1. batman...izgleda nisi bio skoro u Cg.Ta netaknuta priroda na primorju se zvala zapustenost,kanalizacija sprovedena u more,a sad je sve sredjeno.Idi do Tivta pa pogledja kako su od one ruine napravili najlepsu luku,usidrene najmocnije jahte a mirise kao da si u polju cveca,na plocnicima nigde jednog papirica...oni su pametnu stvar uradili,ukapirali su da oni sami ne znaju da naprave da to izgleda i funkcionise svetski pa su dali da im to grade oni koji su po zapadnim zemljama vec to gradili,a mi pravimo bgh2o,stavljamo staklene tzne centre u sred Knez Mihajlove,stavljamo kiceraj fontanu od skoro dva miliona evra.Ako su ti politicari neobrazovani seljaci lepo unajmis skolovanu gospodu da ti naprave fontanu,zgradu,ulicu,trg,sta god.
   (coki, 12. oktobar 2017 14:50)

  # Link komentara

 2. Divlja lepota sa 50 luksuznih apartmana i 30 vila za iznajmljivanje, lukom i svim pratećim sadržajima. Ništa tu divlje više neće biti, osim reči koju će koristiti u reklami.
  A možda misle na meštane, ali odavno ni to nije više divlje. Pripitomio ih je Milo ko male mace.
   (only fools and horses, 12. oktobar 2017 14:05)

  # Link komentara

 3. divno... bogataši će dobiti još 1 rezort ali će zato narodu da ukinu i godišnje odmore i bolovanja da bi ovi mogli da zarađuju i uživaju.. nego zar nije problem oticanja vode iz jezera iz godine u godinu... imate li plan kako to srediti?
   (karma, 12. oktobar 2017 13:55)

  # Link komentara

 4. Moze neki kanal da se prokopa do NK, pa da povezemo to sa Krupcem?
  A onda iz Skadarskog, rijekom Bojanom pravo do Ulcinja, i svi paljba preko Sredozemnog ka bijelom svijetu!
  A DPS neka ostane u CG, cijeli, i vladajte koliko vam volja.
  Posteno?
   (Niksicanin, 12. oktobar 2017 13:02)

  # Link komentara

 5. Porto Montenegro je odnio titulu najbolje marine na svijetu u ovoj godini( 5 platinum sidara),a ubrzo se otvaraju marine Poro Novi i Luštica Bay.
  Porto Skadar je ekološki rizort,sa svim onim što to i govori,od ekologije to ekološkog turizma.
  Rast BDP u prvih pola godine je 5,1%, a u njemu ima dosta i od turizma,koji je ove godine bio rekordan,sa prihodima blizu milijardu eura.
  Do kraja godine rast BDP se očekuje oko 6,5 %.
  Zadržati takav rast u narednim godinama,mogući je daljom izgradnjom autoputa,rastom prereade metala,drveta i rude,kao i forsiranjem elitnog turizma.
  (budvanin, 12. oktobar 2017 12:58)

  # Link komentara

 6. Ако, ако. Елитни туризам, само се ви надајте а Срби и Руси вам одоше у Грчку и Турску. Ма ћао бре !
  (да да, 12. oktobar 2017 09:59)

  Da, da Srbi naročito čine elitni turizam. A što se tiče Rusa, pa živelo se tolike godine bez Rusa, koji u zadnjih 20 godina dobiše slobodu da putuju. Što se nade tiče, tu su Amerikanci, Britanci, Australijanci, sve Skandinavske države, Švajcarci, Danci, Japanci...itd
  (brinemo tuđu brigu, 12. oktobar 2017 11:41)

  # Link komentara

 7. Crna Gora ima monstruozne ljude na vlasti! Iskljucivo gledaju licne interese i za novac ce sve betonirati ako treba, ako imaju oni od toga zaradu.
   (kaokakao, 12. oktobar 2017 11:23)

  # Link komentara

 8. Kakva priča... Porto skadar lake se gradi u "prvoj zoni" u kojoj je strogo zabranjena bilo kakva gradnja zbog raznovrsne flore i faune, naravno naša vlada je na sednici izglasala da se taj dio proglasi "trećom zonom" da bi gradnja bila "legalna".... Toliko o očuvanju montenegro wild beauty - a
   (neko tamo, 12. oktobar 2017 10:27)

  # Link komentara

 9. Ако, ако. Елитни туризам, само се ви надајте а Срби и Руси вам одоше у Грчку и Турску. Ма ћао бре !
  (да да, 12. oktobar 2017 09:59)

  # Link komentara

 10. sve sto je vredno se sistematski unistava,crnogorsko primorje je vec unisteno ,a sada su krenuli i sa nacionalnim parkovima i pricamo o ekoloskoj drzavi.!
  CG je samo prije 10 god bila najlepsa u evropi sa svojom netaknutom prirodom,istinska wild beauty,a ovo ne znam kuda ih vodi....
   (batman, 12. oktobar 2017 09:33)

  # Link komentara