1. najlepse molim sve vas dobre ljude kao sto molim i svoje prijatelje i poznanike, kad god ste u prilici, da uplatite po koji dinar branku miljkovicu na racun da ima covek da prezivi, ako nista drugo jer je izmucen na tom kosovu uzasnom pa jos ga i ovi beogradjani upropastise.
  (zitkovacdoslavije, 15. april 2018 01:03)

  # Link komentara

 2. Dobili tender bez projekta i radnika, podelili pare pa krenuli da traže ko će jeftino da odradi...
  (Sole, 14. april 2018 12:21)

  # Link komentara

 3. Uvek je neko drugi kriv, samo ne znam koga ste optužili za nadvožnjak u Mladenovcu koji je duže rekonstruisan nego pravljen?
  (Željko Važić, 14. april 2018 12:06)

  # Link komentara

 4. E ne muci me manjak para vec visak gluposti i neznanja. Stru;ni kadrovi se posmatraju kao nuzno zlo i potcenjeni od radnika do inzenjera, na kraju se sve vidi u razmeri 1:1. I u bolja vremena bio je problem doci do kvalitetne radne snage a sad je jos teze, niti se skoluju niti ih skoluju firme interno i mnogi se predstave da znaju a u sustini nista.U hijerarhiji pred zakonom je odgovoran Izvodjac, nadzor i investitor, a u sustini investitor vodi celu investiciju i postavlja kriterijume za odabir i izvodjaca i nadzora. Ali ... jedino sebi ne mogu da oprostim sto ne kupih kartu u jednom pravcu kao i vecina iz moje generacije a sad je biologija ucinila svoje.
  (inzenjer, 14. april 2018 11:55)

  # Link komentara

 5. Mislim da je glupa izjava da su izvedni radovi posledica lošeg projekta. Zašto se onda prihvata obaveza popravke izvedenih radova kada je sve izvedeno po projektu, odnosno izvođač radova ne snosi nikakvu odgovornost. A šta radi nadzor radova koga imenuje investitor i gde su stručne kvalifikacije nadzora da tokom izvođenja radova sugeriše na anomalije kako kod izvođenja tako i do projekta? Krivica je na svima definitivno jer od struke nema ništa kada se ovakve stvari ponavljaju ama baš svuda.
  (Labo, 14. april 2018 11:50)

  # Link komentara

 6. Mislim da je glupa izjava da su izvedni radovi posledica lošeg projekta. Zašto se onda prihvata obaveza popravke izvedenih radova kada je sve izvedeno po projektu, odnosno izvođač radova ne snosi nikakvu odgovornost. A šta radi nadzor radova koga imenuje investitor i gde su stručne kvalifikacije nadzora da tokom izvođenja radova sugeriše na anomalije kako kod izvođenja tako i do projekta? Krivica je na svima definitivno jer od struke nema ništa kada se ovakve stvari ponavljaju ama baš svuda.
  (Labo, 14. april 2018 11:49)

  # Link komentara

 7. Заказују сви. Где је надзор, инспекција... Неки стручњак да да оцену, да изађе јавно... А нема никога, плаше се! Ништа онда, добро је и извињење, баш нам је то фалило :(
   (мерак, 14. april 2018 11:18)

  # Link komentara

 8. Svi vi samo kritikujete. Ako niste primetili,ovo je prvi čovek,vlasnik velike firme koji je stao pred sve vas i preuzeo odgovornost za greske i za loše uradjen posao. Manite se politike i velike filozofije. Ovo je posao. Ili će se uraditi dobro ili neće.
  (Pedja971, 14. april 2018 10:59)

  # Link komentara

 9. Naravno, uvek je neko drugi kriv!
  (Električar, 14. april 2018 10:50)

  # Link komentara

 10. Dok je Ratko Mitrović bio državna firma, nisu postojale reči izvinite i popraviću, radilo se kako treba. Živela privatizacija !
   (Nemi posmatrač, 14. april 2018 10:45)

