1. Zaboravili ste navesti jos dosta marki koje bi bile pod okriljem ovoga "braka" dviju korporacija... PSA ocito grebe ka vrhu automilske industrije ali po proslosti se vidi tko je radio sa FCA da nije bas najbolje prosao... Bilo bi mi zao da sada padnu kad imaju ovakav zamah. Peugeot bi tu bio glavni ali i ne sa 100% vlašću
  (Marko, 26. oktobar 2020 17:56)

  # Link komentara

 2. Nešto se izgleda dešava. PSA i Renault ulaze takođe partnerski u projekat nove konstrukcije baterija francuskih kompanija Nawa i Saft koje bi mogle da znače ako ne revoluciju onda dramatičan napredak u EV sektoru. Fiatu bi to verovatno značilo i poslednju šansu za oporavak, pogotovo na tehnološkom planu, a i ukupno nakon katastrofalne fuzije "zla i goreg" (Fiat + Chrysler). Za Fiat je to verovatno poslednji vagon poslednjeg voza kog još mogu da stignu. Neke nove, bolje a jeftinije baterije bi mogle da budu ono jedino čudo kojim Fiat još može da se spase.
  (Dejan Vu, 26. oktobar 2020 17:10)

  # Link komentara

 3. Ko se upetljao s FCA tom spasa nema!
  (Rodja, 26. oktobar 2020 16:29)

  # Link komentara

 4. "Spajanje najavljeno krajem prošle godine pod jedan krov bi dovelo brendove kao što su Jeep, Dodge, Ram i Maserati, kao i Peugeot, Opel i DS..."

  A Fijat? Krajsler? Sitroen? Alfa Romeo?
  (ja, 26. oktobar 2020 15:54)

  # Link komentara