1. @мики
  Nije dobro kada direktor kompanije može da bude priveden ili čak samo gonjen zbog prevare. A ovo ćuškanje u stranu, pa ćušnuli su i Džobsa, a onda im je odžrao lekciju i to ne jednom.
  (sila račun ne polaže, 10. novembar 2018 03:03)

  # Link komentara

 2. Miki: mozda sa racunovodjom tesla napokon i ostvari profit, jer sa popularnim sarlatanom Muskom ostvaruje samo gubitke vec godinama. Ali sta ces kad je neko "zvezda" kao ona vlasnica theranosa elizabeth holmes. I ona je bila "zvezda" i "genijalac" za lepe ideje kojima je godinama uspela zavlaciti mase a nista nije ostvarila, od 60 analiza iz kapi krvi, zika virusa, a sad imamo muskovih 500 hiljada tesli godisnje obecanih za 2017(55 hiljada, ili 11% obecanog), 2018 nece biti ni 40%, a ni 2019. A da ne govorim o spacex, muskovom drugom "čedu". Slanje ljudi u svemir 2016, i na mars 2018. Eno onda obecao prosle godine na mars ce slati ljude 2019, a jos nije stigao ni do niske zemljine orbite, koju je tad obecao po pedeseti put za "narednu godinu". Cinjenica je da je musk vešt twiteras i marketinski strucnjak koji je uspio isisati desetine milijardi investitorima koji sad i ne smeju dopustiti da musk propadne jer za razliku od elizabeth holmes uspio je isisati cak stotinu puta vise novca iz drugih(theranos samo jednu milijardu) i muskovi uce na greskama theranosa sto se tice curenja informacija o poslovima kompanije.
   (drama, 10. novembar 2018 00:54)

  # Link komentara

 3. Робин Денхолм је најобичнија превара. очигледно је да су највећи акционари Тесле по сваку цену желели радикалну промену на челу управног одбора. уместо мушкарца, жена. уместо инспиративног лидера, досадна, безидејна сподоба. уместо генијалца, рачуновођа.
   (мики, 9. novembar 2018 23:28)

  # Link komentara