1. I kroz Gorjane polako, ranije po lošem putu ograničenje je bilo 70,sada su na novoj džadi uklonili table sa ograničenjem brzine i postavili samo tablu naseljeno mesto. Panduri sa radarom čuče i samo pišu kazne jer 50 retko ko vozi.
  (Halo Bing, 1. decembar 2020 23:03)

  # Link komentara

 2. Srđan, 01. decembar 2020 14:16)
  Taj put nije u ingerenciji opštine Čajetina, već Republike Srbije. Onda ti je jasno zašto je loš.
  (Halo Bing, 1. decembar 2020 22:58)

  # Link komentara

 3. Promet saobracaja je ogroman tuda.Pozega Uzice Zlatibor i dalje bi za razliku od Pestera bar 5 puta iskorisceni i isplativiji dugorocno.
  (Prele, 1. decembar 2020 22:56)

  # Link komentara

 4. Bilo je nerviranja zbog gužvi, al je vredelo. Jedino me zanima zašto je na nekim pravcima sad puna linija? Kada je put bio loš isprekidana a sad puna?? Od Sušice do Krčagova nigde nema isprekidana? Kad zaglaviš iza kamiona dobrih 20ak km u koloni se vučeš.To je zato da se ne vidi koliko je lose odradjeno.
  (dragan, 1. decembar 2020 22:28)

  # Link komentara

 5. Ne moze se zivi od kamionskog saobracaja. Pa cak i jutarnjim satima desi se da ide u koloninpo 4-5 kamiona. Nama toliko mesta za preticanje pa se cesto desavaju saobracajne nezgode.
  (Mladen, 1. decembar 2020 21:47)

  # Link komentara

 6. Kod nas nikad ništa ne može kompletno da se završi. Tako je od tunela u Ovčar banji u pravcu Požege ostavljeno par stotina metara starog, prilično neravnog asfalta. U mestu Šengolj, između PŽ i UE kod skretanja za Roge nije rešeno mesto na kom se već decenijama stvara ulegnuće na kolovozu. Ista situacija na nadvožnjaku na petlji kod Požege gde se svaki čas nešto radi a opet se stvorila neravnina. Ali zato smo dobili nova ograničenja brzine, npr. u Gorjanima, koja očigledno služe za punjenje budžeta a ne za povećanje bezbednosti u saobraćaju.
  (Schomi, 1. decembar 2020 19:55)

  # Link komentara

 7. to mi je reon preko 15 godina, a i desetak goduna pre sam nekoliko puta godisnje prolazio tuda. nije tačno da je decenijama zapostavljan.
  (nile, 1. decembar 2020 19:02)

  # Link komentara

 8. Iz ovih sam krajeva, malopre sam dosao sa Zlatibora, nije sve zavrseno, upravo su pustili deonicu kroz Susicu, ide se sad pravo magistralom na raskrsnici ka Zlatiboru, a desno ka Mokroj Gori. Semafori na oba mosta ,kolone guzve i neprijatna iznenadjenja poput mb glc i gle klase koji obilaze sve pa cak i preko duple pune( nebitno cije su table, debil je debil) ....
  I dalje postavljaju zastitne mreze, popunjavaju jalovinom pesacke staze sa strane, , fuguju izmedju ivicnjaka, rade rasvetu...
  Obratite paznju na privremenu signalizaciju, uglavnom je dobro vidljiva ,al tokom dana se pomeraju, pa da ne iznenade.
  Poz
  (vlade, 1. decembar 2020 17:46)

  # Link komentara

 9. malo sutra su radili bez uticaja na saobracaj... letos sam od Tare do Kraljeva preko Uzica vozio 6 SATI !!!!
  (d., 1. decembar 2020 15:51)

  # Link komentara

 10. Smatram, nisam stručnjak ali deluje da je auto-put morao ići na Užice, N.Varoš, Prijepolje i dalje na B.Polje. Ta je trasa najopterećenija a ide put na Pešter, koji je pola godine zavejan. Ko da očisti taj put sutra kad naveje? Možda naši stručnjaci to nisu predvideli?
  (Asigard, 1. decembar 2020 15:45)

  # Link komentara

 11. od valjeva do divčibara tri dana jahanja
  (srb, 1. decembar 2020 15:04)

