1. "Posto se MI SRBI,hvalimo da smo patriote,trebalo bi da kupujemi ,bar 50% ,proizvodnje Fiata,to bi i te Kako pomoglo opstanku firme u Kragujevcu?!Podigli bi vrednost toj fabrici,pomogli zaposlenima,drzavi,nama samima! (Jankovic, 24. mart 2018 16:32)"

  Imam i ja jedan predlog - moj stan vredi objektivno 50 hiljada evra. Predlažem da se mi Srbi sakupimo, pa da ga kupimo od mene za 5 miliona evra. To bi dramatično pomoglo mom opstanku, podiglo bi mi vrednost, pomoglo bi mojim ukućanima, a i državi i nama samima, najviše preko moje povećane potrošnje i plaćanja poreza - jer bih ja ogromnu većinu tog novca potrošio u Srbiji, a deo bih razdao rodbini i kumovima. Šta mislite o predlogu, kad se ovako postavi?

  Prijatelju, komšija, šalu na stranu - ja sam mislio da je politički slogan "Glasajte za mene! Vama je isto, a meni će biti bolje", tek šala, satira. Onda pročitam ovakav komentar.... Jeste li vi nekad čuli za kapitalizam (za koji glasamo evo već 28 godina)? Da kupujemo proizvode samo da bismo podigli vrednost TUĐE fabrike?!?! Oh Bože mili...
  (Hmh...., 24. mart 2018 22:16)

  # Link komentara

 2. mozda jeste nas najveci izvoznik ali ne treba zaboraviti cinjenicu da preko 90% izvezenog proizvoda prvo uveze u zemlju, takodje zbog crnih polja u ugovoru nikad nismo a verovatno i necemo saznati koliko zaista drzava Srbija ima dobiti od tog posla ako uopste i ima. A takodje obzirom da su uskoro Uskrsnji praznici u Srbiji rukovodstvo koje ima imalo sluha za to gde radi pi pomerilo obustavljanje proizvodnje za sledecu nedelju, a ne kad njima odgovara da mogu na miru da odu kuci i proslave Uskrs
  (Jovan, 24. mart 2018 20:04)

  # Link komentara

 3. Tebe Jankoviću niko ne sprečava da kupiš nov FIAT.
  Ja nikad. A da je domaći, to veze nema posle svih subvencija koje su finansirane i iz mog džepa, dovoljno. Želim im da odu što pre da nas prestanu musti.
  (ID, 24. mart 2018 19:47)

  # Link komentara

 4. Tanjug je zvao fabricki sindikat da pita zasto je stala proizvodnja??!!! Isto kao u socijalizmu!!! Pa, ovo je strasno, mi ne mrdamo napred, nasa proizvodnja je stala pre trideset godina i jos stoji!!! Sledeci put zovite opstinski komitet partije ili Socijalisticki savez radnog naroda.
  (zabezeknut, 24. mart 2018 18:54)

  # Link komentara

 5. Samo da podsetim,to je nas naj veci izvoznik.REALNOST.
   (FR, 24. mart 2018 17:27)

  # Link komentara

 6. Posto se MI SRBI,hvalimo da smo patriote,trebalo bi da kupujemi ,bar 50% ,proizvodnje Fiata,to bi i te Kako pomoglo opstanku firme u Kragujevcu?!Podigli bi vrednost toj fabrici,pomogli zaposlenima,drzavi,nama samima!A kroz poreske olaksice(drzavne)Vozili bi nove i konforne ,ispravne automobile,povecali sigurnost na putevima,i sacuvali mozda,neduzne zrtve?!ZAPAMTITE:NAJBOLJI AUTO JE NOV AUTO!!!Sa reklamnom kampanjom od 80 €.
  etak
  (Jankovic, 24. mart 2018 16:32)

  # Link komentara

 7. U drugim fabrikama uvode i trecu smenu a kod nas zaustavljaju proizvodnju na 2 sedmice.
   (vladebb, 24. mart 2018 16:13)

  # Link komentara