1. Ako uđemo, planiram da mi budemo najbolji. Mislim da neću trošiti ni 10 evra mimo računa i hrane. Neka vide gde će da nadju potrošače, ja planiram penziju.
  (Samo polako, 13. decembar 2019 21:14)

  # Link komentara

 2. Bolje biti prvi u selu, nego pretposlednji u Evropi.
  (Carli, 13. decembar 2019 20:51)

  # Link komentara

 3. Zamlacujete nas glupistima a ne pisete da je standard u Hrvatskoj po svim pikazateljima vise nego duplo veći nego u Srbiji. Pre 15 godina smo mogli da se poredimo a sada su oni otišli duplo ispred nas.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miki, 13. decembar 2019 20:00)

  Upravo tako. I ne samo to, već Hrvati mogu do mile volje da žive i troše širom EU, što ih stavlja u apsolutno neuporediv položaj u onosu na Srbe koji nemaju EU papire.
  Bilo kakvo poređenje standarda, kvaliteta života, mogućnosti iseljavanja, zapošljavanja, apliciranja za novac koji bi se ulagao u raznorazne projekte i sl. običnog, prosečnog građanina Srbije i običnog, prosečnog građanina bilo koje zemlje EU (iako ne mislim da je EU raj na zemlji, daleko od toga) je van svake pameti i van svake realnosti. Oni, ako im se ne sviđa u matičnoj zemlji, mogu narednog dana da budu u nekoj drugoj, a to je nažalost za najveći broj Srba nemoguća misija.
  (Mihailo, 13. decembar 2019 20:50)

  # Link komentara

 4. Zamlacujete nas glupistima a ne pisete da je standard u Hrvatskoj po svim pikazateljima vise nego duplo veći nego u Srbiji. Pre 15 godina smo mogli da se poredimo a sada su oni otišli duplo ispred nas.
   (miki, 13. decembar 2019 20:00)

  # Link komentara