Utorak, 19.06.2018.

08:39

Odlaže se rekonstrukcija Kneza Miloša, u BG novi simbol

Krajem leta počinje rekonstrukcija ulica Kraljevića Marka i Karađorđeve, a sledeće godine biće obnovljena i Ulica kneza Miloša.

Izvor: B92

Odlaže se rekonstrukcija Kneza Miloša, u BG novi simbol IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

mar

pre 5 godina

znači oni prvo rade trotoar i uklanjaju vozila na nepostojeću podzemnu garažu, a za tu garažu (verovatno faza 3 sa 10 podfaza negde 2022) će im trebati minimum 4-6 godina pa vi zamislite koji će kolaps biti u beogradu i vredi li zbog jednog parkinga kad isti može da se izgradi na manjoj parceli i stavi više 2-3 podzemna nivoa i više iznad i dobio bi isto.

koji su to ostali kapitalni projekti, vi samo umete da najavljujete po novinama a po gradu se nista ne radi, a ovo sto radite bolje i da niste s obzirom da ste pesacku na brankovom gradili preko godinu dana, deo kod doma omladine ne mozete da zavrsite isto godinu dana, stoji vec par meseci nezavrseno a radnika nigde. cela gradjevinska sezona prolazi u ničemu jer su svesno stavili da se tenderi završavaju prd zimu pa da samo odugovlače sa svim. šta bi sa tunelom kamenička-despota stefana koji ste bombastično najavljivali.

ех

pre 5 godina

С обзиром колико траје реконструкција булевара од Пинка до Белог двора, реконструкција Кнеза Милоша ће трајати 10-12 година. Минимум!!!

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Nemojte samo kao Kosancicev venac. Nikad krace ulice a da je rekonstrukcija duze trajala (godinu i po dana). Da zlo bude vece, pre nekoliko dana neki radnici su raskopali tek postavljenu kaldrmu. Zaboravljeno je valjda nesto da se postavi, ili osoba koja je radila plan nije dovoljno strucna. Tako da je ulica ponovo razorena, a troskovi postavljanja, rusenja i novog postavljanja kaldrme sigurno nisu mali. Ko ce to da plati?
Ruzveltova je prekopavana odmah posle radova, Slavija se prelivala, o Vojvode Stepe bolje ne trositi reci, ...dajte da se napravi nesto iz prve i kako treba.

Vladan

pre 5 godina

A šta tek reći za neobnavljanje Spasićevog prolaza, između Knez Mihailove i garaže na Obilićevom vencu.
Godinama, ne samo što je ruglo, a zgrade su pod zaštitom Zavoda, već i opasnost po prolaznike. Kad će da se sete toga?

Anja

pre 5 godina

Da li vi zaista mislite da je narod za ove glasao zato sto veruje u predizborna obecanja? Narod je za njih glasao zato sto je narod radikalan, kao sto su i ovi koji su se presvukli u "naprednjake".
To je surova istina.
Odavno vise nemamo ozbiljno jake demokrate, levicu nikad nismo ni imali. Ali cak i bez toga, ovi koji su na vlasti nazalost dobro odrazavaju nivo svesti i obrazovanja, kao i morala, vecine sa pravom glasa.
Nismo mi bas juce poceli da propadamo.

alan ford

pre 5 godina

Na Karaburmi, ulica Marijane Gregoran, evo već punu godinu, postavljaju se neke cevi, priča se toplovod, u dužini od nepun kilometar. Godunu dana! Za to vreme, đaci su sve preskačući kanale završili prvi razred u Jovan Popović, sad to isto čeka prvake u susednoj školi u Salvadora Aljendea..

dzoni cackalica

pre 5 godina

kako niste shvatili do sada..srbi kao narod vole bukadzije i hvalospeve o kamionima avionima ..nekad se guslarilo uz vatru i karikiralo a sad znajuci nas mentalitet ove price i dalje prolaze..nije stvar ovih pacera na vlasti koji lansiraju ovakve price vec je velika vecina naroda ista kao i oni..vole srbi bombasticne price..lakoverni su i brzo zaborave jucer..to je valjda vec u genetici da ovde prolaze rialiti tv..i ostala s...nja..vlast ko vlast..gleda da ostane tu sto duze da sto vise kraduckaju ali problrm je u mentalnom sklopu cele nacije sto veruje u prazne price..obrazovanom narodu nemozes prodati ovakve price..srbi su polupismen narod 52 % po zadnjem popisu uz 2011 god..u tome je caka..narod se sistematski zaglupljuje zadnjih 30 god a perjanica tog sistema je omiljeni kanal u srba iz zgrade CK koji promovise hleba i igara jer to prosecan srbin najvise voli..dok god je tako imacete ovakve strucnjake na vlasti koji ce se vrtiti u krug uz povremene rotacije..to vam je s-Udba;)

Folić genije, fol-gen

pre 5 godina

"Govoreći o rekonstrukciji Karađorđeve, gradski urbanista naveo je da će prvi deo podrazumevati obnovu od Brankovog mosta do Beton hale, a potez od Brankovog mosta do Pančevačkog mosta, gde je donedavno prolazio voz, postaje linijski park."

