1. Probem SPENS-a su nerealno visoke cene zakupa prostora, tako da je trenutno pod zakupom samo glavni hodnik, a i tu se stalno smenjuju zakupci. Sem toga, u nekim lokalima propada plafon, a na to niko ne reaguje.
  (Novosadjanin, 10. februar 2018 08:35)

  # Link komentara

 2. Ja sam vam rekao da su Spens kancelarije i lokale dali televiziji Vojvodina sada nebi morali praviti novu zgradu za RTV a sporstke dvorane ostaviti spensu
  (Milan, 10. februar 2018 08:03)

  # Link komentara

 3. Grad NS i Pokrajna treba da uloze u Spens tako sto ce ga renovirati i napraviti jos sportskih hala za kosarku, rukomet, mali fuddbal i ostale sportove, hale davati u zakupa klubovima koji inace treniraju po skolama, tu da se odrzavaju sportski dogodjaji i sve to za nasu decu ... izgraditi jos dva bazena napolju prema planu od ko zna kada.
  Znaci napraviti sportski centar i domacinski ga voditi!!!
  Zabranila bih da ga bilo ko vodi, ko je stranacki opredeljan!!!!!
   (juca, 10. februar 2018 00:38)

  # Link komentara

 4. jedna od opcija sadasnje vlasti je i rusenje spensa,sto je sramota lako je srusiti jedan od simbola grada izvolite napravite nesto priblizno kad ste toliko sposobni.spens je unisten losim partijskim vodjenjem,kradjom korupcijom,gomilanjem partijskog nestrucnog kadra,ne ulaganjem.pa onaj iz drina-dinara je napravio vise stetnih ugovora po spens zza samo par meseci vlasti.recimo na lokaciji pored otvorenih bazena oni otvore dino park umesto da naprave neke tobogane,bazene kao mini akva park.recimo moj drugar im je nudio da na krovu spensa postave solarne panele,mogli bi da snabdevaju ceo kvart oko njega sa strujom,da zaradjuju.ima i ona sala vec stara da ko zakasni na posao na spensu nema na cemu da sedi u kancelariji,tolika je guzva.
   (ns boy, 10. februar 2018 00:11)

  # Link komentara

 5. u spensu radi 200 ljudi a realno je dosta 20 dobrih,ne znam gde ih drze sve. nije cudo sto propada
   (zicer, 9. februar 2018 23:37)

  # Link komentara

 6. A da pitam ja ove što se žale ... zato što je u centru grada jedan dinosaurus iz koga crpe pare svi živi, to znači da u radijusu od 2km ne sme ništa da se gradi kako bi taj državni dinosaurus opstao??
   (dd, 9. februar 2018 23:31)

  # Link komentara

 7. Spensu NE MOZE glavna delatnost biti trzni centar, vec SPORTSKI centar. SPORT je u siromasnoj Srbiji neprofitna delatnost i Spens moze ziveti samo ako grad jasno kaze da je sport fokus grada koji kroz spens hoce da finansira, a ne da ocekuje da spens bude profitabilan. Sa druge strane, rak rana Spensa je partijski kadar koji, pored toga sto je izuzetno nestrucan, ima tendencija da kraducka gde god stigne. Mora se naci nacin da se Spens vodi domacinski. Npr, u Hrvatskoj i Sloveniji ima dosta dvorana koje maltene cele godine (sem 1 meseca leti kada je remont sistema) imaju led, a u Srbiji ni jedna. I da pohvalim ono sto treba pohvaliti: u spensu je led do sada bio 4-5 meseci, a ove godine je krenuo pocetkom oktobra i bice ovo najduza sezona leda u Spensu.
  (Novosadjanin, 9. februar 2018 22:34)

  # Link komentara

 8. iz NS sam, smatram da Spensu treba vratiti prvobitnu namenu a to je sport. Dakle, doniranjem grada i pokrajine da se isti revitalizuje i omoguce treninzi citavom spektru sportova a trzni centri u blizini mu u tome nisu konkurencija.
   (znalac, 9. februar 2018 21:44)

  # Link komentara

 9. Klsicna prica iz SRB, da pretpostavim? Bukvalno nista ulaganja i odrzavanja od izgradnje dalje, i iscrpljivanje kase od strane stranackih direktora, koji su firmu tretirali kao bankomat za sebe i stranku? Sve mora u privatne ruke u SRB, i to sto pre. Sve!
  (Slovenac, 9. februar 2018 21:41)

  # Link komentara

 10. Spens je vlasništvo novosađana kojo su to platili samodoprinosom. Politika je turala nestručne da bi se kralo. Spens ima više od 30 dana prodatu veliku salu za 10000 ljudi. Bazeni i klizalište su prepuni. Očigledno neko krade ali gradonačelnik ne reaguje. Čemu on služi onda?
   (Nikola, 9. februar 2018 21:38)

  # Link komentara

 11. Nemoj da ste lenji, napisite clanak. Da sam htela da gledam vesti, upalila bih TV.
   (ladybug, 9. februar 2018 21:27)

  # Link komentara

 12. Prvi ekser zakucan izgradnjom Merkatora u samoj blizini Spensa, poslednji ekser ce biti zakucan sa izgradnjom novog trznog centra. Gradske vlasti kao da su namerno zelele da uniste Spens koje je ujedno i gradsko preduzece.
  Ko zna ko je bacio pik na tu lokaciju.
   (dex, 9. februar 2018 19:22)

  # Link komentara

 13. Godinama se kralo i pljackalo. Kako koji mudrac iz stranke dodje za direktora tako se i otimalo.. Hajde hapsite bivse direktore i vrsite proveru imovine, mora se i to jednom poceti..
   (mari76, 9. februar 2018 19:08)

  # Link komentara

 14. A u neposrednoj blizni Spensa se gradi novi trzni centar. Totalni debilizam.
  (Ana, 9. februar 2018 18:38)

  # Link komentara