1. "Lepa Brena za cetiri osobe...".
  (Posle se neko pita zasto svako obrazovan,posten i vredan bezi odavde ako nije vec otisao, 1. decembar 2017 09:45)

  # Link komentara

 2. Nista tu nije cudo,kadabise nasao neki novinar istrazitelj i kada bi smeo da proceslja javna i drzavna preduzeca,pokazalobise da je tu viska po kancelarijama barem osamdeset posto.A da ne govorimo o fiktivno zaposlenim koji samo primaju deo plate a deo uplacuju u stranacku kasu.Takvih koliko u drzavi ima,mnogi nebi ni verovali da je to moguce.Nazalost Srbija je postala neo feudalna drzava,sa jasno podeljenim sferama uticaja i politicari se toga strogo pridrzavaju,jer nece jedni drugoga da ugrozavaju,i zatoje toliko razlicitih stranaka u,,koaliciji,,sa vodecom strankom,i zato vodeca stranka prepusta deo kolaca tim kombi strankama,da bi vuci bili siti i sve ovce na broju,a vi gradjani i dalje glasajte.Da se glasanjem moze nesto promeniti,odavno bi bilo zabranjeno,ovako ostaje manipulacije koliko ti volja.
  (aleksandar grozni, 1. decembar 2017 04:37)

  # Link komentara

 3. U Telekomu npr. da bi neko bio rukovodilac mora da ima sest radnika ispod sebe pa tako za neke koji "moraju da budu rukovodioci" fiktivno vode ljude u njihovim sluzbama a oni obavljaju potpuno drugi posao koji veze nema sa sluzbom u kojoj se vode. Ima i mnogo gorih stvari od ovoga ali za to nikoga nije briga u ovakvoj "drzavi".Tako je to svuda u javnim preduzecima i u onim sa vecinskim vlasnistvom drzave, radi ko sta hoce i kako hoce.
  (pticica, 30. novembar 2017 20:28)

  # Link komentara

 4. Nemojte "golubare" da dirate ...
   (Amos, 30. novembar 2017 20:25)

  # Link komentara

 5. "Od nas 40, koliko je primljeno u zadnjih pet-šest godina to je...možda zapošljeno šest-sedam radnika. Sve je zapošljeno u režiji", dodaje Slaviša Kiković.

  Indikativno je da je u poslednjih pet-sest godina (vladavina SNS&co), uprkos zabrani zaposljavanja, PARTIJA uhlebila 34 svojih parazita!
  (botovi, vi ste li?, 30. novembar 2017 20:11)

  # Link komentara

 6. Otvorio lav novu firmu i zaposlio magarce da rade. U prvo vreme, sve je išlo super. Lav rukovodio, magarci radili i firma se razvijala.
  Posle nekog vremena, lav je uvideo da ima mnogo novca, ali da nema slobodnog vremena, pa ja zato rešio da zaposli menadžera. I zaposli on medveda kao menadžera koji će rukovoditi firmom.
  Kao profesionalni menadžer, medved je tražio razne izveštaje da bi mogao bolje da upravlja firmom. Tako je sada lav uživao, medved rukovodio, a magarci radili svoj posao i pisali izveštaje za medveda.
  Posle nekog vremena, medved zaključi da suviše vremena provodi analizirajući izvestaje, pa zaposli vuka kao zamenika, čiji ce posao biti da pravi analize i da šalje sažeti izveštaj medvedu.
  Da bi pokazao medvedu koliko je on vredan, vuk je uveo nove izveštaje. Sada su magarci pored redovnog posla i starih izveštaja dobili i nove izveštaje da popunjavaju, što ih nije činilo srećnim, pa su počeli da gunđaju, a morali su i da ostaju duže da bi završili sve izveštaje.
  Medved je video da moral u firmi opada, pa je zaposlio lisicu da to unapredi. Lisica je sprovela razne ankete, organizovala kurseve i razne događaje i skupove za podizanje morala u firmi. Magarci su sada već otvoreno pokazivali nezadovoljstvo jer su imali sve više posla.
  U isto vreme, lav je primetio da profit u firmi opada, pa je pozvao medveda na sastanak, na kojem su odlučili da otpuste pola magaraca kako bi smanjili troškove".
  Svaka sličnost sa životinjama, ali i ljudima, je slučajna!
   (Aleksandar, 30. novembar 2017 19:39)

  # Link komentara

 7. Kanda se nekom namešta posao, čuj 20% jeftinije... važi.
   (Konsultant, 30. novembar 2017 19:35)

  # Link komentara

 8. 80 zaposlenih, a 6 grobara - nista vise niste morali da napisete - tu sedi i lezi 74 parazita!
   (svasta, 30. novembar 2017 19:20)

  # Link komentara

 9. Od 80 zaposlenih 12+15=27 radnika. Sta su ostali? Grejaci stolica po kancelarijama? Imaju li dovoljno stolica?
  Racionalizacija na srpski nacin...
   (genije, pravi, 30. novembar 2017 19:17)

  # Link komentara