1. Za razliku od njih kod nas su se drustveni stanovi podelili za 100 maraka a ko nije imao srece da dobije drustveni stan kupovao je stan ili pravio kucu preko skupih kredita i OD OTKUPA ILI DOBIJANJA BEZ NAKNADE DRUSTVENIH STANOVA DOSLO JE DO SOCIJALNOG RASLOJAVANJA U SRBIJI.
  1. Na jednoj strani imate ljude koji su dobili drustvene stanove bez naknade ili sa malom naknadom a tokodje dobili i velike otpremnine radeci u DIN-U, APATINSKOJ PIVARI ILI JAVNIM PREDUZECIMA,
  2. Na drugoj strani imate ljude koji nisu dobili nista

  Drzava treba da napravi socijalne karte i da nadje nacin da ovoj drugoj grupi koja je isto radila i odvajala kao prva grupa NADOKNADI STETU i da ih na neki nacin materijalno izjednaci sa prvom grupom.
  (Dejan P., 30. jul 2018 11:32)

  # Link komentara

 2. @Konj
  Ja bih rado opet pogledao onu epizodu sa nasim vrlim predssednikom, tada mladim perspektivnim cetnikom, kada nije placao racune za telefon.
  (loller, 30. jul 2018 11:04)

  # Link komentara

 3. Komunisti naučili ljude neredu, neradu, nepoštenju, krađi, neplaćanju, otimanju tuđeg... Teško je to sad promijeniti. Na žalost i sudovi su još mahom komunistički pa i oni ne rade tj. rade kako su i radili za komunizma. Katastrofa.
  (Sksn, 30. jul 2018 10:56)

  # Link komentara

 4. Dragi istrazivacki novinari, istrazite ovakve slucajeve i u nasoj divno uredjenoj zemlji, a ne samo o komsijama da pisete. Verujem da biste uspeli nesto da nadjete.
   (konj, 30. jul 2018 09:12)

  # Link komentara