1. Ne gube veliku investiciju nego cuvaju svoju prirodu. Mi, sa druge strane, subvencionisemo kompaniju koja nam sece sve sume . Subvencionisemo Arape koji ce da nasima placaju dnevnice da uzgajaju.
  Ostace pustinja od zemlje za ovakvim "menadzmentom" drzave.
  (Gradjanin, 12. februar 2019 14:57)

  # Link komentara

 2. Наравно да ће се вратити. Грац има дугогодишње искуство са Магном. Радници познају Магну у душу. Али ето, неки менаџери су желели да добију јефтинију радну снагу. А сада добијају губитке. Ја би их отпустио само тако, те менаџере.
   (Фрфљави, 12. februar 2019 13:47)

  # Link komentara

 3. Evo komentara iz Slovenije:
  Magna je ozboljna multinacionalka koja je dobila svu dokumentaciju pre početka gradnje fabrike. Ali izgleda da je slovenačko zakonodavstvo jako labavo kad dozvoljava takvim alavim likovima igranje igre, kao što je Marinček koji preti zatvaranjem. Slovenija sa tim cirkusom gubi oko 200 radnih mesta i postaje neozbiljna za eventuelne buduće investitore.
  Dobro je pretražiti ko stoji iza Marinčeka, jer je naivno poverovati da radi iz lične iniciative. Možda je to nekoliko lokalnih konkurenata koji se bave sličnim poslom, političke partije koje nisu dobile očekivani mito ili nešto drugo. Videćemo. 200 zaposlenih Štajeraca u Magni mora da žive i plačaju račune. Maribor sa okolinom je na rubu ustanka.Dosta im je alavih političara, korumpiranog sudstva i lokalnih "ekoloških" sileđija.
  U Magni misle sa eventualnim zatvaranjem fabrike sasvim ozbiljno.
  (Dijelatnik, 12. februar 2019 12:12)

  # Link komentara

 4. dodjite kod nas,kod nas je to samo formalnost
   (sibke, 12. februar 2019 11:30)

  # Link komentara