1. A ja bih da postavim pitanje ovima što im nije jasno. Zašto na nacionalnoj televiziji nemamo prenose utakmica reprezentacija, a i ligu šampiona utorkom?
  (Joe Doe, 26. januar 2020 17:27)

  # Link komentara

 2. S neutralne strane, zao mi je kao korisniku Vektora ili Supernove, sto SK vise nema u ponudi, ali potpuno razumem SBB. Ako im daju sve ove kanale, izgubice svoju ekskluzivu, a ujedno im drzava zabranjuje konstantno sirenje mreze. Ja cekam jos neko vreme, pa ako ne vrate SK, kao sto se i dalje nadam, ipak cao zdravo, jer SK su jedini kanali koje gledam konstantno.
  (Corleone, 26. januar 2020 09:58)

  # Link komentara

 3. Ko god slobodno misli svojom glavom zna o cemu se ovde radi. Vlast po svaku cenu ne zeli N1 , a gledaoce realno taj kanal najmanje zanima. da nema N1, platio bi telekom te SK kanale i 2x vise.. Pri tome ne treba stati ni na SBB stranu. I oni su svojevremeno koristili monopolske pozicije. Opet u normalnom drustvu treba da se cuje i druga strana. tako da vlast ako je cista, ne vidim razlog da ne dozvole N1. Kad je vec toliko dobro kao sto se prikazuje na televiziji na kojoj je gostovao direktor Telekoma..
  (Milos, 26. januar 2020 09:54)

  # Link komentara

 4. (armirac, 26. januar 2020 08:32)

  Greška!
  Televizor je mašina za prljanje mozga!
   (didul.e, 26. januar 2020 09:49)

  # Link komentara

 5. Auuu…uu što sam srećan što, kad su mi na pošta netu ukinuli N1 i SK NISAM prešao na supernovu, jer sam predvideo do u detalj tekuću situaciju. Za to nije bilo potrebno biti Vangla (što bi N1 ukidali na pošta netu, a davali ga na supernovi kad im je cilj da se N1 ne gleda!! O ogromnoj količini živaca koje sam uštedeo, da i ne pričam!!
  (autosovinista, 26. januar 2020 09:39)

  # Link komentara

 6. Aj prestanite vise sa ovim. Necete dobiti nista a ni ne treba. Kada se zna ko stoji iza svega
   (ja, 26. januar 2020 09:22)

  # Link komentara

 7. Kada sam pročitao da je ovaj iz Telekoma gostovao na Pinku, sve mi je bilo jasno...
  (Medijski mrak, 26. januar 2020 09:06)

  # Link komentara

 8. Lazu i jedni i drugi. Telekom je monoplista ali i je i vlasnistvo svih gradjana, imamo pravo da gledamo sve i njihova je obaveza da to ispostuju.
  ---
  Ne mora Telekom sve da obezbedi. Tom logikom bi U.Media mogla da zavali svoje kanale za 100 mil eur jer eto telekom MORA sve da obezbedi. To prosto nije tacno. Ono sto je apsolutno neophodno je da svi korisnici imaju fizicki alternativu sto se tice ponudjaca kablovske televizije. To znaci da Telekom i SBB moraju jedni drugima da ustupaju svoje mreze tj da mreza bude deljena a ne da negde u zgradi monopol ima SBB a negde Telekom. Ako ih ima u jednoj zgradi imaju dve fizicki odbojene mreze sto je nonsens i trosenje novca pa i ruzenje zgrade bez potrebe. Deljenje mreze je apsolutno moguce. Takodje svi kablovski operateri moraju provuci svoje instalacije ispod zemlje. ovo sada je ruglo, ne lici ni na sta.
  (Deus, 26. januar 2020 09:03)

  # Link komentara

 9. ne treba televiziju gledati..treba odjaviti sve kablovske operatere. em skupo em te zaebava za tvoje pare. dokle vise ovaj glupi narod moze da trpi?
   (kim, 26. januar 2020 09:01)

  # Link komentara

 10. Treba lepo skinuti sve kablove sa bandera nelegalno postavljene.
  (Dd, 26. januar 2020 08:58)

  # Link komentara

 11. i sta ja sad da uzmem MTS Box ili SBB EON ? ?
   (N., 26. januar 2020 08:47)

  # Link komentara

 12. Meni je Telekom "zabranio" da gledam sve kanale! Sramotno! Isto mi je kao i njima sa UM istekao ugovor i kad nisam produzio ugovor ugasise me! Skandal.
   (gugl, 26. januar 2020 08:46)