  # Link komentara

 11. to.je lice i nalicje nase gradjevinske pa i svake druge industrije.sposobni smo samo da ukrademo,prevarimo,podvalimo.raditi umemo samo van zemlje,ali pod strogim nadzorom stranca,i naravno za ,,dobru platu od 1800 eu,,sto.je na zapadu,nesto malo vise od njihovog.minimalca,jer tamo rade takve i slicne poslove za te pare,priuceni nestrucni neradnici,a kod nas u nasoj zemlji,naravno,uradicemo kvalitetno,ako se dobro plati,ali samo pod uslovom da nas i tu nadgleda stranac,jer smo.ocito nekulturna,bezobrazna,nacija koja gleda samo da nesto zavrne,smuti,slaze,pokrade..
  mozda su reci o nama za nekoga suvise jake,i nedolicne,ali je to nasa realnost,koju kad tad cemo.morati prihvatiti,da bi krenuli od nule tj od ucenja opstoj kulturi,ponasanju,radu,postovanju drugoga
   (mozaks, 14. april 2018 10:35)

  # Link komentara

 12. A penali, Vesicu?
  (mile, 14. april 2018 10:08)

  # Link komentara

 13. Rec 'izvini' je izgubila smisao kada su drevni Fenicani izmislili novac :)
  (Durlan, 14. april 2018 09:46)

  # Link komentara

 14. ... preblem nastaje vec u samom razmišljnju da je najjeftinija ponuda na tenderima uvek i najbolja... e zaro imate ovako izvedene radove...
   (Čvarkov, 14. april 2018 09:19)

  # Link komentara

 15. ... sa pogrešnim podizvođačem i projektom",
  - Zar to nije bio najmoderniji i najbolji projekat u jugoistočnoj evropi, gde će opozicija da pere noge a pozicija pare.

  "Ovim putem se izvinjavam gospodinu Goranu Vesiću, gradonačelniku Beograda i svim građanima ...
  -I treba da se izvinjavate gradonačelniku i menadžeru, oni su izvadili pare iz naše kase i dali ih za raspevanu fontanu. Mi građani to nismo ni tražili, pa nama nema potrebe da se izvinjavate

  "Mi, kao firma koja je šest meseci bez ijednog propusta radila dan i noć...
  -Pa to nisu radnici to su supermeni. A zakon o radu, a slobodni dani, ...
  (DCHH, 14. april 2018 08:56)

  # Link komentara

 16. Posle datih 2 mil.evra i nešto što Evropa nije videla dobijamo informaciju da je loše projektantsko rešenje i greška izvodjača radova?!?Odmah iza toga ide izvinjenje g-dinu Vesiću pa tek onda gradjanima Beograda.Zašto njemu?Svako ko radi taj i greši pogotovu za 2 mil.evra.To je uobičajeno u poslu za nešto nevidjeno.Netačno je da ste "poklekli na ffontani.Poklekli ste u ul.Vojvode Stepe koju ste unakazili kako ste uradili.Raspada se pa sad nike ne daje upodtrebnu dozvolu.Kakvu ste postavili saobraćajnu signalizaciju.Nema je.Iskrivljena.Jedino što je bnevidjeno da saobraćajni znaci u ovoj ulici stoje horizonatalno,a ne vertikalno.Gde ste iskopali rupe za podzemne kontejnere?Prodjite Ruzveltovom ulicom i nadjite gde nestade ona farba za biciklističke staze.KOga ćete Vi to kazniti?Projektanta?Kako ste dobili tako "velike"poslove u Beogradu iz fondova Evropske banke.Nemate ni mehanizaciju ni radnike.Uostalom svi su Vas videli na delu na Voždovcu,Slaviji,Ruzveltovoj itd.SVi sve znamo kako stavri u Srbiji funkcionišu.Vaša firma ne bi po logici stvari ne bi trebala da dobije da postavi kantu za djubre na ulici jer verovatno bi bio kriv onaj ko j eprojektovao kontejner i ko je ostavio prostor za kontejner.
  (Grunf, 14. april 2018 07:13)

  # Link komentara

 17. Да ли је могуће да ови што “Воле Београд” лупају минусе кад се пише о фактичком стању у граду, катастрофално и криминално урађеним пословима широм града?!
  (Smoki, 14. april 2018 07:06)

