Pet godina od katastrofalnih poplava u Srbiji: Opomena o važnosti osiguranja

Ove godine navršeno je pet godina od katastrofalnih poplava u Srbiji koje su 2014. odnele 33 ljudska života i pričinile materijalnu štetu od 1,7 milijardi evra. Šteta u poljoprirvedi procenjena je na 108 miliona evra. Tada se od predstavnika vlasti moglo čuti da će biti potrebno pet godina da se poljoprivreda oporavi od posledica.

Sanja Eker Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Da da a osiguranje mene u centru beograda osigurava od pada letilica a mog prijatelja pored aerodroma osigurava od ulicnih demonstracija i tako redom... u ravnicama nude osiguranje od klizista itd najveca prevara u nasoj zemlji je osiguranje!
  (Kljun, 21. novembar 2019 00:52)

  # Link komentara

 2. Opomena i da su cene osiguranja, nakon Obrenovca, otisle nebu pod oblake, i - nikom nista.
  (DejanCA, 6. septembar 2019 14:50)

  # Link komentara

 3. Ovde nije poenta osiguranje , jer ako na pet ili deset godina imas poplave niko nece hteti da ti osigura kucu. Sustina je da mora da se dramaticno popravi upravljanje vodama, da se urede kanalizacije, da se obnove i izgrade nasipi i ispusti na mestima gde fale. Ima toliko toga da se uradi..a mi pricamo o osiguranju. Ja da sam osiguranje ne bih nikom osigurao kucu u Srbiji od poplave ...jer je rizik ogroman zbog lose ili nepostojece infrastrukture. Ali ovo nije problem koji se resava za dve tri godine, nego treba da bude generacijski napor, a takvi napori u Srbiji izostaju uvek...to nema veze sa vlascu nego sa nama samima i nasoj svesti o tome sta nam je ciniti sa zivotnim okruzenjem.
  (Astrid, 17. jul 2019 12:27)

  # Link komentara

 4. Ne opomena o vaznosti osiguranja. Opomena o vaznosti upravljanja vodama i otpadom.
  (Jedan istinit, 8. jul 2019 08:44)

  # Link komentara