1. Trgujem u Holandiji i često mi ostanu viškovi obuće itd. Poklonio sam dosta prvoklasne obuće u Srbiji. Neverovatno koliko ljudi bi to kupovalo a i ja bih bio jeftiniji mnooogo od onog što viđam po izlozima u Srbiji. Ali monopoli i razni birokratski propisi to čine nemogućim ili neisplativim. O razlici u kvalitetu da ne pišem. U Srbiju se uvozi najgora klasa ili već otpisana roba.
  (Hollandjanin, 1. februar 2019 08:35)

  # Link komentara

 2. Треба држава и надлежне институције да реагују а не да нас упућујете на 8 удружења и савете где да кликћемо. Стручњаци иза монитора!
   (Пера, 1. februar 2019 06:24)

  # Link komentara

 3. Ma kakav CIS i ostale tzv strucne laboratorije. Oni rade za trgovce jer ih trgovci i placaju i namerno odbijaju svaku reklamaciju jer znaju da kupci nemaju para za skupe parnicne postupke. Meni su napisali kad su mi pukle skupe cipele da ne znam pravilno da hodam. Jos nas prave budalama.Trzisni inspektori su korumoirani i nece po Zakonu o zastiti potrosaca da podnesu prekrsajne i krivicne prijave protiv trgovaca koji krse zakon. Telenor VIP i MTS prodaju gradjanima Srbije nove a pokvarene telefone a CT Komjuters kao tzv glavni servis napise nema kvara a oprave telefon. Krivicno delo prevare ocigledno, tako su i meni uradili. Trgovci su prema clanu 13. stav 5 Zakona o zastiti potrosaca odgovorni za svu nesaobraznost robe ugovoru i moraju na zahtev kupca u prvih sest meseci da vam daju nov telefon ili nov par obuce ili da vam vrate pare. To je pravo kupca na osnovu clana 52. stav 7 istog zakona.Medjutim korumpirana drzava samo konstatuje stanje a u sustini stiti preko korumpiranih tuzilaca velike trgovce i strane kompanije i dozvoljava im da rade sta hoce. Kupci u Srbiji su "poslednji u lancu ishrane!"
  (Milorad, 1. februar 2019 05:22)

  # Link komentara

 4. @True Batman Fan

  Svratis do njih, zapretis inspekcijom, jer odgovor nije validan. Ne postoji obrazlozenje. Svakojaki defekti na necemu podlezu reklamaciji.
  (NoName, 31. januar 2019 23:57)

  # Link komentara

 5. Ja sam letos preko online prodavnice kupio patike (koje nisu bile nimalo jeftine). Nakon samo par nosenja pocele su da skripe kao da su stare 10 godina i oprane 50 puta... Poslao sam ih na reklamaciju koju su oni lagano odbili, uz obrazlozenje da "razlozi zbog kojih reklamiram obucu ne podlezu reklamaciji"... Zamislite, to sto su se patikama razlepili slojevi djona vec posle par nosenja, ne podleze reklamaciji... Naravno, nikog zivog nisam mogao da dobijem telefonom posto im je u funkciji samo 0800 broj na koji odgovara automat (bez mogucnosti biranja opcije da razgovarate sa zivom osobom). Molim ljude koji imaju,iskustva sa ovakvim prodavcima da me upute sta da radim...
   (True Batman Fan, 31. januar 2019 21:52)

  # Link komentara

 6. Tako je to kada bata drzi monopol u svemu sto se uvozi u ovu zemlju a najvise na tehniku i to losu za siroke narodne mase. Zato ja lepo odem u Madjarsku,vratim porez,kupim kvalitetnu stvar i cao zdravo
   (WALDEMAR, 31. januar 2019 21:39)

  # Link komentara

 7. Koliko parA, toliko i muzike.
  (Olivera sa iPhoneX, 31. januar 2019 20:28)

  # Link komentara