  # Link komentara

 18. Vrlo je nizak stepen verovatnoće da će popraviti svrsishodno,upotrebiti sadašnji završni materijal kao podlogu za klesani makadam fugovan katranom, a još su i manje šanse da će se kazniti. Ali biće to nesto lepo i trajno pa zar da takav pogleda bude iz skaj bara blago nakrivljenog hiltona ili zar tuda da prolaze stanovnici oblakodera u beogradskoj zoni poplave čije elektroinstalacije su ugrađene u fasade. Pozdrav iz evropske republike u kojoj trenutno dvocifren procenat populacije ima srpski pasoš,a Srbija nema ni konzulat.
  (Drenko, 14. april 2018 06:27)

  # Link komentara

 19. ""Žao mi je što je došlo do svega ovoga i žao mi je što gradski menadžer Goran Vesić i svi građani Beograda, koji su apsolutno u pravu, moraju da gledaju propust i greške koje je naša firma dozvolila da se dese sa pogrešnim podizvođačem i projektom", naveo je Branko Miljković"
  Gos'n Miljkovic, svi vi duvate u istu tikvu ... i vi i Vesic i svi oni koji su debelo "umocili" ruke u tu fontanu. Jasno je Beogradjanima odavno.
  (mufljuz, 14. april 2018 05:36)

  # Link komentara

 20. 35 puta oce nas pre spavanja i sve ti oprosteno
   (zicer, 13. april 2018 23:59)

  # Link komentara

 21. ...pare nisu vesiceve, "majstore", pare pripadaju gradjanima beograda...
  ...a ti se privatno izvinjavaj onome ko ti namesta te tendere...
  ...za ovo bi neko mogao da mu slozi jednu prijavu...
  ...nista mi od izvinjenja nemamo...
  (kraja, 13. april 2018 23:55)

  # Link komentara

 22. A botovi udarili na minuse kao da im je to poslednji put u zivotu. Cim to vidim, znam da je u pitanju neka teska kradja i muljanje.
  (Jovan, 13. april 2018 23:54)

  # Link komentara

 23. A kojim pravnim aktom ce im zabraniti da ucestvuju ukoliko ne poprave?
   (Gradjanin Z, 13. april 2018 23:42)

  # Link komentara

 24. Prvo im isplati plate..pa potom i povecaj ,pa onda mozda se i desi da ne bude gresaka...Sa kaznana ces samo sa ih oteras iz firme, a novi ti sigurno nece doci...
   (kristjan, 13. april 2018 23:30)

  # Link komentara

 25. Jesu to oni isti sa kojima su putevi srbije upravo raskinuli ugovor za izgradnju najlakše deonice koja je skoro gotova kod vranja?
   (infidel, 13. april 2018 23:28)

  # Link komentara

 26. pa sto si uzeo podizvodjace ?
  ako si vec konkurisao znaci da mozes da izvedes radove a ne da uzimas podizvodjace
   (dule, 13. april 2018 23:24)

  # Link komentara

 27. A oni bi da izmeste most i naprave drugi.
  Moš misliti.

  Pa trotoar ne znate da napravite!
  (marija, 13. april 2018 23:20)

  # Link komentara

 28. U jakom sistemu nema losih radova.
  (Ja, 13. april 2018 23:18)

  # Link komentara

 29. Nismo ni u kamenom dobu. Bukvalno.

  Popucale su ploce svuda, na Slaviji, u Knez Mihajlovoj, a najvise izmedju hrama Sv Save i Karadjordja. Kad god padne kisa, to je gore od kaljuge. Malo malo pa ploca na koju stanes ulegne i napravi gejzir. Kod narodne biblioteke sam tako napunio cipelu vodom.
  (ni kameno, 13. april 2018 22:44)

  # Link komentara

 30. "žao mi je što gradski menadžer Goran Vesić ... moraju da gledaju propust i greške..."
  Ne mora Vesić ništa da gleda, što se njega tiče, mož cela Slavija da potone u rupčagu iznad koje se nalazi. Vesić sada ima brigu da mostovima menja imena, a usput bi poneki i da sruši...
  (dimitrijo, sine mitre, tucovi, 13. april 2018 22:41)

  # Link komentara

 31. Pogledajte ploce oko hrama Svetog Save pa ce sve biti jasno!!!
  (Doktor, 13. april 2018 22:40)

  # Link komentara

 32. Ma opusteno. Pucaju zastitni zidovi na koridorima, puca fontana, puca drzava po savovima da ne pukne jedan plato...
   (ona stvar, 13. april 2018 22:28)

