1. U CG je situacija mnogo gora nego u Srbiji. Puši se svudan uključujući šoping centre.
   (blok, 31. maj 2018 18:22)

  # Link komentara

 2. bolje zabranite bacanje tj ostavljanje opusaka po plazama (ili cistite!!!). legnes na peskir a smrdi na duvan plaja. to samo u cg sam doziveo.
  (boki, 31. maj 2018 16:01)

  # Link komentara

 3. Turisti u prolazu sve odmah shvate...Italijani su apoteka za Francusku, što se čistoće tiče. A što se pušenja tiče, zabrana na snazi više od 10 godina i svuda se poštuje, a volela bih da vidim bar u kome ne izdaju račune.
   (j., 31. maj 2018 15:49)

  # Link komentara

 4. @romanus. za sta je italija primer ?! hahaha..pa to je gomila samaricana i hibrida koji i nisu bas cisti i uredni..da si rekao austrija ...svica ili tako neka zemlja ali talijani...idi na ventimigliu na benz.pumpu na granici ita- francuska ..granica prolazi na pola pumpe.. vidi talijansku a onda i franc. stranu..to je najocitiji primer razlike izmedju te dve drzave;)
   (dr gonzo, 31. maj 2018 15:32)

  # Link komentara

 5. Jedva čekam dan kada će i kod nas apsolutno i bez ikakvih izuzetaka biti zabranjeno pušenje na javnim mestima, naročito kafićima, restoranima i klubovima tako da čovek može da izađe i provede se normalno a ne da smrdi na pepeljaru.
  (zoran, 31. maj 2018 15:24)

  # Link komentara

 6. Ma "evropske" stupidarije. Ovo tvrdim kao neko ko je pušio 45 godina i pre 6 meseci ostavio duvan jer mi tako došlo. Nije problem u visini kazni već u nekažnjavanju. Kako u CG tako i kod nas, a i u EU. Sad se vratih iz Italije (Verona, Comi, Padova) i pikavaca po ulici koliko hoćeš. Neide ni tamo kao po loju. I da dodam, iako nije tema, italijani baš i ne izdaju fuskalne račune po kafićuma i restoranima, samo kad izričito tražiš. Takođe se i mršte kad mali račun plaćate karticom. Mnogo mi idealizujemo tu evropu, a malo ko ju je video iznutra
   (Romanus populous, 31. maj 2018 14:07)

  # Link komentara