Analogno, verujemo da će Kneza Miloša, od Londona do 29. novembra, u delu u kome su donedavno sletali avioni, takođe uskoro biti obnovljena i postati dužni park.

Simon

pre 5 godina

Svakoga dana milion ljudi vidi Brankovu ulicu koja izgleda kao da je malopre izgorela. Crne fasade, totalno ofucane, balkoni u potpuno očajnom stanju, stolarija i roletne se raspali... To je slika koju svaki, bukvalno svaki, posetilac Beograda i turista vidi. Mislim ako nije dovoljno što ima i nas Beograđana koji takve slike ne žele u svom gradu. Fasade u Brankovoj bi bile pun pogodak da se konačno nešto preduzme. Kvalitetno i estetski prihvatljivo barem. Molim vas!

Začuđeni U Zemlji Čuda

pre 5 godina

Upravo onako kako smo i zaslužili...
Neki od komentatora su podsetili na predizborna obećanja, da u pravo je to i poenta. Narod jako brzo i lako poveruje u laži, a još brže i lakše zaboravi kako ga je neko pre samo nekoliko meseci lagao. Ova vlast (ne samo gradska) je taj sistem razvila i koristi ga do perfekcije.

Ljovisna

pre 5 godina

Aj za pocetak,ako ste za to sposobni,zavrsite zapoceto.Svako jutro se budim u nadi i zelji da vidim bar 36 jarbola i 319 fontana,al me saceka ne dovrsena Slavija i oranice na asfaltu.Sta je sa gondolom,novim simbolom Beograda,oce l pre ili posle metroa?

milutin

pre 5 godina

Kako vas bre nije sramota. Parce Resavske ulice od Visegradske do Milosa Pocerca je u katostrofalnom stanju. U saobracajnim spicevima je skoro nemoguce prici Urgentnom i Klinickom centru i to zbog dve piljare, taksi stanice i vozaca koji zaustave vizila i blokiraju saobracaj.

MatijaBG

pre 5 godina

Obmane, neispoštovani rokovi, radovi urađeni na brzinu, nekvalitetno,samo zakrpljeno i premazano,to nam se predstavlja kao kapitalna investicija i na tim obmanama se osvajaju izbori...mladi, navalite ka Zapadu!

milan

pre 5 godina

zadnjih 15 dana pre Sajma iz pravca Banovog Brda, stoji raskopan jedan slivnik, brat bratu manje od m2, ali jos uvek nije zavrsen pa se zuta traka ne moze koristiti i ujutru se prave guzve......ajd prvo taj jedan kvadrat asfalta zavrsite....

zoki

pre 5 godina

Dva dana pre izbora, po kijametu i mrazu pobijali ste lopate u smrznutu zemlju i otvarali radove na izgradnji autobuske kod buvljaka. Svaki dan prolazim,.žive duše nema, ništa se ne radi, stoji jedan bager na sred onog prostora i trune. Zato agencijski putnici umesto odatle na put polaze s kraja grada kod Lastinog depoa.

NemanjaBB

pre 5 godina

Umesto sad tokom leta da se radi punom parom, u 3 smene ako treba, jok-ovi paceri sacekaju septembar i onda udri po narodu, kolaps i guzva

Balkan

pre 5 godina

A kada ce da se zavrsi Slavija, pa onda zeleznicka stanica Centar, koja nema nista a i prevoz do tamo nocna mora da o drugim stanicama ne pricamo, sve uradite do pola, pa i to polovicno dobro, da li vi znate da radite ili samo izgleda talambasite troseci pare. Mene su uvek ucili ono sto pocnes to zavrsi pa tek onda ides dalje, vas su izgleda pogresno ucili ili sam ja propustio nesto tokom skolovanja.

