1. Novinar(i) B92 bas ne vole kripto valute izgleda :) Ne secam se kad sam procitao neku vest o kripto valutama koja nema bar malo ironije. Takodje, prateci vesti B92 retko kad nalazim da prenose neke pozitivne vesti, kao sto je recimo vest da od 12.12 BAKKT pocinje trgovinom bitcoinima dok negativne (cak i negativne spekulacije) redovno prenose. Za pozitivne vesti o kripto valutama moram da pratim strane portale, negativne sve ovde imam. Doduse par dana nakon sto postanu aktuelne i omoguce zaradu, ali bolje ikad nego nikad, jel da? Ne znam zasto je to tako, stvarno. Kao da niko ne zeli da menja sistem u kome se banka ili par ljudi pitaju da li cete moci da pristupite svom novcu i kome smete i koliko novca da saljete. Evo, ne znam... Kad bi, daleko bilo, opet nastala neka inflacija pa Vam banka kaze da smete podici 2 evra svog novca dnevno verovatno bi se svi setili kripto valuta i sistema u kome niko nema pravo da Vam bilo sta ogranicava kad je novac u pitanju. Tokom Grcke krize kao i sad u Venecueli kripto je imao boom upravo iz tog razloga. Ali dobro, mi valjda nikad ne mozemo da budemo Slovenci i prvi u necemu :) Cak i da se (iz nekog razloga) komentar ne objavi, drago mi je sto ce ga neko iz B92 videti. Lep pozdrav!
  (CryptoMoney, 31. oktobar 2018 14:13)

  # Link komentara

 2. Tek to ima da raste, zamislite internet 97 i sad, u tom je stadijumu blockchaine tehnology, samo treba paziti na ove divljake valute, prve 20 tak na listi vrede kao sto i vrede obicne valute razvijenih zemalja, ostalo je smece
  (kandraks, 31. oktobar 2018 14:02)

  # Link komentara

 3. U čabru, tu gde je i globalizam.
   (Beograđanin, 31. oktobar 2018 13:43)

  # Link komentara

 4. Ko god da je Satosi, nikad niko vece novce nije uzeo na prodavanju magle. Mislim da lezi na milijardama...
   (impeRAtor, 31. oktobar 2018 13:37)

  # Link komentara

 5. Било је то давне мислим 2011, када је један Ласло тражио од друштва са форума да му купе две пице, за њега и драгу. Нико није хтео и он успе да купи две пице на Флориди за тих 10 хиљада биткоина. Што би се рекло данас једна пица 30 мелеона долара.
  (marko, 31. oktobar 2018 13:04)

  # Link komentara

 6. Kupujte Bitcoin vredece uskoroo kao omanja vila na dedinju. kad vam satosi kaze.
  (27 godina iskustva, 31. oktobar 2018 12:37)

  # Link komentara