1. Zbog ovakvih stvari sam postao ponosan americki gradjanin. Truni Srbijo kad ne mozes imovinski da zastitis gradjane. Pojesce vas Rusi.
  (Ponosan Americki Gradjanin, 20. april 2018 16:14)

  # Link komentara

 2. Poštovani Milosavljevići,

  Odustajnje NI PO KOJU CENU!!!! Tužbu Sudu još koliko sutra. Apelacija, pa Ustavni. A Strazbur će već reći svoje! Tamo ne važe, što rek'o kolega dole "NARUČENI ZAKONI". Tamo je privatna svojina kao i intelektualna (brend) svetinja.
  Rumuni su bili u sličnoj situaciji kao mi ovde. I njima je država planirala da podeli karte za bioskop umesto 100% nadoknade za oteto. U Strazburu su dobili pa je država vraćala sve i pitala da li treba još!!!!

  Ja samo čekam prvo Rešenje na kojem piše onih famoznih 10% koliko su najavili da će isplaćivati imovinu koja se ne može vratiti u naturalnom obliku. Istog momenta krećem u parnicu. Traje, ali se i završi. Ako ne za mojeg vakta, mom detetu i unukama će dobro doći...
  (Zoran, 1. februar 2018 15:54)

  # Link komentara

 3. Izuzetan sam laik ali sam stava da je zakon napisan u korist drzave koja ne brani gradjana. Ako postoje dokazi da je ta imovina bila privatna i da je u nekom trenutku postala drzavna, zasto je potrebno da postoji papir koji dokazuje oduzimanje. Covek je bio 3 nedelje u zatvoru, sretan sto je ziv i moze da prehrani porodicu i da makar radi u fabrici koju je on stvorio i time dao svoj doprinos drzavi i narodu koji je takodje svoju platu tu zaradjivao, a ocekuje se da se usprotivi i da trazi nesto sto nije ni znao da mu treba. Bravo za zakonodavca, bravo za sve one koje ih placaju i narucuju zakone po svojoj volji. Hm... pa skupstina je zapravo preduzece koje proizvodi zakone, ljudi koji imaju kes ili neki drugi uticaj, naruce zakon, on se provuce kroz proceduru, izglasa, i sve bude po volji gradjana, hahahaa...
   (Zuma, 31. januar 2018 14:01)

  # Link komentara