1. I Amerikanci su spavali od 1989 godine, ušuškani u svom trijumfu u Hladnom Ratu i trijumfu nas svojim protivnikom/neprijateljem SSSR-om. Kad su se probudili videli su da je njihova dominacija u mnogo sektora industrije prestala, trgovinski i budžetski deficiti su oooogromni, Kina ugrožava dominaciju USA. Što su nekad sovjeti pričali "stići i prestići" Kinezi sada sprovode u delo. NATO nije više tako popularan i neophodan, USA nema više tako dobru međunarodnu reputaciju kao posle WW2, postala je svetski policajac. EU je uspešan projekat i postao je polu-rival Americi kao i Evro. Pertodolar je ugrožen, Kinezi kreću sa Petrojuanom.
  I sada se Tramp odjednom trudi da zadrži što više može od Američke dominacije da vrati vreme unazad i da i 21 vek učini vekom Amerike. Međutim, vreme ide dalje, svet ide napred.
   (djordje, 20. maj 2019 19:20)

  # Link komentara

 2. Uvozna strana vozila i autodelovi ugrozavaju nacionalnu bezbednost Amerike!Jel ovde neko normalan,paranoja,bolest, šta?Ljudi, nemojte da disete, trošite resurse i kiseonik a to ugrozava americke intrese,pa dokle više, dokle?
   (muva u supi, 20. maj 2019 17:34)

  # Link komentara