1. @(milence, 12. septembar 2018 09:33)

  Ovih 7-8 sati poremećenog prevoza nije napravilo štetu ni od milion eura a za novu pistu treba bar 200 miliona, vrlo verovatno i više pa je računica prosta - kol'ko često se dešavaju ovakve stvari da opravdaju trošak? Da ne govorim o problemima bespravne gradnje oko aerodroma gde bi se moralo dosta rušiti da bi se napravila još jedna propisna pista a što nijedna vlast neće da uradi jerbo nije popularno...

  "Tesli" ne treba još jedna pista - mnogi svetski aerodromi sa nekoliko puta više putnika bez problema izlaze na kraj sa samo jednom pistom - treba bolja organizacija i jača tehnička služba da se ovakva nepredviđena dešavanja brže saniraju i aerodrom brže osposobljava nakon istih.
  (Aleksandar, 12. septembar 2018 13:44)

  # Link komentara

 2. Putnicki avion bez putnika, nosi ili je, verovatnije, dosao po kargo, iz Egipta. U gluvo doba noci sleteo na putnicki aerodrom, vec mnogo puta vidjen scenario. Da mu se gume nisu zalepile za pistu, i ovaj put bi sve proteklo "po planu." Kako ih nije sramota?
  (buk, 12. septembar 2018 09:55)

  Avion je dosao prazan kako bi pokupio putnike za Hurgadu. Let za pozicioniranje, nista neuobicajeno
  (pilot, 12. septembar 2018 13:09)

  # Link komentara

 3. AU pa gde ovu temu? Osim sporta i naoruzanja Srbi se naravno najbolje razumeju i u avione.
  (Stojko, 12. septembar 2018 12:11)

  # Link komentara

 4. I Pešta i Bukurešt i Sofija a o Atini da ne pričamo imaju mnogo veći promet od Beograda pa normalno funkcionišu sa jednom pistom. I ne pada im na pamet da prave drugu. Dve piste imaju aerodromi sa prometom od preko 50 milona punika godišnje. Da ne nabrajam ali ima ih svega nekoliko u Evropi.
  (Zoran, 12. septembar 2018 11:48)

  # Link komentara

 5. @buk U gluvo doba noći sleteo bez putnika? Došao po kargo?! Slušaj, ne fascinira me toliko tvoja glupost koliko broj pluseva koje si dobio... znači da vas ima još mnogo takvih čvorovića... Radi se o redovnoj čarter liniji Hurgada-Beograd-Hurgada, avion je došao da preuzme putnike i ta linija uvek polazi oko 5, 5:30 iz Beograda. Kao što je neko već napisao na neku od ostalih vesti na ovu temu ti čarteri svakodnevno prevezu stotine naših putnika do tamo i nazad, do prošle ili pretprošle godine saobraćali su do sredine oktobra, a sada saobraćaju do kraja godine jer je veliko interesovanje.
  (#12, 12. septembar 2018 11:45)

  # Link komentara

 6. Putnicki avion bez putnika, nosi ili je, verovatnije, dosao po kargo, iz Egipta. U gluvo doba noci sleteo na putnicki aerodrom, vec mnogo puta vidjen scenario. Da mu se gume nisu zalepile za pistu, i ovaj put bi sve proteklo "po planu." Kako ih nije sramota?
  (buk, 12. septembar 2018 09:55)

  Vau kako si ih provalio svaka čast. Zamisli, prazan avion sleće na aerodrom kupi ljude i prtljag i vozi ih na svoju destinaciju. Nisu računali da će biti tako lako provaljeni.
  (Dreki, 12. septembar 2018 11:18)

  # Link komentara

 7. Ali najbolji su ovi komentatori sto traze drugu pistu. Ne verujem da ste gospodo ikada putovali avionom, ali i da slucajno jeste, mogli bi da znate da su veoma retki aerodromi sa dve piste, da ne pricam tri ili vise. Jedan Heatrow u Londonu sa 70 miliona putnika ima dve, a jedan Gatwick sa 30 miliona jednu. A Beograd ima 5 miliona putnika. Toliko o potrebi za drugom pistom. Nece valjda da ulazu milijardu evra ili ko zna koliko zbog jednog zastoja u 20 godina.
   (cx, 12. septembar 2018 10:52)

