1. Voleli bi i mi da mozemo da uvozimo ministre iz inostranstva, da imamo subvencije kao u inostranstvu i kupujemo gorivo po trzisnim cenama sa svetskih berzi. Mozda se pod poljoprivredom podrazumevaju samo vece tajkunske firme koje se bave trgovinom. Sa njima je zaista sve u redu i odlicno posluju.
   (Seljak, 3. avgust 2020 07:50)

  # Link komentara

 2. Nije potražnja za prasadima tolika da mora da se uvoze nego je uzgoj toliko mali da mora da se uvoze.
   (DEX, 3. avgust 2020 01:14)

  # Link komentara

 3. Kod nаs je kilogrаm kupine 50 dinаrа ,pozivаm ministrа dа dođe dа bere nа krаju dаnа merimo koliko je ubrаo od mene dobijа još toliko.
   (Leskovаc, 2. avgust 2020 18:52)

  # Link komentara

 4. Krene covek u toku razgovora da "kucne u drvo" i skonta da nema nigde drveta, pa kucne u glavu...eto nase vlasti
   (ko nije gledao, 2. avgust 2020 13:28)

  # Link komentara

 5. Evo jagnje 200 dinara
  Prase 200 dinara
  i nema ko da kupi.
  A on kaže mora da se uvozi.
  Ne mora nego to đubre koje niko u Evropi i svetu neće da jede stigne kod nas i obara sa nogu stočare i poljoprivrednike
  Gde su subvencije za ovce?
  Obecali ste hektare zemlje, seljavi nisu dobili ni are, nego metre kvadratne...
  2 godine ništa...
  Znam još primera... Neću da pišem.
  Ne dajte da vas lažu! Stalno to rade!
   (asd, 2. avgust 2020 13:25)

  # Link komentara

 6. Svi istu pricu, super nam je najbolji smo presticicemo ovog onog, dodju izgovore sta imaju i ne trepnu. Sad mi treba da verujemo da je tako a sami vidimo da nije. Niko tu stida nema, svi pricaju po istoj matrici.
   (bosko, 2. avgust 2020 13:14)

  # Link komentara

 7. Pa što ne izvozimo onda?
  (Doktor drmr, 2. avgust 2020 11:51)

  # Link komentara

 8. Ovaj region je još srećan jer kažu nestaće hrane i vode, a ovaj region bar oko toga ne mora da brine. Svi mogu da proizvedu namirnice za osnovne potrebe a za ostalo će se čekati bolja vremena. U regionu svi imamo brašno, ulje, šećer, vodu, energiju, voće, povrće, meso, jaja, a proizvodimo i osnovne lekove, pa mi svi u regionu možemo do veka ovako. Vise od pola sveta nema to šta mi imamo, ne mogu da proizvedu hrane za svoje potrebe, mnogi nemaju pijaću vodu, mnogi imaju ratove i razne prirodne katastrofe, požare, poplave, suše, ledove, vetrove, monsunske kiše, zemljotrese, vulkane, bolesti malarije, zmije i razne druge opasnosti koje vrebaju iz prirode. A mi živimo u lepoti, ugodnosti, bezbedni i opet nezadovoljni i “jadni”. Hajde da malo budemo realni i sagledamo kako živi ostatak sveta. Možemo da živimo i ako svetska ekonomija padne 200% i mozemo to da podnesemo decenijama, svi u regionu.
  (šta nam treba više, 2. avgust 2020 11:27)

  # Link komentara

 9. med i mleko
   (Alamunja, 2. avgust 2020 11:22)

  # Link komentara

 10. Ma imamo toliko da proizvođači bacaju paradajz, višnje... Ma divota jedna. Htedoh reći, sramota.
   (bb, 2. avgust 2020 11:21)

  # Link komentara

 11. Kolko smo mi nama dobri...
   (gooner86, 2. avgust 2020 11:21)

  # Link komentara

 12. Bane, meni je kao Mitrovcaninu drago da si tu gde jesi i zelim ti mnogo uspeha u daljem radu. Prvi savet je ostani na dve noge na zemlji. NIje sve tako dobro, mnoge porodice ne mogu palsirati svoje proizvode. Pogotovo siromasniji jug zemlje. Treba pomoci ljudima, bilo otkupom proizvoda bilo poklonima u vidu semena, djubriva, smanjenja poreza, odgodom placanja itd itd...Bar se ti secas kako smo funkcionisali pre dvadesetak godina. Dakle, dobro je sto smo u celini stabilni, a lose je ponegde individualno i tu mora pomoc drzave obicnom svetu.
  (Nindza, 2. avgust 2020 11:19)

  # Link komentara

 13. Kad bi ti živeo od poljoprivrede i od rada svojih ruku a ne od para onih jadnika koji su osuđeni da se bave poljoprivredom jer drugog izbora nemaju , bilo bi te samog sebe sramota da izjavis da u poljoprivredi nema nikakvih problema.Za početak pitaj visnjare kako su prošli ove godine.Pa prošle godine.Pa zadnjih deset godina.Pitaj stočare kako im se isplati tov.Za koliko se otkupljuje ta pšenica o kojoj pričaš a kolika joj je proizvodna cena na prosečno zasejanoj površini u Srbiji ? Znaš li ti ministre uopšte u kojoj si državi ministar ? Možda u Holandiji ?
   (Bosko, 2. avgust 2020 10:58)

  # Link komentara

 14. "problema u poljoprivredi nema", a mora da se uvozi prasad!? Pa to ministre samo znaci, za one sa 3 cuke u glavi, da niste dobro radili u nesto ranijem periodu!
  (Xyx, 2. avgust 2020 10:57)

  # Link komentara

 15. Срамота ме колико нам добро иде! Ево са свих страна чујем како нам је све боље,плате све веће,нико није добио отказ... Изгледа да ће највећи проблем бити наћи места за све Швајцарце и Норвежане који су навалили да дођу у наше благостање
   (ДрКон, 2. avgust 2020 10:54)

  # Link komentara

 16. kakvu smo mi jaku poljoprivredu nekad imali, ovo danas je senka
  nekadasnjeg uspeha. uvozimo paradajz, luk itd...bruka
  (Belmont, 2. avgust 2020 10:49)

  # Link komentara

 17. strah me kad čujem ovakve izjave.
   (fabrika čipova, 2. avgust 2020 10:22)

  # Link komentara