1. tako je
   (Teodora, 30. septembar 2020 00:04)

  # Link komentara

 2. Nisam za ovaj proekat beograd na vodi, nekako nista lepo ne vidim u tim zgradurinama. Ali ako cemo realno ovo je pre bilo ruglo, odvratno je bilo proci tu. Meni nikako nije jasno kako je jedan od najatraktivnihij delova grada mogao godinama da stoji u takvom stanju.
  (Ivan, 29. septembar 2020 23:34)

  # Link komentara

 3. Ja jesam verovala jer sam htela da to krene.Odlazila sam tamo iz neke Firme da kupujem vrata .Odlazeći gledala sam teren sa barama haosa blata ili prašine ako je suvo ,a pired same reke ,milina da je uređeno.Zgrade u Karađorđevoj užas a opet u blizini reke.Kad je pokrenuto pitanje Beograda na vodi radovala sam se kao malo dete.Govorili mi ,,ma nema ništa o tome,zar veruješ." Ja sam verovala i jedva sam sačekala da odem da vidim maketu ,kako će sve izgledati.Govorili mi da taj arhitekta iz Emirata ima dosta propalih projekata ali neznam zašto ,ja sam verovala da će uspeti jer sam želela da Beograd pored Save konačno bude lep i da se inaj haos i brlog u najboljem delu grada očisti i sredi i dobije pravo mesto.Na početku gradnje odlazila sam da šetam šored Save i virila ispd zastora da vidim šta rede radnici i kako napreduje ,bila sam srećna i zadovoljna sa onim što sam gledala.Konačno Beograd izašao na reku i rasčito se brlog.Neću da pričam koliko sam se čudila protestima Balše protiv gradnje jer sve je to beznačajno Beograd na vodi je tu sa svojom lepotom krasi Beograd.
   (Teodora, 29. septembar 2020 23:13)

  # Link komentara

 4. Da ovo je jedan od boljih projekata u BG. Ideja je bila tu odavno ali realizacija je zapocela pod ovom garniturom politicara. Zadivljujuci je broj negativnih komentara i žal za nepromenjim stanjem. A to stanje je bilo: zardjali brodovi koji nigde ne plove, neiskorisceni put pored reke kome niko nije mogao da priđe, i puno udzerica u kojima su živeli ljudi ispod linije siromaštva. Samo da se prisetimo...
   (Opus, 29. septembar 2020 23:00)

  # Link komentara

 5. Bolje bi bilo da rastwretite Pančevački most i napravite jedan novi ako nemate ideju.
   (putnik, 29. septembar 2020 22:05)

  # Link komentara

 6. Тако сам срећан због вас. Поздравите кући.
   (Баук или ала, 29. septembar 2020 21:47)

  # Link komentara

 7. Ja se sećam isto Somborca i Savamale
  (made in Serbia, 29. septembar 2020 19:58)

  # Link komentara

 8. Savamala.... Početak koji još uvek nema kraj
  (Nešoni, 29. septembar 2020 19:22)

  # Link komentara

 9. Bravo! svidja mi se projekat i prakticno je rugo grada pretvoreno u jedno produktivno jezgro i drago mi je sto je Vlada istrajala i realizovala ovaj projekat, koji je pokretac gradske privrede, ali i cele Srbije!
   (LudZbunjenNormalan, 29. septembar 2020 18:30)

  # Link komentara