Biz - B92.net
 1. Odlicna vest! Cuo sam da i Delta Holding razmislja slicno. Dobro je, neka se berzansko trziste polako oporavlja. Za sve neupucene i zlonamerne komantare preporucujem besplatan osnovni kurs o berzi koji organizuje Beogradska berza, ponavljam, besplatan kurs!
   (Predrag, 26. jul 2018 12:07)

  # Link komentara

 2. kada budu domace IT kompanije mozda ce biti i zanimljivo...
   (Beogradjanin, 25. jul 2018 18:21)

  # Link komentara

 3. Jedna lepa vest. Svako može da kupi akcije i da rizikuje svoj novac ali isto tako može i dobiti od porasta vrednosti akcija...Svuda u svetu je normalno da svako snosi odgovornost za svoje poslovne (a i životne) odluke...
  (Aleksa, 25. jul 2018 16:12)

  # Link komentara

 4. Prave informacije o kompaniji imace malo njih a ostali naravno netacne,vec smo to naucili zato nam je berza i katastrofa.
   (sreten, 25. jul 2018 15:27)

  # Link komentara

 5. I ponovo se dokazuje puno puta ponovljena činjenica ovde da prvi komentarišu oni koji najmanje o tome znaju, ali na taj način ostvaruju loš uticaj na one koji bi možda hteli i nešto da saznaju...
  Sigurno je sjajna vest da je jedna kompanija konačno počela da koristi svoj oblik kao javnog akcionarskog društva kako je to i zamišljeno, a ne po sili zakona i transformacije prethodnih oblika svojine kao što smo imali slučaj do sada.
  Sve ostalo, kao što je lepo navedeno u vesti piše u prospektu. I naravno da sam prospekt nije za finansijski i računovodstveno nepismene. I naravno kod svakog ulaganja ne smete ulagati više nego što ste spremni da izgubite ali nažalost pojam akcija u našem narodu vezuje se ili za izigravanje poverilaca ili za pali novac sa neba.
  A pre svega je dobra vest što u Srbiji narod drži 10 milijardi eura na štednji koja ne donosi apsolutno ništa. Poenta berze i jeste da se takav mrtav kapital pokrene i grupiše. Naravno, nema ništa za džabe i napamet. Samo se malo informišite pre ostavljanja malicioznih komentara.
  (Brkajlo, 25. jul 2018 15:18)

  # Link komentara

 6. I ako kompanija pukne sta onda. Akcije su jako nestabilna roba.
   (prca, 25. jul 2018 14:19)

  # Link komentara

 7. "Javna ponuda akcija smatraće se uspešnom ako najmanje 1.500.000 novih akcija bude upisano i uplaćeno, saopštila je Beogradska berza."

  A šta ako ne bude? Vraćaju pare onima koji su se upacili i uplatili, ili pojela maca?
  (Lorber, 25. jul 2018 13:47)

  # Link komentara

 8. Nista bez pravosudja. Ko ce da me zastiti kad me prevare. Zdravo zurim.
   (kako da ne, 25. jul 2018 12:41)

  # Link komentara