Putin: Sledeća nedelja u Rusiji neradna

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin objavio je da će sledeća nedelja na teritoriji cele zemlje biti neradna za sve zaposlene.

Izvor: Sputnik
Pošaljite komentar
 1. (Jovan, 25. mart 2020 21:13)
  To rade svi lopovi iz citavog sveta, Engleska i Svajcarska od tih para zive.
  (pamet curi..., 26. mart 2020 10:05)

  # Link komentara

 2. Zato ljudi koji zarade ili ukradu novac u Rusiji sav svoj novac prebacuju u Englesku ili Švajcarsku i traze neku vezu da prebace taj novac jer tamo vlada sistem gde nema toga da jedan čovek vlada kako želi nego imaju institucije zna se kako sistem funkcioniše i da je kapital njihov i siguran, eto jos jedan razlog zašto će Rusija koja je ima neverovatne prirudne resurse pametne i talentovane ljude ostati država sa niskim standardom svojih gradjana jer vlasnici kapitala nisu sigurni sta jedan čovek u jednom danu može da odluči i u takvim zemljama gde kapital nije siguran on beži tamo gde mu je sigurno.
  Svi koji ne znaju da ih obavestim Srbija nije komunistička zemlja nisu firme državne i nije socijalistički sistem samoupravljanja već kapitalizam u kojem vlasnik sam rasporedjuje i uredjuje (još uvek delimično) svojom imovinom.
  Dok god sistem ne bude da je privatna svojima svetinja u koju niko ne sme da pipne i zasticena mi cemo biti siromasna zemlja kao i ostale zemlje gde moze jedan čovek u danu da odredi ko će i kako da radi i da ti preko noće promeni zakon kako on želi.
  Razmisli te o ovome i videćete kakav je zakon u bogatim zemljama a kakv u siromašnim.
  (Jovan, 25. mart 2020 21:13)

  # Link komentara

 3. Poslovica kaze,kasalj i ljubav nemogu se sakriti!
  (Marko Polo, 25. mart 2020 18:07)

  # Link komentara

 4. Da smo pametni pa i mi da stanemo sa radom. Dokle bre vise
   (milos, 25. mart 2020 17:47)

  # Link komentara

 5. Šta se sekira, kad kod njih nema smrtnih slučajeva, a u onoliko Rusiji samo oko 500 zaraženih.
   (NikolaBg, 25. mart 2020 17:42)

  # Link komentara

 6. Zivim u Moskvi i mislim da mere koje preduzimaju vlasti su zakasnele!!!trebalo je karantin uvesti jos pre nedelju dana,a ova nazovi blaga verzija karantina samo odlaze neminovnost i dovodi jos vecu opasnost.sto se tice neradne nedelje koju ce da plati poslodavac-how yes no...epilog svega kao i sve drzave cini mi se da Rusija jos vise kasni,nadam se da gresim ali bojim se da ce posledice biti jako lose...p.s. molim vas bez filija i fobija pisem kako mislim realno
  (Milan M., 25. mart 2020 17:36)

  # Link komentara

 7. Pametno. U Kuvajtu je još pre dve nedelje država proglasila neradne dve nedelje, koje su definisane kao "praznični neradni dani", zbog čega NIKO za to vreme ne može da dobije otkaz, a svakom zaposlenom MORA da se isplati puna plata, po ugovoru.
   (Smuleco, 25. mart 2020 16:50)

  # Link komentara