  # Link komentara

 12. (Zlatiborac, 1. decembar 2020 13:57)
  Svakako to Zlatibora treba brza saobraćajnica, tj. 2+2 trake. Ali se ne slažem da če trasa preko Peštera da naudi Zlatibotu i zapadnoj Srbiji. Naprotiv. Srbiju treba premrežiti saobraćajnicama i upravo je taj deo Zlatiborskog okruga (Arilje, Ivanjica, Sjenica) i zapušten zbog loše infrastrukture. Zlatibor je i ovako razvijen (a kako, to je posebna tema) i proširenje postojeće ceste je dovoljno. Uostalom, u Užicu će biti uključenje na autoput, pa ko gde želi - put BiH i Višegrada ili put Čačka, pa dalje uz Moravu ili ka Beogradu.
  (mr no, 1. decembar 2020 14:59)

  # Link komentara

 13. Valjevo-Uzice je katastrofa od puta ujedno to je put i za Divcibare tako da taj put treba da se radi jel je jako prometan.
  (Zveki, 1. decembar 2020 14:59)

  # Link komentara

 14. Sve je to lepo, ali niko ne spominje kada će obilaznica oko Čačka da možemo da se sa autoputa uključimo na ovaj rekonstruisani?
  (Milan, 1. decembar 2020 14:51)

  # Link komentara

 15. Vozim taj put 20 god, 1 do 2 puta godisnje. Baš sam se prijatno iznenadio kako je dobro urađen, nema lošeg mesta (osim malo više pune linije). Onaj što se žali na autoput, radi se do Požege, a biće i do Užica.
  (dragan, 1. decembar 2020 14:40)

  # Link komentara

 16. Sad postavite jedno zilion presretaca. Gledajte ubuduce da svi presretaci budu BMW, posto sam primetio da ako ste vozac BMWa i vozite po propisima obavezno se nakaci jedno 1000 kompleksasa koji zele da vas obidju, pogotovo preko pune da se nesto kao dokazu ili sta pojma nemam. Moze se bmw obici biciklom ako bmw stoji.
  (mare, 01. decembar 2020 13:52)


  Moje dugogodišnje iskustvo je sasvim suprotno! Upravo vozači BME-ea su ti koji moraju baš svakog da obidju... Jer "nisam kupio " bembaru da bih vozio iza nekog renoa ili fijata..."
  Inače, osim boljeg adfalta, nije se mnogo dobilo ovim. Zu je neophodan bar magistralni sa 4 trake... Mada su takvi najopasniji kada su naši vozači u pitanju... Iskusni vozači znaju o čemu se radi...
  (Bolesni skot, 1. decembar 2020 14:37)

  # Link komentara

 17. Sad je to extra, doduse to je magistrala, ali ipak ceka se zavrsetak autoputa ka CG i taj krak preko Zlatibora do Bosne..to ce biti pun pogodak..
  (C i n i k, 1. decembar 2020 14:37)

  # Link komentara

 18. A kamo vest ko je bio izvodjac za deonicu od Uzica do Pozege pre tri godine, kada je napravljen haos (najblaza rec), pa je drugi izvodjac ponovo sve radio narednih godina. Ima li odgovornosti nekakve, i zasto nema?
  (Zorzo, 1. decembar 2020 14:35)

  # Link komentara

 19. Kad novi auto-put ode preko Pestera, nece put vise biti ni blizu opterecen, Zlatibor ce ostati slepo crevo, ali nadam se da cemo imati neka nova mesta za pauzu na novoj ruti auto puta to ce puno da doprinese da se otvore neka nova turisticka mesta.
  (dex, 1. decembar 2020 14:33)

  # Link komentara

 20. A tek što je loš put od skretanja ka Tari pa sve do Kotromana.Srbija to ne zaslužuje jer se prolazi kroz zaista lepe predele. Čekati na autoput je besmislica i treba uraditi nešto već sada.
  (Srđan, 1. decembar 2020 14:21)

  # Link komentara

 21. Ta deonica jeste u losem stanju,ali vozeci po propisima za brzinu apsolutno bezbedno,cak ±20km/h isto bezbedno za vozila b kategorije,sve preko je kocka
  (da, 1. decembar 2020 14:21)

