Radnicima Goše otkazi: Stečaj neko namontirao

Beograd -- Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke započeće sledeće nedelje proteste pred zgradom Predsedništva Srbije zbog uvođenja stečaja u tu firmu.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Očigledno draga Ana zna ko vas je "ugasio",ali,NEĆE da se meša u te stvari,a vi,radnici,NIŠTA TU VIŠE NE MOŽETE,NEMA VAS,KAO ŠTO NEMA NI GOŠE!!!!!Uzgred,sami ste kumovali ovakvom rešenju,setite se bliže istorije,bar,u poslednjih pet godina,ŠTA se to dešavalo kod vas!?
   (pedja, 21. novembar 2017 17:58)

  # Link komentara

 2. Вучић је необавештен. Ана то боље зна.
   (град, 21. novembar 2017 16:57)

  # Link komentara

 3. Na žalost, mnogo puta viđeno. Ne ulagati, obezvrediti, na kraju dati u bescenje. Što da ulažemo, mozgamo, istražujemo, učimo, kad možemo dati strancu (doduše, uz našu debelu doplatu)?
  (Milan Savić, 21. novembar 2017 13:52)

  # Link komentara

 4. Vucic obecao? Pa kad je ispunio koje?
  (neobavzno, 21. novembar 2017 13:48)

  # Link komentara

 5. Kakve mahinacije.
   (Žak, 21. novembar 2017 12:50)

  # Link komentara

 6. "Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je posetio fabriku krajem aprila kada su radnici protestovali zbog neisplaćnih plata i obećao da će doći 5. maja, ali nije došao niti odgovorio na 30-40 mejlova koje smo mu poslali, a ni Vlada Srbije kojoj je upućeno stotinu mejlova", rekao je Vujičić.

  E pa dragi moji radnici, ispali ste glupi, pa vas sad vise ne zalim, zadovoljili ste se crkavicom koju su vam udelili, poverovali obecanjima ovog lazova, iako ste vec imali stotinu primera kako su prosli oni koji su mu poverovali umesto da ste istrajali, da ste insistirali na hapsenju i oduzimanju licne imovine onih koji su vas ojadili, a kojima ne fali dlaka s glave niti dinar sa bankovnog racuna!

  Poklekli ste pred vlastima, koje nisu radile svoj posao i dovele su vas u ovakvu situaciju! Sad vam je kasno!
  (Lule, 21. novembar 2017 12:48)

  # Link komentara

 7. Kad život udara...Ne idem više u hramove i crkve.Samo na muzičku fontanu, koja je simbol vere, nade, uspeha, i buduće sreće... A i svirka.
   (Potencijalac, 21. novembar 2017 12:01)

  # Link komentara