1. Koliko nam je inertna drzava najbolje bi bilo da se i ova ponuda odbije. Cim je fabrika usla u probleme trebali su da ju preuzmu i da nastave proizvodnju i da servisiraju kredite.Lepo kazu Gdine Bogicevic vise niste vlasnik. Isto kao Agrokor....
  (Gradjanin, 16. novembar 2017 13:34)

  # Link komentara

 2. Prvo ispravka, fabrika je prazna i isključena joj je el. energija još od polovine januara. Sledeće, procenjena vrednost fabrike od 24,57 miliona evra je van pameti iz prostog razloga što 70-80% mašina i opreme u fabrici pripada lizing kućama i bankama. To znači da kupac nakon kupovine fabrike ove mašine i opremu mora posebno da kupi od lizing kuća što će ga koštati još par miliona evra. Siguran sam da mnogim neupućenim ovo zvuči neverovatno ali stvari tako stoje. Znači Batagon nudi za potpuno nefunkcionalnu fabriku 7,35 mil. evra i ako odbor ovu ponudu odbije siguran sam da je to kraj za fabriku akumulatora.
  (Bivši Black Horsovac, 15. novembar 2017 14:25)

  # Link komentara

 3. Oni su dobro radili do privatizacije. Onda ih je kupio Bogicevic i propali su. To je slika srpska privatizacije. Da se unisti ono sto je valjalo semama koje omogucavaju korist nekolicini probranih.
   (ArtuDitu, 15. novembar 2017 13:06)

  # Link komentara