1. ne pijem kokakolu i te buckurise napravio sam 30 litara domaceg sirupa od visnje -lek
   (banacanin, 15. jun 2018 07:37)

  # Link komentara

 2. Neka Coca Cola postane prvi proizvodjac koji ce da pocne otkup svoje plasticne ambalaze u Srbiji i time ce mnogo vise i znacajnije da pomogne Srbiji koja se gusi i davi u odbacenoj plastici. Na taj nacin ce pokazati iskrenu brigu za srpske mlade narastaje i njihovu buducnost a svojim primerom ce pokrenuti i druge da krenu istim putem, kad vec drzava ne ume ili ne zeli da resi pitanje odbacene plasticne ambalaze.
  (gdjica persa, 14. jun 2018 23:31)
  A sto ne bi drzava i opstine organizovali recycling program i dali svakom domacunstvu recycling bun. Nike Coca Cola u recycling biznisu da oreradjuje plastiku. Ini nemaju plants za tako nesto niti to radi ni jedna baverage kompanija.
  A izgleda po tvome srbi bi poceli reciklirati samo ako im neko plati za to. Stamita je kako izgledaju gradovi, rugamo se indiji a mi amo odmah do njih po prljavstini. Smece kese psi lutalice i jos mi imamo grafite po svakom cosku.
  (achitwn, 15. jun 2018 04:50)

  # Link komentara

 3. Neka Coca Cola postane prvi proizvodjac koji ce da pocne otkup svoje plasticne ambalaze u Srbiji i time ce mnogo vise i znacajnije da pomogne Srbiji koja se gusi i davi u odbacenoj plastici. Na taj nacin ce pokazati iskrenu brigu za srpske mlade narastaje i njihovu buducnost a svojim primerom ce pokrenuti i druge da krenu istim putem, kad vec drzava ne ume ili ne zeli da resi pitanje odbacene plasticne ambalaze.
   (gdjica persa, 14. jun 2018 23:31)

  # Link komentara

 4. Nek' "Coca-Cola" vrati samo originalni izvorni ukus i aromu 'Coke'.
   (XXL, 14. jun 2018 23:09)

  # Link komentara

 5. Coca cola je najveci monopolosta na trzistu u svim kategorijama tkzv osvezavajucih napitaka punih secera, pocev od gaziranih sokova, stil drinkova, ledenih cajeva, voda sa ukusom, energetakih pica, sokova.....a ciljna grupa su joj deca od 6-7 godina pa nadalje....roditelji malo se informisite, citajte deklaracije i sta pise na njima, vodite racuna sta vasa deca konzumoraju i koliko secera unose
   (eskobar, 14. jun 2018 21:47)

  # Link komentara