1. Predsednik skupstine grada Nikola Nikodijevic kaze da ce havarija sa vodovodnim cevima biti dok se sve ne zamene posto su stare 40god konkretno u novogradskoj su stare 80 god i od azbesta su.Vodovod je u novogradskoj zamenio cevi u polovini ulice,umeste da rade na prevenciji da ne dodje do ovakvih stvari oni se pravdaju da nije do njih.Svi smo svedoci sta se desava po celom gradu po pitanju cevi havarije na sve strane.
  (janjic, 24. avgust 2018 15:13)

  # Link komentara

 2. Na sednici u opstini zemun jedan realan covek je izneo svoje misljene ukazavsi da uzrok vidi i malo dete a to je voda i odma je dobio packu da gleda svoja posla.dok je vodovod odmah poslao dopis opstini zemun da oni nisu krivi.Da li drzava sluzi da stiti i pomaze gradjane ili guranje problema pod tepih.
  (Less, 24. avgust 2018 10:22)

  # Link komentara

 3. NesKO, prijatelju, kada tebi neko drugi opljačka, sruši ili uništi stan na bilo koji način, TI nemoj da tražiš krivca i odgovorne. Popravljaj sam jer ti logika tako nalaže. Ili nisi pročitao tekst ili si samo provokator. Ovde je problemom obuhvaćena cela ulica i iza toga stoji neodgovorno ponašanje nadležnih službi.
  (Za NesKA, 24. avgust 2018 10:13)

  # Link komentara

 4. Zgrada je u vlasništvu stanara. Zašto se ne organizuju i sami reše problem ? Aaaa da.. pa mi smo još u onom vremenu gde očekujemo da država uradi sve za nas.
   (NesKO, 24. avgust 2018 06:23)

  # Link komentara

 5. Kada se uruši i ljudi izginu, onda će ovi sa kupljenim diplomama da kažu kako su uspešno predvideli urušavanje. Aha, pa to je već bilo sa onim potpornim zidom. Ništa onda, reći će da su krivi Đilas, Tadić i Jeremić.
   (antibot, 23. avgust 2018 23:15)

  # Link komentara

 6. Nadležni se igraju imovinom građana. Prebacivanje odgovornosti uz alibi nadležnosti i skrivanje iza procedura je stalna praksa kod pojave svakog ozbiljnijeg problema. Umesto hitne reakcije dobijete igre bez granica gde vas u skladu sa svojim nadležnostima ubace u takvu vrtešku da posle nekog vremena više ne znate ni sopstevno ime. Bravo za odgovorne službe i institucije: stvarno ste uigran tim!
  (Vladimir, 23. avgust 2018 22:05)

  # Link komentara

 7. Treba biti slep pa ne videti na kom se tlu Zemun nalazi. Prodjite kod Karamatine, idite do Prilaza, pa vidite. Vrtic je zatvoren par godina jer je krenuo odron tla, bilo i poginulih radnika. Donji deo Zemuna pun podzemnih voda a od Cara Dusana do keja samo vidite odronjene delove i zuto tlo. Zao mi je ovih ljudi. Da zive u drzavi, a ne u prirodnom stanju, neko bi im vec pomogao.
   (hipokrat, 23. avgust 2018 21:55)

  # Link komentara

 8. Hahaha i umesto da ministarka gradjevine dodje da vidi ovaj realni (gradjevinski) problem (ionako ne radi svoj posao) koji ljudima BUKVALNO ugrozava krov nad glavom, ona danas otvara najobicniji parking za taksiste na aerodromu..prioriteti su cudo!
   (Pera, 23. avgust 2018 21:06)

  # Link komentara

 9. Kada neko pogine, biće kasno:(
   (Smuleco, 23. avgust 2018 20:27)

  # Link komentara