Milos

pre 5 godina

A podzemni prolazi Zelenjak i Terazije ? Ruglo Beograda vam ne smeta.Probajte pre novih radova da vratite ono sto ste poceli makar kako je bilo, npr Park na Uscu radite godinu dana jos nije sredjen.

miki

pre 5 godina

Ne sumnjam da ce taj linijski park da, bude krcat kafanama koje ce da imaju bašte na pesackim i biciklistickim stazama. To imamo priliku da vidimo kod Beograda na vodi, ispred crkve Svetog Marka.... a Folic ce verovatno za svaku kafanu pojedinacno da osnuje komisiju koju ce sam da vidi... za skromnu sumu dinara.

ljubo ljubitelj srpskog fudbala

pre 5 godina

A šta je sa dugo najavljivanom obnovom i rekonstrukcijom ulice Cara Dušana i Džordža Vašingtona ono je sada katastrofa.Šta je sa spomenikom D.Tucovića sada niko ga ne spominje.

Lazar

pre 5 godina

Beograd ce imati vise simnola od Londona, Pariza i Rima zajedno, i nijedan nece biti ni kulturoloski ni modernisticki, ni arheoloski ni arhitektonski niti bilo kakav, kakav bi zapravo jedan simbol gradsbtrebalo da bude. NE!-to ce biti solitercici, pasarelice, fontane i zastave...jeftino, malogragjanski i bedno. Molim da se ovo objavi!

Heroj Pinki

pre 5 godina

Prosle godine su bezbroj puta najavili da na prolece krece rekonstrukcija Cara Dusana, Dzordza Vasingtona i 27. marta. Sta bi, prosli izbori? E moj narode...

miami

pre 5 godina

Dokaz da gradska vlast nema novca I da nije sposobna da dodje do novca. Do novca se dolazi ciscenjem I pripremom parcala za prodaju, njihovim ukrupnjavanjem I naprednim urbanistickim uslovima, gde je dozvoljena gradnja vecih zgrada. Oni to ne znaju. Urbanisti ogranicavaju profit I investicije, a samim tim I priliv novca u budzet, a ovi ne znaju da pripremaju parcele. Nemaju viziju, gde treba I sta graditi. Uredjuju jednu ulicu od 100 metara umesto Kneza Milosa. Jos jedan signal da od metroa skoro nema nista. Nema novca ni za podzemne garaze, ni za Savski most, sve se odlaze. Ako vec ne znate, platite neke strane strucnjake iz velikih I naprednih svetskih gradova. Sta ste naucili iz bratimljenog Cikaga?

igor

pre 5 godina

Ovo su sve lepe vesti, samo sto se plasim da ce sve bito ofrlje uradjeno. Nadam se samo da ce kvalitet radova i pogotovo materiajala da bude na nivou koji Beograd zasluzuje. Sve sto je uradjeno u poslednjih 15-20 godina (ne komentarisem milosevicevo vreme) vec izgeda staro, okrnjeno, zardjalo. Hotel pored Narodnog pozorista, zavrsen pre koju godinu je vec naduo od rdje, nismo u stanju da shvatimo da malo skuplji materiajl traje mnogo godina duze! Sve radimo ofrlje, sve da se navodno ustedi. Privatne vile su samo najskuplji materiajli a javne stvari nek traju dok ste na vlasti... Treba da ucimo od nasih dedova koji su gradili kako se treba graditi! To su stvari koje ostaju i koje treba da traju! Muljajte koliko hocete ali nam sredite grad kako treba!

Lazar

pre 5 godina

Beograd ce imati vise simnola od Londona, Pariza i Rima zajedno, i nijedan nece biti ni kulturoloski ni modernisticki, ni arheoloski ni arhitektonski niti bilo kakav, kakav bi zapravo jedan simbol gradsbtrebalo da bude. NE!-to ce biti solitercici, pasarelice, fontane i zastave...jeftino, malogragjanski i bedno. Molim da se ovo objavi!

Heroj Pinki

pre 5 godina

Prosle godine su bezbroj puta najavili da na prolece krece rekonstrukcija Cara Dusana, Dzordza Vasingtona i 27. marta. Sta bi, prosli izbori? E moj narode...

miami

pre 5 godina

Dokaz da gradska vlast nema novca I da nije sposobna da dodje do novca. Do novca se dolazi ciscenjem I pripremom parcala za prodaju, njihovim ukrupnjavanjem I naprednim urbanistickim uslovima, gde je dozvoljena gradnja vecih zgrada. Oni to ne znaju. Urbanisti ogranicavaju profit I investicije, a samim tim I priliv novca u budzet, a ovi ne znaju da pripremaju parcele. Nemaju viziju, gde treba I sta graditi. Uredjuju jednu ulicu od 100 metara umesto Kneza Milosa. Jos jedan signal da od metroa skoro nema nista. Nema novca ni za podzemne garaze, ni za Savski most, sve se odlaze. Ako vec ne znate, platite neke strane strucnjake iz velikih I naprednih svetskih gradova. Sta ste naucili iz bratimljenog Cikaga?

milan

pre 5 godina

zadnjih 15 dana pre Sajma iz pravca Banovog Brda, stoji raskopan jedan slivnik, brat bratu manje od m2, ali jos uvek nije zavrsen pa se zuta traka ne moze koristiti i ujutru se prave guzve......ajd prvo taj jedan kvadrat asfalta zavrsite....