  # Link komentara

 22. Dzaba sve to kad je put sa dve trake. Do Zlatibora trebaju bar 4 trake, autoput ili poluautoput jer onda olaksava saobracaj prema Priboju, Prijepolju, Novoj Varosi, Pljevljima, Boki, Istocnoj Hercegovini. Ne zive Srbi samo do Cacka. Autoput preko Pesteri je potpuna besmislica, u ovim pobrojanim varosicama jos uvek ima ljudi, a ako autoput ode na Pester i ovo malo naroda ce se razbezati, pa onda mastajte o Srpskoj Istocnoj Hercegovini, Boki i Crnoj Gori. Hrvatski autoput je vec stigao do Peljesca.
  (Zlatiborac, 01. decembar 2020 13:57)
  Најбоље би било да Сјеница нема никакав пут?! Шта мислиш о томе?! Да и даље људи из Сјенице пролазе кроз три општине како би дошли до суседног Бијелог поља.
  И да ли си чуо за аутопут Бар-Бољаре?!
  И да ли знаш где се Бољаре налазе и којој општини припадају?!
  Кад сазнаш, све ће ти се само рећи.
  А нисам против ни да Златибор ни остале вароши имају лошу путну мрежу, напротив.
  (Mafke, 1. decembar 2020 14:20)

  # Link komentara

 23. Meni samo nije jasno zašto autoput za CG treba da ide preko Peštera? Novi Pazar, Sjenica i taj kraj već imaju solidne saobraćajne veze sa drugim regionima. Mi u Priboju ali i okolne opštine i dalje ostajemo slepo crevo bez brzog puta ka Beogradu i moru. Ovaj kraj Srbije je i sada polumrtav, mladi odlaze, ekonomija nikakva, društveni i kulturni život jedva da postoji. Da je taj autoput išao ovim delom Srbije, priča bi bila drugačija, bar bi se neke investicije mogle očekivati.
  (Limar, 1. decembar 2020 14:17)

  # Link komentara

 24. Magistralni put od skretanja ka Tari prema Zlatiboru uz brdo je loš i treba ga obnoviti..inače put kroz celu opštinu Čajetine je jako loš, neravan a vozi se brzo u proseku iznad 80kmh, nesigurno je ! Put biva bolji od table Opštine Nova Varoš..dali će čelnici Opštine Čajetina čekati da im se od gondole vrate pare i da nešto urade na tom pitanju ili ćemo na pravcu ka Zlatiboiru tj na ulazu i izlazu , voziti sa psovkama ..kao što to i obično činimo ?!
  (Srđan, 1. decembar 2020 14:16)

  # Link komentara

 25. @ mare
  1000 "kompleksaša" se nakači na bilo koga ko ide propisanom brzinom...
  (ckoZlo, 1. decembar 2020 14:09)

  # Link komentara

 26. Po 15 Metra asfalta renovirali godinu Dana.. Pojavi se po par radnika jedan mesecno.. Svako ko je tuda prolazio zadnjih par godina redovno je video pravo stanje stvari.. Samo je bitno da se uzele drzavne pare
  (dzoni, 1. decembar 2020 13:59)

  # Link komentara

 27. Dzaba sve to kad je put sa dve trake. Do Zlatibora trebaju bar 4 trake, autoput ili poluautoput jer onda olaksava saobracaj prema Priboju, Prijepolju, Novoj Varosi, Pljevljima, Boki, Istocnoj Hercegovini. Ne zive Srbi samo do Cacka. Autoput preko Pesteri je potpuna besmislica, u ovim pobrojanim varosicama jos uvek ima ljudi, a ako autoput ode na Pester i ovo malo naroda ce se razbezati, pa onda mastajte o Srpskoj Istocnoj Hercegovini, Boki i Crnoj Gori. Hrvatski autoput je vec stigao do Peljesca.
  (Zlatiborac, 1. decembar 2020 13:57)

  # Link komentara

 28. Sad postavite jedno zilion presretaca. Gledajte ubuduce da svi presretaci budu BMW, posto sam primetio da ako ste vozac BMWa i vozite po propisima obavezno se nakaci jedno 1000 kompleksasa koji zele da vas obidju, pogotovo preko pune da se nesto kao dokazu ili sta pojma nemam. Moze se bmw obici biciklom ako bmw stoji.
  (mare, 1. decembar 2020 13:52)

  # Link komentara

 29. A od Bele zemlje do skretanja za Taru nema više ni jedno mesto za preticanje!
  (Svindal, 1. decembar 2020 13:43)

  # Link komentara

 30. Bilo je nerviranja zbog gužvi, al je vredelo. Jedino me zanima zašto je na nekim pravcima sad puna linija? Kada je put bio loš isprekidana a sad puna?? Od Sušice do Krčagova nigde nema isprekidana? Kad zaglaviš iza kamiona dobrih 20ak km u koloni se vučeš.
  (dog, 1. decembar 2020 13:43)

  # Link komentara

 31. za dve do tri godine
  (hm, 1. decembar 2020 13:40)

  # Link komentara