  # Link komentara

 13. u srbiji prosecno domacinstvo ima dve masine za pranje masinu za pranje vesa i televizor za pranje mozga
  (armirac, 26. januar 2020 08:32)

  # Link komentara

 14. Dosadni ste vi sa svojim komentarima da imate i Arenu i SK. Ponasate se ko deca. Ne moze i kraj. Plati majstore dva provajdera pa gledaj, ne, ti bi za 500 dinara da imas sve kanale ovog sveta. Plati pa gledaj.
   (Shigman, 26. januar 2020 08:32)

  # Link komentara

 15. Sve je tu nejasno oko ovih emitera.Očigledno je da zakon koji ovu materiju reguliše ima podosta rupa i da ga treba menjati.Šta znači da neko emutuje,reemituje program preko Švajcarske,da posluje u Srbiji a ne plaća porez( N 1) ...Ima tu dosta nejasnoća a i jedni i drugi zamajavaju narod i to debelo naplaćuju.Objavite zakon koji ovo reguliše da javnost sagleda probleme iz svih uglova.
   (Dežurni teoretičar zavere, 26. januar 2020 08:19)

  # Link komentara

 16. Gade mi se i jedni i drugi i ne verujem ni jednima ni drugima...
  (Milos Jovic, 26. januar 2020 08:14)

  # Link komentara

 17. LJudi sustina je u ugovorima, a o tome ni reci, evo o cemu se radi.

  Ugovor je, pravno gledano, kada dve ili vise strana nesto napisu, dakle dogovore se oko necega i to onda overe u sudu, dakle zakonski se obavezu oko nekih obaveza, usluga, rokova, poslova i tome slicno.

  A sta je nas korisnike potpisnike tih "ugovora" iko ista pitao? Nase je samo da potpisemo nesto sto je neko drugi napisao. Nemamo nikakve mogucnosti da uticemo na sadrzaj teksta.

  Dakle mi smo prisiljeni da potpisujemo, ne ugovore, vec ULTIMATUME! Nisam siguran da pravna nauka insistira da se ultimatumi postuju kao ugovori, bez obzira sto su potpisani.

  Mislim da niko nije u obavezi da postuje te njihove "ugovore" koje su nam nametnuli.
  (Nadzirac, 26. januar 2020 08:14)

  # Link komentara

 18. U pozadini cele priče je samo namera da nestane N1,jedina objaktivna informativna TV.Kad se to desi imaćemo informativni mrak i orkestriranu propagandu vlasti.
   (Vagar, 26. januar 2020 08:07)

  # Link komentara

 19. Ono sto me buni to je da i jedni i drugi masu nekakvim papirima da su u pravu.
  Pa se pitam: a zasto ne organizuju neku emisiju gde bi dosli predstavnici i jedne i druge strane da pokazu cime raspolazu. A koliko vidim, imaju na raspolaganju celokupan medijski prostor Srbije. Dakle, mogu da ukrste stavove gde god i kad god pozele. Pa da narod sam zakljuci ko laze a ko govori istinu. Jer glupi nismo, mozemo i sami da zauzmemo stav cim dobijemo dovoljno informacija. Ovako ostajemo samo priglupi taoci njihovog prepucavanja. Dovoljan dokaz da i jednima i drugima ne odgovara da se cuje puna istina.
  (Kvrckvrc, 26. januar 2020 07:10)

  # Link komentara

 20. A kada počinje pravi tržišni rat , obaranjem cena na desetinu.
  Počnite sa fiksnim telefonskim linijama recimo.
   (Janko, 26. januar 2020 05:59)

  # Link komentara

 21. Po shvatanju postsocijalističkih pristalica uravnilovke znači da, ako ja imam restoran i sastavio sam i uveo novo jelo, dužan sam recept da dam i Peri, Žiki i Miki da bi i njihovi gosti mogli da uživaju u jelu, koje sam ja sastavio. Sorry, konkurencija i tržište se i vrte oko toga da nisu svi isti - neki imaju bolju ponudu i na osnovu nje će privući veći broj klijentele. Jedino tako će se i ovi drugi više truditi a sve u korist nas potrošača. Pa neće moći drugovi, nema više socijalizma i nikad se ne vratio.

  Uostalom, ja kao korisnik SBB-a odavno nemam Arena Sport pa moram za ABA ligu da ga jurim preko interneta (sva sreća pa me ništa drugo sa Arene ne interesuje). Telekom je koristio svoj monopol na Arenu i nije je davao SBB-u, ovi su davali svoj SK malim provajderima ali nemaju nikakvog razloga da ga daju Telekomu. Tante za kukuriku, posebno što je Telekom sa Supernovom krenuo u sasvim drugi nivo priče.