Začuđeni U Zemlji Čuda

pre 5 godina

Upravo onako kako smo i zaslužili...
Neki od komentatora su podsetili na predizborna obećanja, da u pravo je to i poenta. Narod jako brzo i lako poveruje u laži, a još brže i lakše zaboravi kako ga je neko pre samo nekoliko meseci lagao. Ova vlast (ne samo gradska) je taj sistem razvila i koristi ga do perfekcije.

Ljovisna

pre 5 godina

Aj za pocetak,ako ste za to sposobni,zavrsite zapoceto.Svako jutro se budim u nadi i zelji da vidim bar 36 jarbola i 319 fontana,al me saceka ne dovrsena Slavija i oranice na asfaltu.Sta je sa gondolom,novim simbolom Beograda,oce l pre ili posle metroa?

NemanjaBB

pre 5 godina

Umesto sad tokom leta da se radi punom parom, u 3 smene ako treba, jok-ovi paceri sacekaju septembar i onda udri po narodu, kolaps i guzva

zoki

pre 5 godina

Dva dana pre izbora, po kijametu i mrazu pobijali ste lopate u smrznutu zemlju i otvarali radove na izgradnji autobuske kod buvljaka. Svaki dan prolazim,.žive duše nema, ništa se ne radi, stoji jedan bager na sred onog prostora i trune. Zato agencijski putnici umesto odatle na put polaze s kraja grada kod Lastinog depoa.

ljubo ljubitelj srpskog fudbala

pre 5 godina

A šta je sa dugo najavljivanom obnovom i rekonstrukcijom ulice Cara Dušana i Džordža Vašingtona ono je sada katastrofa.Šta je sa spomenikom D.Tucovića sada niko ga ne spominje.

milutin

pre 5 godina

Kako vas bre nije sramota. Parce Resavske ulice od Visegradske do Milosa Pocerca je u katostrofalnom stanju. U saobracajnim spicevima je skoro nemoguce prici Urgentnom i Klinickom centru i to zbog dve piljare, taksi stanice i vozaca koji zaustave vizila i blokiraju saobracaj.

miki

pre 5 godina

Ne sumnjam da ce taj linijski park da, bude krcat kafanama koje ce da imaju bašte na pesackim i biciklistickim stazama. To imamo priliku da vidimo kod Beograda na vodi, ispred crkve Svetog Marka.... a Folic ce verovatno za svaku kafanu pojedinacno da osnuje komisiju koju ce sam da vidi... za skromnu sumu dinara.

Balkan

pre 5 godina

A kada ce da se zavrsi Slavija, pa onda zeleznicka stanica Centar, koja nema nista a i prevoz do tamo nocna mora da o drugim stanicama ne pricamo, sve uradite do pola, pa i to polovicno dobro, da li vi znate da radite ili samo izgleda talambasite troseci pare. Mene su uvek ucili ono sto pocnes to zavrsi pa tek onda ides dalje, vas su izgleda pogresno ucili ili sam ja propustio nesto tokom skolovanja.

MatijaBG

pre 5 godina

Obmane, neispoštovani rokovi, radovi urađeni na brzinu, nekvalitetno,samo zakrpljeno i premazano,to nam se predstavlja kao kapitalna investicija i na tim obmanama se osvajaju izbori...mladi, navalite ka Zapadu!

