1. Dali ce biti neka pomoc i drugim gradjanima koji su socijalni slucaj
  (Biljana, 26. januar 2021 15:00)

  # Link komentara

 2. Muz i ja neradimo nigde nemamo stalni radni odnos,imamo dvoje dece, mnogo bi nam znacilo tih 100evra,prijavljena sam na biro rada od 2006godine,nikad mi nisu nasi posao?Nadnicimo kad ima posla. Unapred Hvala
  (Ana, 18. januar 2021 10:54)

  # Link komentara

 3. Treba dati pare svima, svi placaju porez navodno i svi treba da dobiju pomoc. Ova vlada nece da se opere sa 100e, vi botovi sto pisete za sns, neka ce vas glupost sacekati
  (dule, 17. januar 2021 11:53)

  # Link komentara

 4. Ja lično mislim da je to dobar i inteligentan potez vlasti.
  Jedino bolje od toga je da dobiju svi a ne samo punoletni, da dobiju i deca, jer i deca prave troškove.
  Ako dobiju svi nema troška oko podele (da se ispune uslovi, da se kontroliše i sl.).
  Bolje je da pare dobiju potrošači nego proizvođači jer vlada tako ne utiče na tržište, ne meša se, ne stimuliše, ne diskriminiše. Kupac bira na šta će da potroši. Tako vlada pomaže svim građanima, pomaže svim proizvodačima i uslužnim delatnostima, i na kraju velik deo tih para se vrati u državnu kasu, građani zadovoljniji a preduzeća preživela.

  Ako se pare daju nekoj delatnosti pita se zašto baš toj a ne nekoj drugoj, ako daje svim delatnostima desava se da se gomila roba i nude usluge a kupaca nema. Ovako daš pare kupcima i dalje tržište funkcioniše samo od sebe. Svako če da kupi ono šta mu najviše treba. A ima i državnih preduzeća koja će da više zarade ako građani imaju više para. Npr. neko će da potrošnpare na struju i grejanje, neko na lekove, neko na benzin, neko na banje.
  (hoću 100 evra, 16. januar 2021 20:18)

  # Link komentara

 5. Ljepo od drzave da pomaže, ali znam par ljudi koji primaju inozemne penzije koje nisu male, a prijavili su se za pomoć od tih 100 eura i dobili ih.
  (Branislav, 16. januar 2021 19:54)

  # Link komentara

 6. Besmisleno je davati svima. Evo meni 100 eura malo znači ali ću uzeti ako daju.
  Zar nije bolje dati samo nezaposlenima i onima koji primaju minimalac? Rasipati novac nikad nije pametno.
  (Nobe Lovac, 16. januar 2021 16:22)

  # Link komentara