1. Kakva vlast takav i kadar. Zar nije dovoljan primer Lincar, Vulin, Mali, Vesic? Kada bi krenuli da nabrajamo ovih 1500 slova ne bi bilo dovoljno. Eto za 5 godina nisu bili u stanju da pociste djubre iza predhodne vlasti a koliko ce tek biti porebmo vremena da se Srbija oporavi posle ovih - 50?
  (neobavzno, 7. decembar 2017 20:50)

  # Link komentara

 2. U domu zdravlja u Zabarima, zgrada skoro nova, napravljena pre tridesetak godina ima rendgena nema rendgenologa, ima ocna ambulanta nema ocnog lekara, ima internisticku ambulantu nema interniste, ima zubnu ambulantu radi decji zubar, samo jedan pedijatar pre podne. Sve je to trebalo na vreme da dobije specijalizaciju. Pokriva 17 mesnih zajednica.
   (SASA, 7. decembar 2017 19:23)

  # Link komentara

 3. Zabraniti zaposljavanje medicinskih sestara sa diplomama privatnih skola. Em sto ne znaju apsolutno nista, em sto su druga deca bila odlicni djaci i imali preko 90 poena na prijemnom, isli pre podne na praksu pa popodne u skolu. Da bi neka zadribanda koga nista ne zanima i ima trogodisnju (jer za drugo nije imao pameti) zavrsila "istu" skolu za par meseci. fuj!!!!!!!!
   (medicinski tehnicar, 7. decembar 2017 19:21)

  # Link komentara