Milos

pre 5 godina

A podzemni prolazi Zelenjak i Terazije ? Ruglo Beograda vam ne smeta.Probajte pre novih radova da vratite ono sto ste poceli makar kako je bilo, npr Park na Uscu radite godinu dana jos nije sredjen.

igor

pre 5 godina

Ovo su sve lepe vesti, samo sto se plasim da ce sve bito ofrlje uradjeno. Nadam se samo da ce kvalitet radova i pogotovo materiajala da bude na nivou koji Beograd zasluzuje. Sve sto je uradjeno u poslednjih 15-20 godina (ne komentarisem milosevicevo vreme) vec izgeda staro, okrnjeno, zardjalo. Hotel pored Narodnog pozorista, zavrsen pre koju godinu je vec naduo od rdje, nismo u stanju da shvatimo da malo skuplji materiajl traje mnogo godina duze! Sve radimo ofrlje, sve da se navodno ustedi. Privatne vile su samo najskuplji materiajli a javne stvari nek traju dok ste na vlasti... Treba da ucimo od nasih dedova koji su gradili kako se treba graditi! To su stvari koje ostaju i koje treba da traju! Muljajte koliko hocete ali nam sredite grad kako treba!

alan ford

pre 5 godina

Na Karaburmi, ulica Marijane Gregoran, evo već punu godinu, postavljaju se neke cevi, priča se toplovod, u dužini od nepun kilometar. Godunu dana! Za to vreme, đaci su sve preskačući kanale završili prvi razred u Jovan Popović, sad to isto čeka prvake u susednoj školi u Salvadora Aljendea..

Simon

pre 5 godina

Svakoga dana milion ljudi vidi Brankovu ulicu koja izgleda kao da je malopre izgorela. Crne fasade, totalno ofucane, balkoni u potpuno očajnom stanju, stolarija i roletne se raspali... To je slika koju svaki, bukvalno svaki, posetilac Beograda i turista vidi. Mislim ako nije dovoljno što ima i nas Beograđana koji takve slike ne žele u svom gradu. Fasade u Brankovoj bi bile pun pogodak da se konačno nešto preduzme. Kvalitetno i estetski prihvatljivo barem. Molim vas!

dzoni cackalica

pre 5 godina

kako niste shvatili do sada..srbi kao narod vole bukadzije i hvalospeve o kamionima avionima ..nekad se guslarilo uz vatru i karikiralo a sad znajuci nas mentalitet ove price i dalje prolaze..nije stvar ovih pacera na vlasti koji lansiraju ovakve price vec je velika vecina naroda ista kao i oni..vole srbi bombasticne price..lakoverni su i brzo zaborave jucer..to je valjda vec u genetici da ovde prolaze rialiti tv..i ostala s...nja..vlast ko vlast..gleda da ostane tu sto duze da sto vise kraduckaju ali problrm je u mentalnom sklopu cele nacije sto veruje u prazne price..obrazovanom narodu nemozes prodati ovakve price..srbi su polupismen narod 52 % po zadnjem popisu uz 2011 god..u tome je caka..narod se sistematski zaglupljuje zadnjih 30 god a perjanica tog sistema je omiljeni kanal u srba iz zgrade CK koji promovise hleba i igara jer to prosecan srbin najvise voli..dok god je tako imacete ovakve strucnjake na vlasti koji ce se vrtiti u krug uz povremene rotacije..to vam je s-Udba;)

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Nemojte samo kao Kosancicev venac. Nikad krace ulice a da je rekonstrukcija duze trajala (godinu i po dana). Da zlo bude vece, pre nekoliko dana neki radnici su raskopali tek postavljenu kaldrmu. Zaboravljeno je valjda nesto da se postavi, ili osoba koja je radila plan nije dovoljno strucna. Tako da je ulica ponovo razorena, a troskovi postavljanja, rusenja i novog postavljanja kaldrme sigurno nisu mali. Ko ce to da plati?
Ruzveltova je prekopavana odmah posle radova, Slavija se prelivala, o Vojvode Stepe bolje ne trositi reci, ...dajte da se napravi nesto iz prve i kako treba.

Anja

pre 5 godina

Da li vi zaista mislite da je narod za ove glasao zato sto veruje u predizborna obecanja? Narod je za njih glasao zato sto je narod radikalan, kao sto su i ovi koji su se presvukli u "naprednjake".
To je surova istina.
Odavno vise nemamo ozbiljno jake demokrate, levicu nikad nismo ni imali. Ali cak i bez toga, ovi koji su na vlasti nazalost dobro odrazavaju nivo svesti i obrazovanja, kao i morala, vecine sa pravom glasa.
Nismo mi bas juce poceli da propadamo.

Folić genije, fol-gen

pre 5 godina

"Govoreći o rekonstrukciji Karađorđeve, gradski urbanista naveo je da će prvi deo podrazumevati obnovu od Brankovog mosta do Beton hale, a potez od Brankovog mosta do Pančevačkog mosta, gde je donedavno prolazio voz, postaje linijski park."