  # Link komentara

 33. nema kvalitetne gradnje jeftinim materijalima i slabo placenim radnicima...
   (borivoje surdilovic, 13. april 2018 22:15)

  # Link komentara

 34. Isto I u Sarajevu, Banja Luci, Zagrebu, Skoplju, Podgorici - ih jesmo se usrecili.
  (urban, 13. april 2018 22:04)

  # Link komentara

 35. dodjite da vidite most u Zajecaru I suzene ulice ove firme.
   (dragi, 13. april 2018 21:44)

  # Link komentara

 36. Ljudi koje očito ne znaju posao su glavni izvođači radova u Beogradu, a izvinjenje je upućeno Vesiću! U najmanju ruku čudno. A još čudnije je ,,vađenje” na CIP i podizvođače! Podizvođači su njihova briga i glavni izvođač im je nadzor . Ako ni to ne znaju da rade zašto stalno dobijaju posao na poslovima koji se ne mogu raditi bez poznavanja struke , a to što su najjevtiniji - to je moglo da se desi samo jedanput i nikad više.
  (KiM, 13. april 2018 21:42)

  # Link komentara

 37. Najgora firma u Srbiji
   (gojko, 13. april 2018 21:39)

  # Link komentara

 38. Slavija je simbol napredne Srbije. Spolja gladac a unutra jadac. Težak fušeraj i sve puca po šavovima.
  (mali zeleni, 13. april 2018 21:25)

  # Link komentara

 39. Prošetajte Gospodskom u Zemunu, do kafane Venecija. Mesecima je renovirano 200-300 metara ulice, da danas doslovno ne možete hodati koliko se ploče "klackaju". Tu je MUP, pijaca, osonovna škola, hiljade ljudi "baulja" po trgu. Zamislite kako izgleda kada padne kiša ili zaledi... Ovo nije sramota, ovo je bezobrazluk!
  (Nata, 13. april 2018 21:24)

  # Link komentara

 40. postoji li išta da su ovi iz Ratko Mitrovica uradili kako treba
   (ercov, 13. april 2018 21:13)

  # Link komentara

 41. Firma pogodi posao i računa radni čas radnika 4 eura zatim uzme podizvođača koji ponudi 2 eura po radnom času ....ovi prvi se ugrade 2 eura a ovi drugi 1 euro a radnik na kraju bude plaćen 1 euro po satu.Tako to funkcioniše.
   (mesar, 13. april 2018 21:12)

  # Link komentara

 42. to je lice srbije puno zvonjave oko fontane a ona ne moze da izdrzi ni godinu dana.Što se tice sleganja to je cista glupost STATIKA JE BITNA STVAR.ali skolovan partiski kadar je i ovaj put pokazao svoje lazne diplome....
   (Dejan, 13. april 2018 21:11)

  # Link komentara

 43. Zivim za dan kada ce nesto da naprave bez greske i bez propusta, makar to bila neka sitnica. Sta smo mi Bogu zgresili da mi je samo znati...
  (Beogradjanin, 13. april 2018 21:01)

  # Link komentara

 44. lako je za ploce na Slaviji sta cemo s smicanjem iz osa sve tri kolovozne trake na delu puta Zemun Borca.Vec je bilo izletanja,pa umesto da isprave gresku oni postave par znakova upozorenja,pa kad oborise i njih oni dodase jos par znakova i misle da je problem resen . Kad neko tu pogine iz tih razloga sve ce se opravdati da je neko vozio neprilagodjenom brzinom Cesto idem tom deonicom i stalno sam u strahu da cu ostati bez trake ako kojim slucajem idem uporedo sa drugim vozilom.Pogodite koja firma je radila taj deo kolovoza.
  (lakomije, 13. april 2018 21:00)

  # Link komentara

 45. A ko je bio nadzor? Posao nadzora je sta? El neko procitao mozda u propisima sta je posao nadzornog organa?
   (C i n i k, 13. april 2018 20:57)

  # Link komentara

 46. To je izgleda bio neki eksperiment projektanta, ono liči na neki teraco , nisam video nešto slično.
   (Mile, 13. april 2018 20:54)