  Na stranu to, što mislim da cela ova priča nema veze sa SK, već da državi jedan drugi kanal iz pool-a SBB-a ne odgovara pa zaoštravaju odnose. Ima i tome lek. Svaki korisnik EON-paketa ima pet EON-a na raspolaganju pa obzirom da ionako dobija dva dekodera, može EON da podeli prijateljima i rodbini, koji nemaju SBB i mirna bačka. Isprobano, radi i na drugim internet provajderima. Svi, koji imaju viška EON-a treba da to podele sa bližima da i njima omoguće informacije (ne samo sportske) za koje će ovi biti zakinuti na Telekomovoj Supernovi.
  (Svašta, 26. januar 2020 01:59)

  # Link komentara

 22. Ko ce meni sad refundira lovu za sport klub eto ja sam ljubitelj kineske kosarke i engleza ahaha
   (duledudule, 26. januar 2020 01:43)

  # Link komentara

 23. Mnogo je lakše optuživati nekakve udaljene švajcarske neprijatelje. Bolje sakriva nesposobnost odgobornih da se od Telekoma napravi ozbiljna kompanija, pa i pored uložene gomile novca. Pa zar vi mislite da Supernova daje takve akcije iz vlastitih sredstava ili to plaćaju građani Srbije kroz poreze?
   (Master Fisto, 26. januar 2020 00:21)

  # Link komentara

 24. Ja bih voleo da imam N1 i Sport klub i Arenu,ali vidim da je to nemoguće.
   (Zoran LFC, 25. januar 2020 23:14)

  # Link komentara

 25. izadjite na ulice , blokirajte autoput , ne dajte da nemate Sk , n1 , grand 1 i 2 u kabli ;)
   (kladzom do bola, 25. januar 2020 23:06)

  # Link komentara

 26. ja, 25. januar 2020 19:15 u novom beogradu isti slučaj, prelazim na optiku čim istekne ugovor. Samo se vi smejte a ko se poslednji smeje..
   (Zoki, 25. januar 2020 22:36)

  # Link komentara

 27. Dani Sbb-a su odbrojani u Srbiji. Ovu bitku ce izgubiti.
  (Snake, 25. januar 2020 20:55)

  # Link komentara

 28. zelim nazad sportklub briga me za vasa prepucavanja
   (ldjidji, 25. januar 2020 19:51)

  # Link komentara

 29. Kako se Niko nije zalio sto su Ubice mog oca otisle sa RTS(Hvala ti Bujke, osvedoceni demokrato!)? Zasto niko nije slusao Arenu bese 2013-14e kada su digli ruke od SBB jer ih je SBB ucenio? Telekom ce ih pojesti u roku od 2-3 godine kada cela Srbija bude na optici. U zgradi u kojoj stanujem smo vec potpisali optiku, od 20 stanova 14 prelazi do kraja februara na Telekom, I to je masovno u Novom Sadu jer SBB ne postuje postojece korisnike ni 2% (Telekom za svako produzenje ugovora daje barem nekoliko meseci po 1 dinar, SBB daje nekoliko meseci po sadasnjoj ceni(usteda moze biti u zavisnosti od velicine Box paketa i trajanja promo perioda izmedju 20 i 40 hiljada dinara). Ako su Djilas i Solak mislio da ce time sto ogranici ljude koji koriste Supernovu time sto ce im zavrnuti SK, mislim da su se zestoko presli, ali neka me demantuje trziste.
  (Dezurni trol opozicije, 25. januar 2020 17:09)

  Ahahahahahah jao... Ništa, sačekaćemo da te tržište demantuje. Kakva crna optika i MTS, niko im ni vrata ne otvara, a kamoli da prelaze sa SBBa na MTS.
   (ja, 25. januar 2020 19:15)

  # Link komentara

 30. Sve sve ali sta sad da radim bez grand 1 i 2 kanala....
   (DaniloVB, 25. januar 2020 18:45)

  # Link komentara

 31. Cirkus pa ko jos normalan gleda TV. Ispiranje mozga.
  (uzzaaassss, 25. januar 2020 18:32)

  # Link komentara

 32. Ne razumem telekom šta se pravdaju ko deca,niste uspjeli dogovoriti produljenje ugovora i nema njihovih kanala, kratko i jasno.
  Šta se čekalo do isteka ugovora je samo krivica telekoma.
  Neprofesionalno ponašanje i srpski "lako ćemo" nam sve više dolazi na naplatu.
  (Goran, 25. januar 2020 18:22)

