1. Već sam pročitao neki komentar od jedne osobe na slučnu temu kako Hrvati sve rade pametno, promišljeno i bez velike buke! Niste videli predsednika da najavljuje investicije, da postavlja kamen temeljac, da seda u dizalicu ili otvara pogon i sve to uz zaglušujući buku medija. Kod njih je normalno da investitor dođe i otvori fabriku u tišini i bez pompe, izgleda samo je kod nas postalo sve tabloidovano do krajnjih razmera oa se čudimo stvarima koje su na zapadu normalne.
  (Stojan, 13. januar 2021 14:36)

  Evo, danas naš Predsjednik, Zoran Milanović, šetao Petrinjom, Siskom, Glinom i Majskim Poljanama, imao sastanak sa gradonačelnicima, popio rakiju s kuharima volonterima, kritizirao neke odluke Vlade, poželio ljudima da čim prije svi dobiju kontejnere. Danas su stigli turski kontejneri. Kao vrhovni zapovjednik pozdravio pripadnike HV-a. Obećao da će opet doći.

  Što Predsjednik ima s tvornicama i investicijama. To je dužnost Vlade. Kada je Milanović bio predjednik Vlade, ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić šetala je s katalogom investicija koje smo željeli i za koje su se tražile investicije. Ako netko želi negdje investirati, dobro je da zna u kojem smjeru se država namjerava razvijati i da li ta država treba tu njegovu investiciju ili ne.
  (zg232, 13. januar 2021 22:06)

  # Link komentara

 2. Već sam pročitao neki komentar od jedne osobe na slučnu temu kako Hrvati sve rade pametno, promišljeno i bez velike buke! Niste videli predsednika da najavljuje investicije, da postavlja kamen temeljac, da seda u dizalicu ili otvara pogon i sve to uz zaglušujući buku medija. Kod njih je normalno da investitor dođe i otvori fabriku u tišini i bez pompe, izgleda samo je kod nas postalo sve tabloidovano do krajnjih razmera oa se čudimo stvarima koje su na zapadu normalne.
  (Stojan, 13. januar 2021 14:36)

  # Link komentara

 3. I mene čudi ali ne može svijet stati.U današnje vrijeme mobilnosti avio prijevoz je nezamjenjiv i kad bi se zaustavio adio svijetu kakvog smo poznavali.
  Koronu treba pobijediti i vratiti slobodu kretanja i putovanja jer bez toga ne postoji smisao života,jedino ako se ne želimo vratiti u pećine i zadovoljiti se samo izlaskom pred istu tu pećinu.
  (omniameamecumporto, 13. januar 2021 13:49)

  # Link komentara

 4. S jedne strane lijepa vijest a s druge strane me čudi taj pothvat kad se pogleda prognoza za avionski saobraćaj otkad svijetom vlada korona a ne zdrav razum.
  Letjeti će se i budućnosti ali mislim da će se puno smanjiti kapaciteti.
  (Maketa, 13. januar 2021 12:56)

  # Link komentara

 5. Nisu dobili subvencije od 10 do 100 000 eura po zaposlenom .
  Nisu dobili besplatan plac i komunalno opremanje.
  Nisu oslobođeni plaćanja poreza u narednih par godina.
  Nisu uslovljeni da platu daju u vidu minimalca ili maksimalno 20% veću od minimalca.

  Plate će biti oko 1000 eura.

  Prosto neverovatno da i pored svega toga nisu izabrali ekonomskog tigra i lidera u regionu nego tamo neku Hrvatsku članicu EU i NATO.
  (Guzman, 13. januar 2021 11:48)

  # Link komentara