Analogno, verujemo da će Kneza Miloša, od Londona do 29. novembra, u delu u kome su donedavno sletali avioni, takođe uskoro biti obnovljena i postati dužni park.

Vladan

pre 5 godina

A šta tek reći za neobnavljanje Spasićevog prolaza, između Knez Mihailove i garaže na Obilićevom vencu.
Godinama, ne samo što je ruglo, a zgrade su pod zaštitom Zavoda, već i opasnost po prolaznike. Kad će da se sete toga?

mar

pre 5 godina

znači oni prvo rade trotoar i uklanjaju vozila na nepostojeću podzemnu garažu, a za tu garažu (verovatno faza 3 sa 10 podfaza negde 2022) će im trebati minimum 4-6 godina pa vi zamislite koji će kolaps biti u beogradu i vredi li zbog jednog parkinga kad isti može da se izgradi na manjoj parceli i stavi više 2-3 podzemna nivoa i više iznad i dobio bi isto.

koji su to ostali kapitalni projekti, vi samo umete da najavljujete po novinama a po gradu se nista ne radi, a ovo sto radite bolje i da niste s obzirom da ste pesacku na brankovom gradili preko godinu dana, deo kod doma omladine ne mozete da zavrsite isto godinu dana, stoji vec par meseci nezavrseno a radnika nigde. cela gradjevinska sezona prolazi u ničemu jer su svesno stavili da se tenderi završavaju prd zimu pa da samo odugovlače sa svim. šta bi sa tunelom kamenička-despota stefana koji ste bombastično najavljivali.

ех

pre 5 godina

С обзиром колико траје реконструкција булевара од Пинка до Белог двора, реконструкција Кнеза Милоша ће трајати 10-12 година. Минимум!!!

milutin

pre 5 godina

Kako vas bre nije sramota. Parce Resavske ulice od Visegradske do Milosa Pocerca je u katostrofalnom stanju. U saobracajnim spicevima je skoro nemoguce prici Urgentnom i Klinickom centru i to zbog dve piljare, taksi stanice i vozaca koji zaustave vizila i blokiraju saobracaj.

Balkan

pre 5 godina

A kada ce da se zavrsi Slavija, pa onda zeleznicka stanica Centar, koja nema nista a i prevoz do tamo nocna mora da o drugim stanicama ne pricamo, sve uradite do pola, pa i to polovicno dobro, da li vi znate da radite ili samo izgleda talambasite troseci pare. Mene su uvek ucili ono sto pocnes to zavrsi pa tek onda ides dalje, vas su izgleda pogresno ucili ili sam ja propustio nesto tokom skolovanja.

Heroj Pinki

pre 5 godina

Prosle godine su bezbroj puta najavili da na prolece krece rekonstrukcija Cara Dusana, Dzordza Vasingtona i 27. marta. Sta bi, prosli izbori? E moj narode...

Lazar

pre 5 godina

Beograd ce imati vise simnola od Londona, Pariza i Rima zajedno, i nijedan nece biti ni kulturoloski ni modernisticki, ni arheoloski ni arhitektonski niti bilo kakav, kakav bi zapravo jedan simbol gradsbtrebalo da bude. NE!-to ce biti solitercici, pasarelice, fontane i zastave...jeftino, malogragjanski i bedno. Molim da se ovo objavi!

MatijaBG

pre 5 godina

Obmane, neispoštovani rokovi, radovi urađeni na brzinu, nekvalitetno,samo zakrpljeno i premazano,to nam se predstavlja kao kapitalna investicija i na tim obmanama se osvajaju izbori...mladi, navalite ka Zapadu!

NemanjaBB

pre 5 godina

Umesto sad tokom leta da se radi punom parom, u 3 smene ako treba, jok-ovi paceri sacekaju septembar i onda udri po narodu, kolaps i guzva

miami

pre 5 godina

Dokaz da gradska vlast nema novca I da nije sposobna da dodje do novca. Do novca se dolazi ciscenjem I pripremom parcala za prodaju, njihovim ukrupnjavanjem I naprednim urbanistickim uslovima, gde je dozvoljena gradnja vecih zgrada. Oni to ne znaju. Urbanisti ogranicavaju profit I investicije, a samim tim I priliv novca u budzet, a ovi ne znaju da pripremaju parcele. Nemaju viziju, gde treba I sta graditi. Uredjuju jednu ulicu od 100 metara umesto Kneza Milosa. Jos jedan signal da od metroa skoro nema nista. Nema novca ni za podzemne garaze, ni za Savski most, sve se odlaze. Ako vec ne znate, platite neke strane strucnjake iz velikih I naprednih svetskih gradova. Sta ste naucili iz bratimljenog Cikaga?

