1. Sve se daje penzionerima koji su najobicnini paraziti, vecina je funkcionalno nepismena i zatucana do bola. Ne zasluzuju kiseonik a ne besplatnu voznju.
   (impeRAtor, 14. jun 2018 12:30)

  # Link komentara

 2. Pa da iz Zoran Rajzena daju 500 karata po dinar da dizu Palmi rejting a za uzvrat Palma ne dozboljava konkirenciji da postoji uopste kamoli da radi na teritoriji Jagodine.
   (V, 14. jun 2018 11:48)

  # Link komentara

 3. i sta je tu dobro?pa po svetu imate na desetine gradova gde je potpuno besplatan prevoz za sve gradjane!zadnji vam je Talin u Estoniji.
  a u australiji imate 5 gradova sa besplatnim prevozom:

  adelejd
  brizbejn
  pert
  sidnej
  melburn

  ovde je samo u pitanju naslov:""KOD PALME JE BESPLATAN PREVOZ""
  ali samo 500 karata!

  nemojte vise velicati coveka koji je imao bagere u kolubari,zaboravili ste vasu emisiju INSAJDER i Brankicu????

  u americi imate 6 gradova sa potpuno besplatnim prevozom....sa milionskim stanovnistvom!kao i u australiji,i po kini

  jako je lose to sto radite...
  (klasicno pranje para, 14. jun 2018 11:44)

  # Link komentara

 4. ?pa za djake i penzionere je i u Bg besplatan prevoz!Osim ako neko ne misli da je 400din koje daju penzioneri godisnje za kartu puno.Ne znam ko normalan od "mladih" osoba u ovoj zemlji moze da podnese penzionere.Obicni paraziti koji su devedesetih glasali za Slobu,Seselja,oni im pokrali penzije(i svu stednju),ti ljudi su sad penzioneri,penzije dobijaju tako sto meni od plate uzme drzava veliki deo da njima da penzije,na sve to,placas preko 300 evra godisnje za prevoz koji je ocajan(3.000 din mesecno), a oni 400 din godisnje,i jos kad se vracas sa posla ulaze matorci,psuju omladinu koja ih hrani i zahtevaju da sede u prevozu.Da se pitam ne bih ni dinara svojih para dao za njihove penzije,neka pitaju vodju,dacica i seselja gde su im penzije.
   (kompot, 14. jun 2018 11:31)

  # Link komentara

 5. Svaka cast.. Po cemu ce njega pamtiti, a po cemu ove iz Beograda?
  (hm, 14. jun 2018 11:13)

  # Link komentara