  # Link komentara

 47. A one rupe i zice sto vire? Tu je trebalo nesto ugraditi a ostalo je nedovrseno. Ko je primio radove od strane investitora?
  (Gazda Dojkan, 13. april 2018 20:52)

  # Link komentara

 48. "Pali smo ako smo bili padu skloni" reče jedan drugi Branko Miljković...
  (Georgije, 13. april 2018 20:50)

  # Link komentara

 49. Pogledajte i Gospodsku ulicu u Zemunu. Kao da su pekari slagali ploce a radovi zavrseni prosle godine
  (profa, 13. april 2018 20:49)

  # Link komentara

 50. Aoj, naopako, kad su ploče popucale, da ne podliva fontana!?
   (Ahtung, 13. april 2018 20:49)

  # Link komentara

 51. Jel ista firma radila i Ruzveltovu pa se ulica vec raspada kao da je ulica radjena pre 5 godina, a ne pre 5 meseci?!
   (Blake, 13. april 2018 20:47)

  # Link komentara

 52. Čekaj sad, je l' kriv CIP ili podizvoač? Odlučite se. Ili je bitno samo da je kriv neko drugi.
  (Nisam ja, majke mi, 13. april 2018 20:40)

  # Link komentara

 53. Ipak podizvodjac... Kako da ne
   (tockic, 13. april 2018 20:37)

  # Link komentara

 54. - MBA Ratko Mitrovic
  - Ugled

  Birajte jedno.
  (Milenko, 13. april 2018 20:35)

  # Link komentara

 55. Ono kada su vam građani poslednja rupa na svirali i kad se izvinjavaš.
  (Bane, 13. april 2018 20:33)

  # Link komentara

 56. Ljudi, pa nije samo Slavija ta koja je rađena i odmah krenula u raspadanje. Sve saobraćajnice koje su rađene u poslednje dve godine a za koje ja znam i koristim svakodnevno su već sad za remont, kao da su umesto asfalta koristili plastelin.
   (Začuđeni u Zemlji Čuda, 13. april 2018 20:31)

  # Link komentara

 57. Ha, ha, ha..pospem se malo pepelom, i dobijem narednih deset tendera!!
   (Smuleco, 13. april 2018 20:29)

  # Link komentara

 58. Taraba, nije kriva, nego se koristi Ruska fora pranja novca. Projekat uvek dobija jedna firma a delovi kolaca se povecavaju u zavisnosti od prohteva podizvodjaca koji su neciji kumovi i pobratimi. Na kraju ukoliko nisu zatovoljnu velicinom dobijenog dela rade se popravke prepravke i ispravljaju greske. Pitajte Bugare kako je kod njih gradjen gasovod i nukrealka.
   (pseudo_slucajno, 13. april 2018 20:28)

  # Link komentara

 59. Niko nece da preuzme odgovornost, samo je prebacuju na nize od sebe. Vlasti je kriv izvodjac, izvodjacu podizvodjac, a njima ce radnici, a radnicima ko zna ko. I tako niko odgovoran.
   (Nikola, 13. april 2018 20:25)

  # Link komentara

 60. Srtamota je sto drzava konstanto angazuje firmu Ratko Mitrovic i pored nebrojanih propusta koja ista pravi na projektima na kojima su angazovani.
  Da postoji pravilno kaznjavanje za propuste koji su ucinjeni, ne bi se ponavljali.
  Ovako, kada se uoce propusti, oni to "zakrpe" pa nanovo, dok ne istekne garantni rok...onda je sve problem nekog drugog...
  Ovo nije gradnja, ovo je krparnje...
  (Minya, 13. april 2018 20:23)

  # Link komentara

 61. Zemun, Gospodska.. nek pogledaju malo kako izgledaju mermerne ploce postavljene pre 6 meseci....
   (kuglica, 13. april 2018 20:22)

  # Link komentara

 62. A sto se ovaj izvinjava Vesicu?
   (Pokondirena tikvica, 13. april 2018 20:22)

  # Link komentara

 63. kvalitetno radjeno nema sta
   (Buca, 13. april 2018 20:22)

  # Link komentara

 64. "Budite sigurni, dodao je, da ću kazniti rukovodstvo moje firme, koje je na celom projektu učestvovalo i savesno izvelo sve druge radove sem jednog, samo zato što su poklekli "pred pritiscima projektanata iz CIP-a"."

