1. Erdogan se bas tripuje da su mnogo jaki...neko ce da im objasni neke stvari, kao sto im je Rusija objasnila kada su oborili avion
  (uf, 26. oktobar 2020 15:49)

  # Link komentara

 2. Pošto je predsednik Makron proglasio rat protiv "islamskog separatizma" koji sve više zahvata neke delove Francuske, to znači da je takav separatizam ipak neprihvatljiv. Ili možda i jeste prihvatljiv ali samo na srpskom Kosovu i Metohiji, gde se to prevodi kao "razvoj demokratije i zaštita ljudskih prava". Dakle, nije ni ta demokratija svuda ista i nije za sve ista. Nama su namenili specijalan vid "demokratije", proizveden pod talasima bombi i raketa. Sada je takozvano "kosovo" dostiglo neverovatan nivo "demokratije i multinacionalne tolerancije". Neverovatan napredak koji čak ni Francuzima ne treba na njihovoj teritoriji.
  (Milojko, 26. oktobar 2020 15:45)

  # Link komentara

 3. Ima li kraja licemerju samozvanog sultana?! On koji je pretvorio jednu od najpoznatijih hrišćanskih bogomolja u džamiju, našao je za shodno da kritikuje Francusku koja želi da suzbije više nego očiglednu ekspanziju islamskog fundamentalizma u srcu Evrope. Sa druge strane kada odete u većinu muslimanskih zemalja, morate biti veoma oprezni kada iskazujete svoja religiozna osećanja. Nisam ljubitelj Francuske politike prema Srbiji, ali u ovom slučaju moja podrška ide Francuskoj.
   (dokle više, 26. oktobar 2020 15:36)

  # Link komentara

 4. Najbolje bi bilo da Erdogan pozove sve turke iz Evrope da se vrate u milu im otadzbinu Tursku i da napuste netoleratni truli zapad.
  Mozda bi se vratila max 3 coveka...
  (kiza, 26. oktobar 2020 15:18)

  # Link komentara

 5. PA neka oni bojkotuju tursku, na kraju ce patiti I jedan I drugi narod a ne ovi mali kompleksasi.
   (jonny, 26. oktobar 2020 14:58)

  # Link komentara

 6. Majstore da ti otkrijem jednu tajnu. pre više od 30 godina jedan čika istu tu stvar radio u jednoj sada nepostojećoj zemlji. Nije se dobro završilo ni za zemlju ni za čiku.
   (mile, 26. oktobar 2020 14:47)

  # Link komentara