozivotnih u Ameruci.
  Ovde su naj jaci svetsku igraci ostavljeni da rade sta hoce, oni pravi bankari, oni koji stampaju dolar i euro koliko hoces, a ne mogu neki teter koji ni za sta nije vezan, nema nikakvu kontrolu.
  "vlasnik" tetera je i vlasnik menjacnice bitfinex. Sumnjam da je on vlasnik,samo su ga postavili na tu poziciju, tako je i sa vecinom ostalih menjacnica.

  Bitcoin ce definitivno da ljuljne valjano, kad se istrese teter, daj boze da bude 8 hiljada, tako ce ti veliki da zamene stampani papir teter za prave pare, ko ne izadje na vreme magarac.
  Dal ce posle da ga ostave u zivotu za jos neku rundu videcemo. Ovo naduvavanje i izduvavanje ce da funkcionise sve dok za njih bude bezbedno,a bice narocito sad dok su na vlasti njihovi puleni, demokrate.

  Budite oprezni sad, sto vise izgleda jak kao beton to je klizaviji i pred pucanjem, a vi cete da prosjete kao na tankom ledu.
  Bitkoin je nista, ovde se kupuje nista i posle se to nista prodaje za vise para i tako u krug. Ovo je otprilike vrh, sto vise skace sve je rizicnije, nece vam ni gace ostati kad krene dole, samo par losih vesti, a to im nije problem, medije imaju u malim dzepu.
  (Dr. Pablo Eskobar, 8. februar 2021 19:48)

  # Link komentara

 2. Broj btc-a jeste ogranicen ali ljudska glupost je neogranicena.
  (btcrules, 8. februar 2021 17:04)

  # Link komentara

 3. Upotrebna vrednost Bitcoin-a ne postoji.
  Njega nizasta ne mozete da upotrebite.
  Ulogu "monete" - medijuma razmene - on moze da obavlja samo onoliko dugo, koliko postoji poverenje-uverenje da on moze da bude novac.
  Medjutim, on novac nikada ne moze da postane, zato sto je novac u istoriji, na duzi rok, uvek imalo samo ono - sto ima neku upotrebnu vrednost, kao napr. plemeniti metali.
  Treba razlikovati NOVAC i MONETU.
  Sve danasnje VALUTE su u stvari papirne monete, cija upotrebna vrednost je takodje ravna nuli, i koje ce pre ili kasnije da se obescene, kao sto je sva dosadasnja svetska istorija dokazala u slucaju svih takvih moneta, bez izuzetka. Na kraju uvek nastupa super/hiper-inflacija i obescenjivanje valute.
  Ovo ne znaci da njegova vrednost ne moze jos da poraste, moze naravno, ali budite ubedjeni da ce, u roku od nekoliko godina najvise, da se potpuno obesceni.
  Ko hoce da spekulise, da kupi predvidjajuci da ce vrednost jos da mu raste, i onda nakon tog rasta, pre obescenjivanja, da proda, to ima smisla, ako ste svesni rizika i ako imate nekog znanja u slicnim operacijama i dosta srece.
  Ko hoce da se "obezbedi" i "osigura" svoj kapital ulazuci u Bitcoin, pravi veliku gresku.
  (Davidovich, 8. februar 2021 16:21)

  # Link komentara

 4. Bitcoin će za 15ak godina eliminisati Euro i Dolar,samo polako,dok stasa jos par milijardi internet dece!!!
  (Je, 8. februar 2021 16:10)

  # Link komentara

 5. Do kraja 2022. bitcoin neće ni postojati.

  Sve je to jedna velika igra. Najviše me zabavlja kada me ljudi ubedjuju da je broj bitkoina ograničen:) Smehotres.
  Samo kupujte, još malo pa nestalo ...
  (JeRemija, 8. februar 2021 14:29)

  # Link komentara

 6. Znaci bitcoin uskoro ide na 80k$...
  (Zokele, 8. februar 2021 14:20)

  # Link komentara

 7. Bitkoin će za par meseci vredeti 200 000 evra.
  (Šerlok, 8. februar 2021 14:11)

  # Link komentara