1. Znaci trebaju im UX dizajneri. Ove kvalitete oni poseduju.
   (Aleksandar, 16. jun 2019 23:53)

  # Link komentara

 2. Realno, informatička revolucija nije industrijska revolucija. Ta takozvana "četvrta" u najboljem slučaju može da bude v3.1
  Prave industrijske revolucije, prva i druga bile su skopčane pre svega sa revolucijama u energetici, dakle prva sa parnom mašinom i druga sa elektrifikacijom i naftom. Onda se s atomskom energijom poverovalo da ulazimo u treću, ali se to (za sada) pokazalo kao ćorsokak.

  Najveći (maltene svi) problemi sa kojima se ljudi i čovečanstvo suočava su i dalje u okviru pozitivnih, ali i već upadljivo vidljivih negativnih tekovina druge revolucije. Kao i socijalne revolucije (koje proizlaze iz tehnoloških i industrijskih), i ova revolucija koja (predugo) teče jede svoju decu, jede gradove koje je stvorila, jede društvene sisteme koje je stvorila, jede moralne kodekse koje je ustanovila.
  Treća industrijska revolucija će biti ili nuklearna fuzija ili veštačka fotosinteza. Ako ne bude ni jednog ni drugog, sledi dekadencija i povratak u feudalizam, sada samo digitalni feudalizam. Ili kako ja to češće (i kraće) nazivam: idiokratiju.
  (CATAPA, 16. jun 2019 22:19)

  # Link komentara

 3. lol, u metu.
   (LorD, 16. jun 2019 21:29)

  # Link komentara

 4. Srbija može mirno da spava. Dok je elektonike biće I motača kablova
   (lol, 16. jun 2019 19:56)

  # Link komentara

 5. Nema straha za Srbiju. Mi jos uvek cekamo II industrijsku revoluciju: manufaktura, ljudski rad jeftiniji od masinskog, pa nema ni razloga da brinemo o IV...
   (Kobaja Grande, 16. jun 2019 16:14)

  # Link komentara