  # Link komentara

 33. Stani, stop. Ovo je zbog medija i izbora, kakav je ovo loš spin sa sportom po sredi?
  Ne želimo da Srbija sluša drugu stranu, već samo režimsku i prorežimsku, za vreme izbora. Pričajte srpski da vas svi razumeju.
   (slobodan, 25. januar 2020 17:29)

  # Link komentara

 34. Kako se Niko nije zalio sto su Ubice mog oca otisle sa RTS(Hvala ti Bujke, osvedoceni demokrato!)? Zasto niko nije slusao Arenu bese 2013-14e kada su digli ruke od SBB jer ih je SBB ucenio? Telekom ce ih pojesti u roku od 2-3 godine kada cela Srbija bude na optici. U zgradi u kojoj stanujem smo vec potpisali optiku, od 20 stanova 14 prelazi do kraja februara na Telekom, I to je masovno u Novom Sadu jer SBB ne postuje postojece korisnike ni 2% (Telekom za svako produzenje ugovora daje barem nekoliko meseci po 1 dinar, SBB daje nekoliko meseci po sadasnjoj ceni(usteda moze biti u zavisnosti od velicine Box paketa i trajanja promo perioda izmedju 20 i 40 hiljada dinara). Ako su Djilas i Solak mislio da ce time sto ogranici ljude koji koriste Supernovu time sto ce im zavrnuti SK, mislim da su se zestoko presli, ali neka me demantuje trziste.
   (Dezurni trol opozicije, 25. januar 2020 17:09)

  # Link komentara

 35. Što je najjače, nikom ne smeš da veruješ. Bilo ko od njih može da laže.
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Majkl Džondar, 25. januar 2020 10:43)
  Lazu i jedni i drugi. Telekom je monoplista ali i je i vlasnistvo svih gradjana, imamo pravo da gledamo sve i njihova je obaveza da to ispostuju. Media ne mora jer je privatna firma, no takodje ta Medija, pogotovo N1 bi, vec kada kritikuj usve i svasta, mogli da otvore gfirmu u Srbiji i placaju emitovanje kao sve ostale tv stanice. Premocni su i jedni i drugi. Dovesti i jedne i druge u red!
  (Mare, 25. januar 2020 17:05)

  # Link komentara

 36. @POPE Drzava mora da donese zakon da svi kanali svih operatera mogu biti dostupni svim operaterima. A narod ce onda izabrati kog operatera hoce.

  i ja hocu da sednem u MEK i narucim KFC.

  stvarno...
   (vazi..., 25. januar 2020 16:41)

  # Link komentara

 37. Celu jesen traje agresivna kampanja obnove ugovora u Supernovi. Ne znam koliko su me puta zvali i svaki put sam odbio jer imam važeći ugovor sa Radijus Vektorom još skoro godinu dana. Znalo se da neće produžavati ugovor pa su na prevaru nagovarali korisnike da potpišu nove ugovore na još 2 godine iako imaju važeće ugovore. Da su hteli da produže ugovor sa SBB uradili bi to pre isteka ugovora. Nije SBB lud da im da sve kanale a da im država ne dozvoljava širenje mreže. Mogli bi odmah da prodaju i celu firmu Telekomu.
  (Manipulatori, 25. januar 2020 15:59)

  # Link komentara

 38. To je diferencijator. Ne vidim zasto bi postojala obaveza da neko nekome da nesto cime se razlikuje od drugog. Nova S je SBB-ova i ne vidim zasto bi sutra morala da se emituje na Telekomu? Isto i SK zasto bi morala da postoji obaveza da se emituje na Telekomu. Imaju li restorani obavezu da daju svoje recepte za jela ostalim restoranima? I ta CocaCola zasto cuva recept i ne da nikome? Sutra cu ih tuzim. Ako je Telekom kupio operatere nije kupio i kanale. Kupis malog operatera a onda hoces da das svim svojim korisnicima te iste kanale od tog malog operatera. Ako hoce da konkurisu SK neka plate licence za emitovanje istih sadrzaja na Areni.
   (ironicar, 25. januar 2020 15:42)