  Prvi put cujem da projektant "pritiska" izvodjaca!? Obicno je obrnuto.

  Bas bih voleo da nam to detaljnije objasnite, kao i koji je taj "fantomski" podizvodjac?
  (Nadzirac, 13. april 2018 20:21)

  # Link komentara

 65. Znaci dobijes posao pa uzmes 10-20% a jadni podizvodjac radi za 80-90. Tada podizvodjac zakine plate "majstorima" da bi mogao da placa rate za novu mecku jer kako da se pojavi pred nosiocem posla ko profesor sa faksa..
  Majstori ionako pojedeni od dugogodisnjeg maltretiranja po kisi suncu vetru..mahom bez zuba u glavi i bez skole dodatno prsavaju od prekombinovanja nadzora (projektanta) i izvodjaca. Hrane se na parizeru i hlebu, na kraju dana nemaju snage da se istusiraju, kuci problemi kao i vecini, a baja napise obaveštenje na tviteru, da otkaz nekom jadniku i resio problem.
  (Pinkisnotdead@gmail.com, 13. april 2018 20:21)

  # Link komentara

 66. Zasto "Ratko Mitrovic" i dalje dobija poslove u BG, posle niza prevara koje su imali. Od Stepe do Slavije se ređaju njihovi fuseraji. Ko ima korist od toga?
   (Srba, 13. april 2018 20:16)

  # Link komentara

 67. Nisi ti kriv, kriv je onaj ko ti je reako da to radiš. Semafori i kružni tok, ukrštanje u jednom nivou, pešaci uklješteni izmedju džipova, autobusi, tramvaji i trolebusi tamo gde im mesto nije, metroa nigde, palanka u Beogradu, Beograd u palanci. Privatna graža za Hilton, umesto javne i garže za Narodnu banku. Jat kojeg više nema, ali eto ima hotela JAT. ... ... ...
  (Sava Drugi, 13. april 2018 20:16)

  # Link komentara

 68. CIPa? "Mrkonjiceva" skola...

  Nije majka muju grdila sto se kockao vec sto se vadio!
  (Goran, 13. april 2018 20:15)

  # Link komentara

 69. Smejurija!
  Iz dana u dan neki propusti!
  U Srbiji nikad dosadno!
  Na niske grane smo spali!
  (deni, 13. april 2018 20:02)

  # Link komentara

 70. Koliko će da košta?
   (Vreme Lesinara, 13. april 2018 20:02)

  # Link komentara

 71. Pa što si uzeo podizvođača " fušera" za male pare , a pitanje je da li im je angažman plaćen , jer RM kasni i svoima za plate ...sramota !
   (Pjer Luiđi, 13. april 2018 20:02)

  # Link komentara

 72. lepo sroceno i receno.
  Ajd da verujem i da je istinito.
  (djokica, 13. april 2018 19:57)

  # Link komentara

 73. Tek otvoreni Magistratski trg u Zemunu je vec za sanacijiu. Dete je na putu do skole polomilo vilicu pre dve nedelje.
   (Aleksandar Sojilkovic, 13. april 2018 19:45)

  # Link komentara

 74. Dobro, hoće li neko da objasni ovim polupismenim likovima da postoji sleganje u toku vremena i da to što imaš pare u rukama, ne znači da možeš da prevariš prirodu.
  Brza gradnja konstrukcije može,
  popločavanje pre završenog sleganja isto može,
  samo sa posledicama.
  (menaĐeri, 13. april 2018 19:43)

  # Link komentara

 75. A rupa na asfaltu na prvom pesackom prelazu kad krene iz kruznog toka ka hramu?
   (Lelemood, 13. april 2018 19:38)

  # Link komentara

 76. Eh da vas je samo Alibaba i 40...
   (Mediocritical, 13. april 2018 19:37)

  # Link komentara

 77. Завршени избори царе, не мораш се журити имаш четири године сад да поправиш.
   (Ђенерал, 13. april 2018 19:37)

  # Link komentara

 78. Šta je radio nadzor,oni su glavni krivci ,njih treba kazniti ,i od njihovih para sanirati štetu.
   (Jarić T Živadin, 13. april 2018 19:34)

  # Link komentara