"Pozivamo ugostitelje da poštuju novu meru"

Beograd -- Počela je da se primenjuje nova epidemiološka mera koja podrazumeva da svaki ugostiteljski objekat mora da ima odgovorno lice koje kontroliše goste.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Zamisli sednes jedes, i na svaki zalogaj skini masku/vrati masku. Hahaha kakav idiotizam. Pustite ljude da zive zivot, ko se plasi ove kijavice od virusa neka sedi kuci i ceka vakcinu, ja idem da uzivam u onome sto mi je Bog dao za zivota!
  (suzi, 17. oktobar 2020 16:21)

  Eh, suzi, kada bi sve bilo tako jednostavno, ja bih ti sa prozora svaki dan pozeleo lep provod. Ali sedenje kuci ne zavisi samo od pojedinca koji se cuva ili ne cuva. Ja recimo, da samo od mene zavisi, ne bih do proleca krocio ni u jedan jedini kafic ili restoran.....ali ne funkcionise to tako. Dodju mi sefovi iz inostranstva i pitaju gde sam nam u gradu rezervisao veceru, sestra mi sutra u restoranu slavi krstenje (nije bilo trika da je odgovorim), skoro svaki drugi dan sam u kafani ne svojom voljom. Da su zatvorene onda niko ne bi mogao da me tera da idem u njih vec bi se nasao drugi model.
   (Bane, 17. oktobar 2020 22:29)

  # Link komentara

 2. Zamisli sednes jedes, i na svaki zalogaj skini masku/vrati masku. Hahaha kakav idiotizam. Pustite ljude da zive zivot, ko se plasi ove kijavice od virusa neka sedi kuci i ceka vakcinu, ja idem da uzivam u onome sto mi je Bog dao za zivota!
  (suzi, 17. oktobar 2020 16:21)

  # Link komentara

 3. " Pojašnjava ... da za stolom gosti mogu da sede samo sa svojom porodicom i prijateljima "

  Pa sa kim drugo bih i sedeo ?
  (Petar Ilic, 17. oktobar 2020 15:21)

  # Link komentara