1. @Kibo
  jeste nemacki il danski gradjani ce udisati cist vazduh koristice 'zelena' vozila ali ce zato juzna amerika udisati otrov da bi se to ispunilo...a i mi planiramo da zatrujemo jadar da bi svedjanin vozio el. auto...jadno je to sve
   (deda, 11. januar 2019 18:18)

  # Link komentara

 2. SkyWay je budućnost.
  Pretražite malo po YouTube sve će vam biti jasno.
   (Stevan, 11. januar 2019 14:23)

  # Link komentara

 3. @Kibo
  Nuklearna energija ce tek biti dostupna. Odavno se radi na razvoju poboljsanih nuklearnih elelktrana, cak i mobilnih,velicine balona za mali fudbal.
  Ali nije to za svakoga.
  (Marko, 11. januar 2019 13:24)

  # Link komentara

 4. Ima zanimljivo istrazivanje koje kaze da 80% vlasnika e automobila se vraca na benzinca posle 1 godine. 10 procenata posle druge godine.
  Tako da mi je to vise nego zanimljivo.
  Jeste da se dosta ulaze u e automobile i autonomna vozila. Bas me zanima kako ce ovaj trend ici .
  A drugo istrazivanje je jos ludje da je dizel cistiji od E automobila.
  koga ne mrzi neka slobodno procita zanimljiva su istrazivanja.
  Ja bi voleo da probam da vidim kakav je osecaj voziti takav auto
  (Dusan Savic, 11. januar 2019 13:21)

  # Link komentara

 5. Ljudi često govore da će ta proizvodnja električne energije zahtevati isto ogromne emisije CO2 i to jeste tačno. Ali, smanjiće emisiju u gradovima gde je ona najveća, samim tim će i zdravlje građana biti bolje zbog čistijeg vazduha. E sad, verujem da pored toga idu i generalno na smanjenje emisije u fabrikama i ostalo i da će u nekom trenutku napraviti neke solarne panele koji skupljaju mnogo energije ili puteve koji generišu energiju od trenja koje se stvara kada se preše kolima i slično. Srbija tek sada ukida plastične kese, a u Americi jedno 30 godina svi koriste papirne, lako ragradive. Zamislite šta onda ima tamo i šta će biti za 10-20 godina.
   (Kibo, 11. januar 2019 12:55)

  # Link komentara