  # Link komentara

 39. Po stoti put, MTS nikada nije imao SK. Oni su kupili male operatore koji su imali i A i SK. Od njih su napravili Supernovu sa takvom ponudom. Istekao ugovor, SBB nece vise da daje SK, vise mu se isplati da ljudi otkazu Supernovu i da uzmu SBB. I ja to razumem. Ne razumem ljude koji su imali srecu da imaju i SK i A i traze da to tako i ostane. Trziste to ne dozvoljava, velika je borba za svakog klijenta. Svaki klijent je bar 300 evra godisnje. Ja licno imam i A i SK, znaci MTS i EON, ali to me kosta 5000 dinara mesecno. Ovi sto propagiraju divlje programe za gledanje, siroko im polje, neka gledaju, ja ocu sigurnu i stabilnu vezu, kada sednem da gledam da se ne tresem kada u nainteresantnijim momentima dodje do prekida veze.
  (e, svasta, 25. januar 2020 15:17)

  # Link komentara

 40. IKOM firmu je kupio SBB. Malo pre toga (verovatno pre zvanicne kupovine) Telekom "ne uspeva" da se dogovori sa IKOMom o daljoj saradnji. Eto vam kako Telekom ne dozvoljava ARENU za SBB. Arenu do prosle godine ljudi gledali samo zbog LS, sad zbog NBA. Nisam na necijoj strani, ja kao korisnik samo zelim da imam i ARENU i SK.
   (Pera85, 25. januar 2020 14:49)

  # Link komentara

 41. Kakva zamena teza. Pa ozbiljna firma bi pregovarala oc astavku saradnje mnogo pre isteka ugovora. Ocekujete da vam javnost pomogne a najaca ste Telekomunikaciona kompanija u regionu.
  (cika velja, 25. januar 2020 14:45)

  # Link komentara

 42. Ja imam kablovsku preko Pošta-neta, i pored toga što pošta nije vlasnik konkurentskih kanala (Arena sport), nakon isteka ugovora 31.12. Junajted medija nije želeo da produži isti, i ako je godinama u nazad Pošta net imala SK i A. Tako da po meni to nema veze sa time ko je vlasnik kojih kanala. Jednostavno ovo je vid pre svega političke borbe, pa onda ne fer borbe za tržište. Država treba da uredi ovo kao što je u Bosni ili Sloveniji, da jednostavno glavni emiter kanala treba iste da učini dostupnim svim građanima, a provajderi moraju međusobnim ugovorima to da poštuju. Samo je to fer, i ne ispaštaju korisnici. No, mislim da se to nikad neće desiti u Srbiji.
  Onima što su kao ja, zbog samovolje moćnika ostali bez SK, preporučujem da ako imaju brzinu interneta minimum 50 Mb/s, neka kupe android box sa instsliranim kodijem skinu po želji adonove i gledaju pa skoro šta požele. Evo ja sada imam Bein sport 10-tak kanala, Skay sport takođe, sve lokalne eurosportove kanale i naravno sve Sport klub kanale, uz mnoštvo drugih, da ne nabrajam.
   (objektivan, 25. januar 2020 14:24)

  # Link komentara

 43. Drzava mora da donese zakon da svi kanali svih operatera mogu biti dostupni svim operaterima. A narod ce onda izabrati kog operatera hoce.
   (POPE, 25. januar 2020 14:19)

  # Link komentara

 44. Da li je Telekom, kao vlasnik Arena Sport kanala, ponudio SBB-u te kanale?
  (zemunac, 25. januar 2020 10:29)

  Nije, zato sto oh SBB nije ni trazio!
   (EUFORIJA, 25. januar 2020 13:44)

  # Link komentara

 45. Agencija za privredne registre treba da ukine registraciju svih kablovskih operatera. Svi da zatraže registraciju ponovo. Ko nije iz srbije, marš natrag u zemlju iz koje je.
  Smejemo se erdoganu i putinu, ali oni su makar zaveli red.
  Za početak, svi operateri moraju da budu iz srbije, direktori svako jutro da pevaju himnu uživo.
  More, bitange se navatale para i zaje..ju ovaj narod.
   (Posmatrač, 25. januar 2020 13:17)

  # Link komentara

 46. izgleda bi svi korisnici i.jedne i druge strane trebali svima da otkazu ugovore,pa bi se onda valjda opametili.medjutim.znajuci dabto nema.sanse,prepucavanjem,ispastaju krajnji korisnici
   (mozaks, 25. januar 2020 13:15)