igor

pre 5 godina

Ovo su sve lepe vesti, samo sto se plasim da ce sve bito ofrlje uradjeno. Nadam se samo da ce kvalitet radova i pogotovo materiajala da bude na nivou koji Beograd zasluzuje. Sve sto je uradjeno u poslednjih 15-20 godina (ne komentarisem milosevicevo vreme) vec izgeda staro, okrnjeno, zardjalo. Hotel pored Narodnog pozorista, zavrsen pre koju godinu je vec naduo od rdje, nismo u stanju da shvatimo da malo skuplji materiajl traje mnogo godina duze! Sve radimo ofrlje, sve da se navodno ustedi. Privatne vile su samo najskuplji materiajli a javne stvari nek traju dok ste na vlasti... Treba da ucimo od nasih dedova koji su gradili kako se treba graditi! To su stvari koje ostaju i koje treba da traju! Muljajte koliko hocete ali nam sredite grad kako treba!

miki

pre 5 godina

Ne sumnjam da ce taj linijski park da, bude krcat kafanama koje ce da imaju bašte na pesackim i biciklistickim stazama. To imamo priliku da vidimo kod Beograda na vodi, ispred crkve Svetog Marka.... a Folic ce verovatno za svaku kafanu pojedinacno da osnuje komisiju koju ce sam da vidi... za skromnu sumu dinara.

Ljovisna

pre 5 godina

Aj za pocetak,ako ste za to sposobni,zavrsite zapoceto.Svako jutro se budim u nadi i zelji da vidim bar 36 jarbola i 319 fontana,al me saceka ne dovrsena Slavija i oranice na asfaltu.Sta je sa gondolom,novim simbolom Beograda,oce l pre ili posle metroa?

milan

pre 5 godina

zadnjih 15 dana pre Sajma iz pravca Banovog Brda, stoji raskopan jedan slivnik, brat bratu manje od m2, ali jos uvek nije zavrsen pa se zuta traka ne moze koristiti i ujutru se prave guzve......ajd prvo taj jedan kvadrat asfalta zavrsite....

Začuđeni U Zemlji Čuda

pre 5 godina

Upravo onako kako smo i zaslužili...
Neki od komentatora su podsetili na predizborna obećanja, da u pravo je to i poenta. Narod jako brzo i lako poveruje u laži, a još brže i lakše zaboravi kako ga je neko pre samo nekoliko meseci lagao. Ova vlast (ne samo gradska) je taj sistem razvila i koristi ga do perfekcije.

ljubo ljubitelj srpskog fudbala

pre 5 godina

A šta je sa dugo najavljivanom obnovom i rekonstrukcijom ulice Cara Dušana i Džordža Vašingtona ono je sada katastrofa.Šta je sa spomenikom D.Tucovića sada niko ga ne spominje.

Milos

pre 5 godina

A podzemni prolazi Zelenjak i Terazije ? Ruglo Beograda vam ne smeta.Probajte pre novih radova da vratite ono sto ste poceli makar kako je bilo, npr Park na Uscu radite godinu dana jos nije sredjen.

zoki

pre 5 godina

Dva dana pre izbora, po kijametu i mrazu pobijali ste lopate u smrznutu zemlju i otvarali radove na izgradnji autobuske kod buvljaka. Svaki dan prolazim,.žive duše nema, ništa se ne radi, stoji jedan bager na sred onog prostora i trune. Zato agencijski putnici umesto odatle na put polaze s kraja grada kod Lastinog depoa.

dzoni cackalica

pre 5 godina

kako niste shvatili do sada..srbi kao narod vole bukadzije i hvalospeve o kamionima avionima ..nekad se guslarilo uz vatru i karikiralo a sad znajuci nas mentalitet ove price i dalje prolaze..nije stvar ovih pacera na vlasti koji lansiraju ovakve price vec je velika vecina naroda ista kao i oni..vole srbi bombasticne price..lakoverni su i brzo zaborave jucer..to je valjda vec u genetici da ovde prolaze rialiti tv..i ostala s...nja..vlast ko vlast..gleda da ostane tu sto duze da sto vise kraduckaju ali problrm je u mentalnom sklopu cele nacije sto veruje u prazne price..obrazovanom narodu nemozes prodati ovakve price..srbi su polupismen narod 52 % po zadnjem popisu uz 2011 god..u tome je caka..narod se sistematski zaglupljuje zadnjih 30 god a perjanica tog sistema je omiljeni kanal u srba iz zgrade CK koji promovise hleba i igara jer to prosecan srbin najvise voli..dok god je tako imacete ovakve strucnjake na vlasti koji ce se vrtiti u krug uz povremene rotacije..to vam je s-Udba;)

Folić genije, fol-gen

pre 5 godina

"Govoreći o rekonstrukciji Karađorđeve, gradski urbanista naveo je da će prvi deo podrazumevati obnovu od Brankovog mosta do Beton hale, a potez od Brankovog mosta do Pančevačkog mosta, gde je donedavno prolazio voz, postaje linijski park."

