1. porez je pljačka gradjana.
   (bitanga, 13. jun 2018 22:19)

  # Link komentara

 2. Ugasiti Leskovac i Vranje poreske uprave i prebaciti ih u Nis!!!
   (Rostild, 13. jun 2018 21:18)

  # Link komentara

 3. Počinje gašenje radnih mesta u ekspoziturama po malim mestima koja će biti zbrisana sa mape Srbije i zapošljavanje novih radnika po Beogradu.Treba negde uhlebiti decu zaslužnih SNSovaca.
   (Charlie, 13. jun 2018 21:16)

  # Link komentara

 4. Mr. Ruf, u ovoj zemlji se novac poreskih obveznika NE TROŠI na javna dobra. U tome je problem. Iščezava uporno, dok mi automobile lomimo po rupama, čekamo operacije zakazane za 2020. i dobijamo odbijenice u vrtićima. Može li tu MMF nama, koji i dalje plaćamo porez ovoj, u ološu i korupciji ogrezloj državi, da pomogne...da džepove (one lične) naših haračlija učini bar maaalo manjim ???
   (Higsov bozon, 13. jun 2018 20:36)

  # Link komentara

 5. "Sjajna" vest. Sada će i ono malo privrede u manjim gradovima izumreti, jer će "decentralizacija", kako je naša vlast shvata, potpuno uništiti i to malo državne infrastrukture, koju žitelji malih mesta imaju u blizini. .

  Tako će 3/4 države biti prinuđeno da ugasi svoje firme, jer neće biti u mogućnosti da za svaku glupost putuju u neki najbliži veći grad, budući da u svom mestu neće imati baš ništa od državnih institucija, iako pošteno plaćaju sve namete koji su pred njih stavljeni.

  Inače smo mi već godinama u podređenom položaju, diskriminisani time što bukvalno za svaku sitnicu moramo u neki veći grad, iako smo do pre par godina imali sve to u svom mestu. Tako više nemamo sudove, nemamo više ni zdravstvene ustanove (ostale samo imitacije), nemamo železničke stanice, nećemo imati poresku, verovatno će i policijske stanice ukinuti, pa nam ostaje da ukinemo i kompletna mesta i gradiće, jer ništa više neće imati smisla.

  Bravo, sve centralizujte, pa se posle čudite što stanovništvo migrira ka Beogradu.
  (mind-jungle, 13. jun 2018 19:25)

  # Link komentara

 6. Poreska se iskljucivo bavi maltretiranjem firmi koje redovno posluju

  Njih pijaca,kinezi,sverceri UOPSTE NE INTERESUJU

  Njih interesuje da dodju kod mene u radnju da nadju bilo sta i da mi naplate kaznu i zatvore lokal na 15 dana

  Poreska je jako losa u Srbiji

  Nepravedna,troma,bahata i bez smisla za privredu to je slika nase poreske uprave
   (Dule, 13. jun 2018 19:16)

  # Link komentara

 7. treba ukinuti poresku upravu
   (Siki, 13. jun 2018 17:24)

  # Link komentara

 8. Porez na gotovinu bi resio problem sive ekonomije. Samo 10%...
   (Bili, 13. jun 2018 16:59)

  # Link komentara

 9. Samanjio se broj ekspozitura, a broj zaposlenih verovatno ostao isti ?
   (NS, 13. jun 2018 16:15)

  # Link komentara

 10. "a da je ključna stvar da Poreska uprava podržava legalni deo privrede i da svoje aktivnosti usmeri na deo privrede koji zloupotrebljava sistem i ne plaća porez. "

  Kljucna recenica.Kod nas je to uvek obrnuto.Kad drzava da nalog poreskim inspektorima da udare kontrole po sivoj ekonomiji i utajivacima,ona odmah krene po firmama koje normalno posluju i traze bukvalno dlaku u jajetu.Stime ih opterecujuci jos vise .Zanemarujuci buvljake,sverc ,oglase,prodavnice,ugostiteljske objekte i butike koji cak nisu ni zavedeni a ne da li imaju kasu.Sa takvim nacinom rada,poreska nema potrebe ni da postoji.
  (opa cupa..., 13. jun 2018 15:56)

  # Link komentara

 11. Kako idu u javne puteve, zdravstvo i ostalo pare iz poreza vidi se po stanju puteva, plaćanju svih usluga kod lekara i kvazi besplatnog obrazovanja....
  (Pedja, 13. jun 2018 15:34)

  # Link komentara