1. Zašto niste u Anketu stavili i opciju "neidem na odmore" ili "nemeam para za odmore".Diskriminacija ovo je Anketa samo za one koji bilo kako idu na odmore što ne važi za celu Srbiju.
  (Šta je to ?, 17. maj 2018 20:33)

  # Link komentara

 2. Prosle godine sam uplatio letovanje u maju. Navodno postojao je neki popust. Ove godine u januaru gledam sajt iste agencije, isto mesto i smestaj a cena identicna kao u maju prosle godine. Pitao sam se kakav je onda popust u pitanju u nekakvoj predsezoni. Prosle godine me nije mrzelo ni da procitam ugovor koji se poptpisuje. Ispada da je sve u korist agencije a na stetu putnika. Generalno, ljudi bi trebalo da se oslobode i sami pronalaze destinaciju i smestaj na letovanju. Kada to bude uzelo maha i agencije ce promeniti svoju politiku. Inace, smestaj u Grckoj nije bog zna sta bez obzira na cenu. Ima pozitivnih izuzetaka ali vrlo malo ili su precenjeni. Grcko primorje jeste lepo ali neiskorisceno. Deluje da uopste nisu zainteresovani da iskoriste prirodni potencijal koji imaju. Po tome bi jedino mi mogli da im pariramo.
   (ArtuDitu, 13. mart 2018 17:21)

  # Link komentara

 3. Ja i supruga sa dvoje male dece u proseku trosimo oko 1500 eur na letnji odmor. 1000 nam je polupansion i jos oko 500 za put i trosak. To je neki minimum. Moze i jeftinije da se prodje, moze i mnogo skuplje naravno, ali je sve ispod toga na zalost odraz nase bede i siromastva!
   (milanbg, 13. mart 2018 16:15)

  # Link komentara

 4. Zakazivanje letovanja godinu dana unapred nije navika nego ucena.

  A 50% popusta ide i sa drastično većim rizikom da vam agencija neposredno pred polazak otkaže aranžman i vrati vam tih pola para za koje tada možete da uplatite četvrt letovanja, a možda i toliko. Ništa nije jeftino bez razloga.

  Neka agencije objave koliko čarter letova otkažu pred polazak, a ne samo da mašu popustima.
  (kartmen, 13. mart 2018 13:47)

  # Link komentara

 5. Haha ko bre planira toliko unapred? Ja ni za dva meseca unapred ne mogu da reservisem letovanje. Mislim mogu u novembru ako mogu 100% aranzmana da refundiram u junu kad shvatim da mi ti datumi u avgustu koje sam odabrao ne odgovaraju.
  (Ivan, 13. mart 2018 13:08)

  # Link komentara

 6. Od 2004. ne koristim usuge turističkih agencija. Šta će mi kada mogu sam preko interneta da rezervišem smeštaj i odem svojim kolima kada hoću i gde hoću?
  (Rezervisao 25. decembra, 13. mart 2018 13:02)

  # Link komentara

 7. "Od onih koji su izvršili rezervaciju, 22 odsto je izabralo Grčku, 15 odsto Egipat, Tursku, Krf i Italiju još po sedam odsto anketiranih."
  A gde se nalazi Krf ako nije u Grčkoj?
  (Pop, 13. mart 2018 12:46)

  # Link komentara