  # Link komentara

 47. I... hoće li se venčati na kraju?
   (Lordkinja, 25. januar 2020 13:12)

  # Link komentara

 48. Bravo Vlado, skroz si u pravu!
   (jeca, 25. januar 2020 12:59)

  # Link komentara

 49. u obligacionim odnosima se ne naredjuje vec zahteva i nalaze. Ne preti se vec se ukazuje na pravne posledice.
  Resite to na sudu a ne u medijima - tako rade civilizovane kompanije u civilizovanim drustvima gde postoji vladavina prava.
  Ovde izgleda kao da Telekom nema poverenje u sudstvo u Srbiji - tuzno, narocito kad pogledate ko postavlja direktora Telekoma
  (Aleksandar Markovic, 25. januar 2020 12:45)

  # Link komentara

 50. A sto niko ne postavi pitanje telekomu, kako već 4 godine niko drugi osim njih nema Arenu...Naravno da SBB nije lud da im proda SK, jel bi onda svi živi prešli u telekom. Ovde nažalost ispaštaju korisnici, jel da vi ste hteli da imate i arenu i sk morate da imate dve kablovske, sto je zaista nepotreban trošak. Mislim da bi prava za sve kanale, nebitno u cijem vlasništvu, morala biti pod istim uslovima dostupna svim operaterima, a onda oni neka se bore za korisnike sto većom ponudom kanala, pa kad se desi da oba najveća operatera imaju istu ponudu kanala, onda neka se bore boljim internetom, nizom cenom i sl. Nije mi jasno samo kako je sve kod nas nekako grbavo, vecito neki karteli, podele, pljačkanje gradjana....fuj. Džaba ovde i prosečna plata 1500e, dok se utoli glad svih biznismena parazita, u svim granama ekonomije, u Srbiji će ostati samo penzioneri, i partijski vojnici.
  (milos, 25. januar 2020 12:42)

  # Link komentara

 51. Američki kapital se ponaša isto kao i američka vojska.
   (Poslednji živi Fan teta Ružice iz Švicarske, 25. januar 2020 12:34)

  # Link komentara

 52. Otkad Telekom ima sport klub?
   (trojkaa, 25. januar 2020 12:29)

  # Link komentara

 53. Alo u jedni i drugi ponasajte se ko civilizovani svet i obezbedite nam gledanje svih kanala kako junajted medija Supernovoj svih 19 kanala tako i Telekom SBB-u arenu sport i ostale kanale koje nemaju u ponudi,nigde ovoga nema u svetu osim u Srbiji,strasno.
  (Delija, 25. januar 2020 12:24)

  # Link komentara

 54. Pa niste potpisalu novi ugovor. Potpisite ugovor. Cena po korisniku se nije promenila.
   (miki, 25. januar 2020 11:38)

  # Link komentara

 55. Na mts tv nije ni bilo ovih kanala.
  (toliko o tome, 25. januar 2020 11:24)

  # Link komentara

 56. U celom tekstu nema ni A o Arena sport kanalima.
  (Sale sa Bagdale, 25. januar 2020 11:00)

  # Link komentara

 57. Da vidim da li sam dobro razumeo,oni su krivi što su vam ukinuli signal 17 dana pošto je ugovor istekao? Jel bi mogao ja da budem korisnik te Supernove a da nemam ugovor koji me obavezuje da plaćam usluge? Bio bih im vrlo zahvalan.
   (Debeli Sava, 25. januar 2020 10:59)

  # Link komentara

 58. Država je pomogla SBB-u da postane premoćan, a sada to dolazi na naplatu.
   (ko sa djavolom tikve sadi, 25. januar 2020 10:48)

  # Link komentara

 59. Što je najjače, nikom ne smeš da veruješ. Bilo ko od njih može da laže.
   (Majkl Džondar, 25. januar 2020 10:43)

  # Link komentara

 60. Da li je Telekom, kao vlasnik Arena Sport kanala, ponudio SBB-u te kanale?
   (zemunac, 25. januar 2020 10:29)

  # Link komentara

 61. Interesantno kako su price obe strane apsolutno suprotne, a istina ko zna kakva je.
  (Mirko, 25. januar 2020 10:23)

  # Link komentara

 62. Ljudi dosadni ste i jedni i drugi, bas me briga za sva tri operatera.
  Zanima me da imam Sport klub i arenu sve ostalo me ne zanima niti gedam N1 cista gluspost imam SBB napravio sam svoju listu kanala. Za sve ostalo me ne zanima.
  A ovo prepucavanje preko novina je sramota i odaje poslovnost sve tri kompanije
  (Dusan, 25. januar 2020 10:18)

  # Link komentara