  # Link komentara

 8. Nadam se da Egipcani imaju dobru polisu osiguranja i da nasi nece oklevati da naplate stetu....
  (hm?, 12. septembar 2018 10:08)

  # Link komentara

 9. dajte jos koju pistu.glavni grad jedne zemlje mora imati ozbiljniji aerodrom
   (dovla, 12. septembar 2018 10:00)

  # Link komentara

 10. A druga pista, postoji li uopšte?
   (Stamatoje Fasni, 12. septembar 2018 10:00)

  # Link komentara

 11. Putnicki avion bez putnika, nosi ili je, verovatnije, dosao po kargo, iz Egipta. U gluvo doba noci sleteo na putnicki aerodrom, vec mnogo puta vidjen scenario. Da mu se gume nisu zalepile za pistu, i ovaj put bi sve proteklo "po planu." Kako ih nije sramota?
  (buk, 12. septembar 2018 09:55)

  # Link komentara

 12. Богу хвала, сви читави. Е, сад бих ја поставио питање, кад у задњих неколико година тај аеродром послује лепо, да ли је неком пало на памет да се направи још једна писта? И не треба сад паметовање типа, да ли ти знаш како ово, како оно. Једноставно, паре су направљене, ајмо да их умножимо. Где су онда отишле парице од такси итд, итд?
   (МАЛИ ЧОВЕК, 12. septembar 2018 09:51)

  # Link komentara

 13. Један авион блокира цео ваздухопловни саобраћај ?!? Срамота ! Толико о том аеродрому ...
  (да да, 12. septembar 2018 09:07)
  Ako već niste upućeni u materiju onda je najbolje i da ne ostavljate ovakve komentare.
  Nije mi jasno kako ste to zaključili da taj jedan avion blokira ceo vazdušni saobraćaj, jer nije vazdušni saobraćaj u Srbiji samo ono što poleti i sleti na Teslu. Dalje, taj avion se nalazi na stazi i potrebno je izvršiti istragu i prikupiti činjenice kako bi se utvrdilo kako i zašto je došlo do pucanja guma. Dok se to ne uradi avion se ne može pomerati.
  Dakle, da se ne biste sramotili, najbolje je da se prvo malo informišete o temi, pa onda udrite komentar
  (paa, da da, 12. septembar 2018 09:44)

  # Link komentara

 14. @da,da Bolje da ne komentarises nista nego da svasta pises. Ovakve stvari se dogadjaju malte ne svakodnevno po svetu pa niko ne pametuje kao ti. Dobro bi bilo da imamo drugu pistu, ali na zalost nemamo. Bilo bi dobro da koncesionar sto pre po pcne gradnju druge piste.
   (21 vek, 12. septembar 2018 09:37)

  # Link komentara

 15. Ozbiljne analize. Nemas pojma a mesas se u rad aero strucnjaka. Druga pista gospodjo ministarka, druga pista a ne zvona i praporci. Beogradski aerodrom pretenduje da bude cvoriste regiona a nema drugu pistu. Je l vidite sad sta se desilo. Pukle gume i nema sletanja ni poletanja. Koliko je to novca izgubljenog za aerodrom koliko za te ljude u avionima i za avio kompanije. Naravno da je najvaznije da su svi ljudi zivi i zdravi ali sad kad su zdravi hajde da vidimo koliko kosta ovaj incident. Da ima druge piste sve bi bilo drugacije. Pravite drugi pistu sto pre i manite prazne price. To vam kaze mali, nistavni, diplomirani inzenjer drzavnog fakulteta.
   (milence, 12. septembar 2018 09:33)

  # Link komentara

 16. Konacno je vreme da se napravi jos jedna paralelna pista!
  (bojan, 12. septembar 2018 09:30)

  # Link komentara

 17. Kako se to gospođe i gospoda ministri odmah pojave na TV kad nisu krivi? Još majstori gumu nisu zamenili, evo nje.
   (Mario, 12. septembar 2018 09:26)

  # Link komentara

 18. Један авион блокира цео ваздухопловни саобраћај ?!? Срамота ! Толико о том аеродрому ...
  (да да, 12. septembar 2018 09:07)

  # Link komentara