1. zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da će to biti nov, potpuno uređen kej sa oko 1,5 hektara pešačkih staza, oko pola hektara zelenih površina i biciklističkom stazom, koja će biti deo biciklističke staze koja povezuje Adu Ciganliju i 25. maj.

  Zasta mi placamo gradonacelnika i jel radi on nesto? I kakav je to 1.5 hektar pesackih staza? Valjda 1.5 kilometar? Ma sto se ja nerviram? I tako cu za manje od 2 meseca raditi i ziveti u Nemackoj.
  (Aufwiedersehen banditn Danke tante Merkel, 10. februar 2020 13:16)

  # Link komentara

 2. Vesicu, dalje ruke od zelenila i zelenih povrsina na potezu od bl70a do kraja bl45, tvoja “rekonstrukcija” i “obnova” su se pokazale do sada u vidu otimanja zelenih povrsina za interes investitora ili pak pravljenje “kombinacija”...
  Za pocetak uklonite sve ogavne splavove, postavljene bez ijedne dozvole, koji zagadjuju reku, otimaju reku od gradjana, kradu struju i vodu,ciji se vladnici bahate i drsko ponasaju, na kojima je pitanje dana kada ce neko nastradati u pozaru ili od davljenja (da ne pominjem kriminal, drogu, nasilje i ubistva koji su svakodnevnica). Zatim bi morali da porusite sve vile i kucerine izgradjene od bl.45 do Ostruznickog mosta...Eto posla za gradske vlasti i mnoge druge Drzavne organe na uredjenju priobalja, uvodjenju reda i Zakona, primeni Zakona o poreklu imovine, naplati poreza i taksi, popunjavanja kapaciteta Zabele, Sr.Mitrovice, Padinjaka...
  (Jovan, 10. februar 2020 13:06)

  # Link komentara

 3. Treba im godinu dana za 500 metara obale da urede, a priča o uređenju obala a obaloutvrde se raspadaju na Dorćolskom keju i Savskom keju (gde pritom dozvoljavaju dodatno uništavanje nelegalnim i nebezbednim splavovima), a uređuje se ovde isključivo zbog privatnog projekta Beograda na vodi a ne građana.
   (Marko, 10. februar 2020 13:05)

  # Link komentara

 4. Kada će te da sklonite splavove kod bloka 70 , 44 , i 45 . Da i mi uživamo pored Save a ne da gledamo splavove i ne vidimo Savu !
   (BG, 10. februar 2020 12:29)

  # Link komentara

 5. A da li ce se iko ikada setiti leve obale Dunava...pa da se i tu bilo sta napravi?
  Krnjaca je na 5km od skupstine, ima Dunav...sve ravno...lako za gradnju, ima potencijal da bude pristojno naselje. Ali je potpuno zaboravljeno...daju se premale parcele nekim nazovi investitorima koji na 5 ari placa gradje osmospratnice, a naselje jos uvek nema ni kanalizaciju.

  Stvarno steta...uskoro ce biti skroz unisteno od te divlje gradnje bez plana...bez parking mesta...bez ijednog parka..i posle nece biti moguce da se ispravi
   (Radijator, 10. februar 2020 12:17)

  # Link komentara

 6. Ta pasarela se duže pravila nego da su još jedan most preko Save stavili. A kinezi bolnicu za 1500 duša za 10 dana.
  Ma ne poredim ja, nego mi onako upalo
   (Mrgud strašni, 10. februar 2020 12:14)

  # Link komentara

 7. Kasne par godina ali će završiti 3 dana pred izbore??? Hoće li prodavati karte za pasarelu kao za metro?? Koji će biti gotov, prema najavama pred prošle izbore, 2022 godine! :-))))) A neće ni početi do tada... Ali nije bitno, opet će ga najaviti pred sledeće izbore.
  Nismo bolje ni zaslužili.
  (Srdjan, 10. februar 2020 12:08)

  # Link komentara

 8. Pasarela pustena u rad? Valjda otvorena za pesake? Nije to masina ili fabrika pa da se pusta u rad.
  (Jovan, 10. februar 2020 11:45)

  # Link komentara