Analogno, verujemo da će Kneza Miloša, od Londona do 29. novembra, u delu u kome su donedavno sletali avioni, takođe uskoro biti obnovljena i postati dužni park.

Anja

pre 5 godina

Da li vi zaista mislite da je narod za ove glasao zato sto veruje u predizborna obecanja? Narod je za njih glasao zato sto je narod radikalan, kao sto su i ovi koji su se presvukli u "naprednjake".
To je surova istina.
Odavno vise nemamo ozbiljno jake demokrate, levicu nikad nismo ni imali. Ali cak i bez toga, ovi koji su na vlasti nazalost dobro odrazavaju nivo svesti i obrazovanja, kao i morala, vecine sa pravom glasa.
Nismo mi bas juce poceli da propadamo.

alan ford

pre 5 godina

Na Karaburmi, ulica Marijane Gregoran, evo već punu godinu, postavljaju se neke cevi, priča se toplovod, u dužini od nepun kilometar. Godunu dana! Za to vreme, đaci su sve preskačući kanale završili prvi razred u Jovan Popović, sad to isto čeka prvake u susednoj školi u Salvadora Aljendea..

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Nemojte samo kao Kosancicev venac. Nikad krace ulice a da je rekonstrukcija duze trajala (godinu i po dana). Da zlo bude vece, pre nekoliko dana neki radnici su raskopali tek postavljenu kaldrmu. Zaboravljeno je valjda nesto da se postavi, ili osoba koja je radila plan nije dovoljno strucna. Tako da je ulica ponovo razorena, a troskovi postavljanja, rusenja i novog postavljanja kaldrme sigurno nisu mali. Ko ce to da plati?
Ruzveltova je prekopavana odmah posle radova, Slavija se prelivala, o Vojvode Stepe bolje ne trositi reci, ...dajte da se napravi nesto iz prve i kako treba.

Simon

pre 5 godina

Svakoga dana milion ljudi vidi Brankovu ulicu koja izgleda kao da je malopre izgorela. Crne fasade, totalno ofucane, balkoni u potpuno očajnom stanju, stolarija i roletne se raspali... To je slika koju svaki, bukvalno svaki, posetilac Beograda i turista vidi. Mislim ako nije dovoljno što ima i nas Beograđana koji takve slike ne žele u svom gradu. Fasade u Brankovoj bi bile pun pogodak da se konačno nešto preduzme. Kvalitetno i estetski prihvatljivo barem. Molim vas!

Vladan

pre 5 godina

A šta tek reći za neobnavljanje Spasićevog prolaza, između Knez Mihailove i garaže na Obilićevom vencu.
Godinama, ne samo što je ruglo, a zgrade su pod zaštitom Zavoda, već i opasnost po prolaznike. Kad će da se sete toga?

ех

pre 5 godina

С обзиром колико траје реконструкција булевара од Пинка до Белог двора, реконструкција Кнеза Милоша ће трајати 10-12 година. Минимум!!!

mar

pre 5 godina

znači oni prvo rade trotoar i uklanjaju vozila na nepostojeću podzemnu garažu, a za tu garažu (verovatno faza 3 sa 10 podfaza negde 2022) će im trebati minimum 4-6 godina pa vi zamislite koji će kolaps biti u beogradu i vredi li zbog jednog parkinga kad isti može da se izgradi na manjoj parceli i stavi više 2-3 podzemna nivoa i više iznad i dobio bi isto.

koji su to ostali kapitalni projekti, vi samo umete da najavljujete po novinama a po gradu se nista ne radi, a ovo sto radite bolje i da niste s obzirom da ste pesacku na brankovom gradili preko godinu dana, deo kod doma omladine ne mozete da zavrsite isto godinu dana, stoji vec par meseci nezavrseno a radnika nigde. cela gradjevinska sezona prolazi u ničemu jer su svesno stavili da se tenderi završavaju prd zimu pa da samo odugovlače sa svim. šta bi sa tunelom kamenička-despota stefana koji ste bombastično najavljivali.