Zbog ptica u Nemačkoj zaustavljen Severni tok 2

Berlin -- Ekološka aktivistička grupa Nabu objavila je danas da je podnela žalbu regulatoru da privremeno obustavi rad na gasovodu Severni tok 2 u nemačkim vodama.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. izgleda kao Americka namestaljka ali ,ko je malo bolje upoznao germanske narode i njihove drzave i nacin na koji se brinu o prirodi ,taj ce prepoznati da se ovde radi o istinskoj borbi za ocuvanje prirode i da tu kod njih nema sale kao ni u bilo kojoj drugoj oblasti zivota.Na kraju ce se oni koji grade gasovod potruditi da ispune sve norme koje se zahtevaju i svi ce biti na dobitku.I gas tece i ptice na broju.A mi,umesto sto bistrimo svetsku politiku po ceo dan mogli bi smo da stisnemo nase gospodare da organizuju otpad u nasoj dragoj Srbiji.Pa i da kaznjavaju one koji nam prljaju nasu Srbiju.A sta?Skupe kazne a narod nema para-pa ne bacajte otpad gde god pozelite!!!
  (prezimenaićaateista, 18. januar 2021 21:53)

  # Link komentara

 2. Jeste, zbog beloglavog orla, americkog.
  (wal, 18. januar 2021 21:52)

  # Link komentara

 3. Budala je svaki Nemac koji daje prilog ovoj organizaciji a zbog nje ce morati da rade termoelektrane na ugalj umesto na gas i pri tome se zovu zaštitnici prirode :(
  (cobo, 18. januar 2021 21:00)

  # Link komentara

 4. Ekološka organizacija koja štiti američke interese.
  (Snorke, 18. januar 2021 20:15)

  # Link komentara