Posle 365 dana u Srbiji - Ikea i u centru BG

Beograd -- Od otvaranja robne kuće švedske Ikee u Srbiji prošla je godina, tokom koje je inspiraciju za uređenje doma potražilo skoro dva miliona kupaca.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ne razumem ovolike negativne komentare.Ako se nekome ne dopada niko ga ne tera da kupuje.Ikea nije prodavnica za bogatu klijentelu, ima robe koja je skupa za nas jer nam je standard nizak mada moze da se za svakoga nadje po nesto i dizajn je odlican.Neka nama tu Ikee,a koliko je mladih ljudi naslo posao da ne pricamo.Samo umemo da kukamo i pljujemo po svemu.
   (enco, 10. avgust 2018 15:50)

  # Link komentara

 2. Bio prošle subote i teško se razočarao.

  Kupio sam kauč (preskup, ali jedini odgovara dimenzijama sobe) i hteo sam da mi izdaju profakturu, uplatim u mojoj banci i vratim se po robu. Ali ne, to nije moguće za fizičko lice. Može samo kešom ili karticom.

  Pošto nisam hteo da teglim kroz ceo Beograd 1000 evra u kešu (a na kartici ne držim NIKAD 1000 evra), na kraju sam stvar kupio on-line i platio Visa Virtuel karticom. Ali zato mi je trebalo da ipak odem u banku, dam nalog da se novac prebaci na moj Visa Virtuel račun, a onda tražim viši limit za podizanje s tog računa (dotad je bio samo 100.000), što je zbog propisa banke bilo tek sutradan!

  Čemu prodavnica u Bubanj potoku ako je mnogo lakše kupiti on-line?!

  Da o uređenju prodavnice ni ne pričam. Znam da je osnovni princip u toj vrsti objekata da se kupac što duže zadrži u prodavnici jer to povećava verovatnoću da će kupiti nešto što uopšte nije planirao.

  Ali kod njih je to toliko grubo sprovedeno da vređa! Cela prodavnica je pretrpana i ispresecana pregradama do plafona tako da kupac nikad ne vidi više od 10 koraka unapred i pogled mu uvek blokira neka prodajna gondola ili visoka pregrada i nigde nema šta se gde prodaje, nego treba lutati dok ne nađeš.

  Tako nema šanse da neko ko je došao da kupi samo dve-tri sitnije stvari to brzo nađe, plati i izađe!

  Bilo bi zanimljivo pogasiti svetla i napraviti vežbu evakuacije objekta.

  Želimim sreću, ali ne znam kad ću (i da li ću) tamo ponovo ići!
  (Papageno, 10. avgust 2018 14:14)

  # Link komentara

 3. Kada bi se Srpska plitkoumnost i povodljivost naslagali,bilo bi to kao od ikee pa do meseca.
   (Jarić T Živadin, 10. avgust 2018 13:38)

  # Link komentara

 4. E, a kad se samo setim robnih kuća Beograd... a sad Ikea u centru Beograda, katastrofa...
  (#12, 10. avgust 2018 13:24)

  # Link komentara

 5. Dva miliona kupaca a izdato 750.000 računa!
   (Domaćin, 10. avgust 2018 13:15)

  # Link komentara